Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי typhoon באוטו דיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לבאי הפורום ,

צמיגי טייפון מגיעים מבית קונטיננטל , מפעלי הייצור ממוקמים באירופה במדינות צרפת , סלובקיה , סלובניה .

תקן ופיקוח תחת קונטיננטל .

צמיגי טייפון הם מותג פרטי של אוטו דיפו , וכן ניתן למצוא מותג זה בסניפי הרשת .

אין שום יצור של המותג הנ"ל בסין .

אנו מציעים מותג זה במחירים סופר אטרקטיביים ,

ובנוסף , אנו נותנים שירות ואחריות לצמיגים ,

בברכה

אוטו דיפו

תודה על התשובה

נשמח לדעת את טריות הצמיגים המגיעים אליכם ותאריך ייצור ממוצע אם אפשרי?

Opel Adam S 2017

פורסם
ומה המטרה של הצמיגאי שלך? למכור צמיגי איכות ולהשיג שלום עולמי?

לא, אבל לפחות אצל צמיגאי ניתן להשיג צמיגים טובים ואיכותיים ובמחיר לא יקר (תלוי איזה צמיגאי).

לרוב באוטו דיפו מוכרים צמיגים סוג ז' אשר מיועדים לישראלי הממוצע שאין לו מושג בצמיגים.

כן, יש גם צמיגים מחברות ידועות, אבל לרוב ניתן להשיג דגמים טובים יותר במקומות אחרים וגם במחיר זול יותר.

מה גם, אוטו דיפו יוצאים במבצעים מטורפים של ג'אנטים סיניים זולים וצמיגים זולים בזיל הזול, מציגים אותם בחנות כמוצג ראווה ואז אנשים קונים מוצר זבל. כן, אני לא הייתי רוכש מהם צמיגים.

פורסם

כל שצריך לעשות כדי לדעת אם כדאי לקנות את מותגי הבית של אוטו דיפו אותם הם משווקים כדי שאי אפשר יהיה להשוות כי למתחרים לא יכולים להיות אותם, הוא להשוות מחירים של מותגים יידועים אצלם מול צמיגאים אחרים ולהסיק מכך מה ערך הטייפון.אם אוטו דיפו מוכר פירלי,מישלין,פאלקן בזול יותר ממתחרים - כנראה שטייפון כדאי, אם לא - טייפון זאת זריית חול בעיניים. גם זה שכמדיניות אוטו דיפו לא מפרסמים מחירים,לא באתר ולא בטלפון - מעלה חשד כבד של טריקים ירודים להביא אותך לחנות.

פורסם

אני לא חסיד של אוטו דיפו ולא קניתי שם כלום בעשור האחרון (בטח לא צמיגים) אבל הטענה שלך היתה פשוט מצחיקה.

:turn-l:
פורסם
מסכים.

אני על צמיג פירלי 205/55/16 הצלחתי לפני שנה להוריד בקושי ל- 850 ש"ח לזוג.

תבדוק שאין catch (למשל - תאריך ייצור ישן), ואם לא - תיקח.

מדובר על גודל 185.65.14

צמיגי פירלי p1.

בעיקר לנסיעה בעיר, מעט מאוד ק"מ בשנה(8000 בערך).

מה אתם אומרים?

פורסם
לא, אבל לפחות אצל צמיגאי ניתן להשיג צמיגים טובים ואיכותיים ובמחיר לא יקר (תלוי איזה צמיגאי).

לרוב באוטו דיפו מוכרים צמיגים סוג ז' אשר מיועדים לישראלי הממוצע שאין לו מושג בצמיגים.

כן, יש גם צמיגים מחברות ידועות, אבל לרוב ניתן להשיג דגמים טובים יותר במקומות אחרים וגם במחיר זול יותר.

מה גם, אוטו דיפו יוצאים במבצעים מטורפים של ג'אנטים סיניים זולים וצמיגים זולים בזיל הזול, מציגים אותם בחנות כמוצג ראווה ואז אנשים קונים מוצר זבל. כן, אני לא הייתי רוכש מהם צמיגים.

שמע, כמות השטויות שאתה רושם כבר גובלת בטמטום נטו.

שים לב שדברי ההבל שלך עשויים לגרום לפלוני להאמין בכך ועקב כך לא לבדוק את האופציות שיש באוטו-דיפו.

אני אישית אשמח באם תקבל פניה אישית מעו"ד של אוטו-דיפו בה הוא יסביר לך דבר או שתיים על הוצאת דיבה.

goodyear, Kumho, Typhoon, Continental, Toyo - אלו הם הצמיגים אשר ניתן למצוא על המדפים באוטו-דיפו.

אשמח אם תרשום אילו מהם הם צמיגים סוג ז'.

לעומת זאת, אצל הפנצ'ראי המצוי, ניתן למצוא בין הייתר גם צמיגי לינג-לונג, גוד-רייד, GT, Ovation, Triangel,

אלו רק חלק מהצמיגים המהוללים אשר הפנצ'ר מאכר המצוי מוכר כברירת מחדל (אלא אם כן מישהו מתעקש על צמיג אחר).

