Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי בתהליך רכישת ניסאן מיקרה מסוכנות קרסו, שנת 2011, 60000 ק"מ.

הסוכנות סיפקה תוצאות בדיקת רכב ויש לי שאלה לגבי בעיה בשילדה. הנה התאור:

סימני פגיעה מאחור, נזק פח אחורי מימין, נזק בית גלגל פנימי, מילוי חומר בכנף אחורית ימין מולחמת, תקוני פח וצבע.

ד"א המחיר המבוקש הינו כ-71K.

תודה!

פורסם

בד"כ הבדיקות של המגרשים הם "מעודנות" לעומת הבדיקות שאתה תעשה כקונה.

לכן אם זה מה שיצא בבדיקה שלהם אני לא הייתי מבזבז את הזמן/כסף שלי על הרכב הזה.

פשוט תמשיך לרכב הבא, מדובר בפגיעה רצינית, לא משהו שנגרם מנשיקה בחניה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זאת המיקרה הישנה או החדשה?

בכל מקרה, גם לרכב בלי שום תאונה, 71 אלף ש"ח זה מחיר גבוה. ספציפית במקרה הזה, שיש חשש די גדול לפגיעה חמורה. לדעתי - עבור הלאה וחפש הצעה קצת יותר משתלמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי

אכן בתיאור הזה קשה לדעת מה הייתה התאונה.

לפני הבדיקה שלהם אין בעית שלדה אלא רק פגוש אחורי שקצת נדפק.

האם הרכב פרטי או ליסינג?

היית ממליץ לך לברר בקרסו את היסטוריית הטיפולם כדי לראות מה הוחלף בדיוק. כמו כן לברר האם התאונה תוקנה במסגרת הביטוח.

אם כן, סביר שיש איפהשהוא דוח שמאי +תמונה של המכה.

פורסם
זאת מיקרה חדשה. עדין המחיר גבוה?

המחיר גבוה ביחס לתאור הבעיה?

כן, המחיר גבוה. רכב כזה מודל 2013 עולה