לגבי המחירים של אוטו-דיפו, בזמנו אני בחנתי אפשרות של רכישת 4 צמיגים של goodyear והכי זול היה באוטו-דיפו (וזאת לאחר בדיקות טלפוניות עם הפנצ'ריות הכי זולות).

המחיר הזול הושג ע"י שימוש בתווי קניה (אצלי הם נמכרים בכמעט 20% הנחה) וכפל מבצעים של צמיג שני בחצי מחיר (אם אני זוכר נכון).

בכל מקרה ההבדל לא היה כזה גדול לטובת אוטו-דיפו והסתכם ב-50-70 ש"ח פחות לצמיג מהמחיר הזול ביותר בפנצ'ריות.

לסיכום, ממש לא הייתי שולל רכישה של צמיגים באוטו-דיפו, גם לא של צמיגי Typhoon.

ולפותח השרשור, במידה שלך המחיר הוא סביר, לא יותר מזה.

לפירלי יש צמיגים טובים וטובים פחות וככלל לא בטוח שהצמיג אשר הוצע לך טוב יותר מאשר המצאי באוטו-דיפו.

במידות שלך, כל הצמיגים הנחשבים נמכרים סביב ה-300 ש"ח (פלוס מינוס 10 שקלים).

פורסם
שלום לבאי הפורום ,

צמיגי טייפון מגיעים מבית קונטיננטל , מפעלי הייצור ממוקמים באירופה במדינות צרפת , סלובקיה , סלובניה .

תקן ופיקוח תחת קונטיננטל .

צמיגי טייפון הם מותג פרטי של אוטו דיפו , וכן ניתן למצוא מותג זה בסניפי הרשת .

אין שום יצור של המותג הנ"ל בסין .

אנו מציעים מותג זה במחירים סופר אטרקטיביים ,

ובנוסף , אנו נותנים שירות ואחריות לצמיגים ,

בברכה

אוטו דיפו

לא חקרתי לעומק את מפעלי הייצור של החברות הגדולות בצמיגים.

מה שכן אני יודע איך זה בערך עובד במוצרי חשמל ביתיים.

מכונת כביסה של אלקטרולוקס מתוכננת ל-2500 מחזורי עבודה עד התקלה הראשונה.

מכונת כביסה של זנוסי שזולה יותר (מיוצרות באותו מפעל) מתוכננת ל-1700 מחזורי עבודה.

כמו כן חשובה בקרת האיכות, אם הצמיגים עוברים בדיקה מדגמית כל 10 יחידות, או כל 1000 יחידות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
שמע, כמות השטויות שאתה רושם כבר גובלת בטמטום נטו.

שים לב שדברי ההבל שלך עשויים לגרום לפלוני להאמין בכך ועקב כך לא לבדוק את האופציות שיש באוטו-דיפו.

אני אישית אשמח באם תקבל פניה אישית מעו"ד של אוטו-דיפו בה הוא יסביר לך דבר או שתיים על הוצאת דיבה.

goodyear, Kumho, Typhoon, Continental, Toyo - אלו הם הצמיגים אשר ניתן למצוא על המדפים באוטו-דיפו.

אשמח אם תרשום אילו מהם הם צמיגים סוג ז'.

לעומת זאת, אצל הפנצ'ראי המצוי, ניתן למצוא בין הייתר גם צמיגי לינג-לונג, גוד-רייד, GT, Ovation, Triangel,

אלו רק חלק מהצמיגים המהוללים אשר הפנצ'ר מאכר המצוי מוכר כברירת מחדל (אלא אם כן מישהו מתעקש על צמיג אחר).

לגבי המחירים של אוטו-דיפו, בזמנו אני בחנתי אפשרות של רכישת 4 צמיגים של goodyear והכי זול היה באוטו-דיפו (וזאת לאחר בדיקות טלפוניות עם הפנצ'ריות הכי זולות).

המחיר הזול הושג ע"י שימוש בתווי קניה (אצלי הם נמכרים בכמעט 20% הנחה) וכפל מבצעים של צמיג שני בחצי מחיר (אם אני זוכר נכון).

בכל מקרה ההבדל לא היה כזה גדול לטובת אוטו-דיפו והסתכם ב-50-70 ש"ח פחות לצמיג מהמחיר הזול ביותר בפנצ'ריות.

לסיכום, ממש לא הייתי שולל רכישה של צמיגים באוטו-דיפו, גם לא של צמיגי Typhoon.

ולפותח השרשור, במידה שלך המחיר הוא סביר, לא יותר מזה.

לפירלי יש צמיגים טובים וטובים פחות וככלל לא בטוח שהצמיג אשר הוצע לך טוב יותר מאשר המצאי באוטו-דיפו.

במידות שלך, כל הצמיגים הנחשבים נמכרים סביב ה-300 ש"ח (פלוס מינוס 10 שקלים).

א' כל, אשמח אם לא תרד לרמה ירודה שכזו ואעדיף שלא תשתמש במילים כאלו, אין בזה צורך.

ב' - כשלי יצא להיות באוטו דיפו יצא לי לראות בעיקר צמיגים סיניים מפורסמים שם. כן, אמרתי שיש צמיגים מחברות מוכרות, אבל הדגמים שאני אישית חיפשתי לא מצאתי שם.

ומחוויה אישית שלי - אני וחבריי רכשנו צמיגים במקרים שונים, ובכל אחד מהמקרים המחירים היו יותר זולים אצל צמיגאי מאשר אצל אוטו דיפו.

אני לא אומר שזו חנות רעה ולא מפציר בפותח השרשור לא ללכת לשם, אבל אני אישית לא ממליץ לרוץ ולרכוש משם כשאפשר לבדוק אלטרנטיבות אחרות.

פורסם
שמע, כמות השטויות שאתה רושם כבר גובלת בטמטום נטו

א' כל, אשמח אם לא תרד לרמה ירודה שכזו ואעדיף שלא תשתמש במילים כאלו, אין בזה צורך.

:mm_yeah:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לא חקרתי לעומק את מפעלי הייצור של החברות הגדולות בצמיגים.

מה שכן אני יודע איך זה בערך עובד במוצרי חשמל ביתיים.

מכונת כביסה של אלקטרולוקס מתוכננת ל-2500 מחזורי עבודה עד התקלה הראשונה.

מכונת כביסה של זנוסי שזולה יותר (מיוצרות באותו מפעל) מתוכננת ל-1700 מחזורי עבודה.

כמו כן חשובה בקרת האיכות, אם הצמיגים עוברים בדיקה מדגמית כל 10 יחידות, או כל 1000 יחידות.

אז אתה טוען שהכל אותו הדבר, רק שצמיגים שממותגים כסיניים מתוכנתים לשרוד כ-20,000 ק"מ

וצמיגים ממותגים שנחשבים יותר איכותיים מתוכנתים לשרוד כ-40,000 ק"מ?:-D:lol:

פורסם

ב' - כשלי יצא להיות באוטו דיפו יצא לי לראות בעיקר צמיגים סיניים מפורסמים שם. כן, אמרתי שיש צמיגים מחברות מוכרות, אבל הדגמים שאני אישית חיפשתי לא מצאתי שם.

ומחוויה אישית שלי - אני וחבריי רכשנו צמיגים במקרים שונים, ובכל אחד מהמקרים המחירים היו יותר זולים אצל צמיגאי מאשר אצל אוטו דיפו.

אני לא אומר שזו חנות רעה ולא מפציר בפותח השרשור לא ללכת לשם, אבל אני אישית לא ממליץ לרוץ ולרכוש משם כשאפשר לבדוק אלטרנטיבות אחרות.

שוב אתה רושם שראית בעיקר צמיגים סיניים אך לא סיפקת אפילו שם אחד.

אנא ציין את שמות הצמיגים הסיניים אשר נמכרים באוטו דיפו, למיטב ידיעתי אין שם אף צמיג סיני (אך יכול להיות שאני טועה, אולי תאיר את עיני), ואם יש הם בטח ובטח שלא הרוב!

אז שוב אתה רושם דברים לא מבוססים וחסרי אחיזה במציאות.

לגבי מחירים, אין לי מושג איפה "אתה וחבריך" רכשתם את הצמיגים ומאיזה סוג, אך כאשר אני חיפשתי צמיגים של goodyear באזור חיפה-קריות הכי זול יצא באוטו-דיפו (אגב, גם הכי "טרי" למי ששאל) וזאת כפי שרשמתי כאשר מתחשבים בעלות תווי הקניה ובהחלפה של לפחות זוג צמיגים.

לגבי א' - רמה ירודה (למרות שאני לא חושב שהיא הייתה ירודה אבל ניחא) כמענה לתגובה רדודה.

פורסם
אז אתה טוען שהכל אותו הדבר, רק שצמיגים שממותגים כסיניים מתוכנתים לשרוד כ-20,000 ק"מ

וצמיגים ממותגים שנחשבים יותר איכותיים מתוכנתים לשרוד כ-40,000 ק"מ?:-D:lol:

למה אתה מצחקק? אם אתה שואל אותי, זה בדיוק ככה, אולי לא בדיוק במספרים שציינת, אבל בדיוק ככה!

בנוסף יש עניין של בקרת איכות. מוצר יכול להיבדק מדגמית כל 10 יחידות, או כל 1000 יחידות.

כמו כן על כל 1 מתוך 1000 שנמצא פגום, יכולים לקבוע שכל ה-999 לפניו פסולים ויכולים גם לפסול רק 100 לפניו.

היום הכל מיוצר בסין, ואני בטוח שנתקלת במוצר של מותג סיני X שזהה למוצר ממותג Y ואחד מהם הרגיש איכותי יותר!

הכל תלוי בדרישות שלך מהמפעל, יותר נכון בכמות שאתה מזמין ובכסף שאתה תשלם עבור כל יחידה.

תאמין לי שכל אריזת ווקס לרכב שמחירה 1000$ נבדקת מדגמית כל יחידה בנפרד לפני השיווק (לדוגמה כמובן).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...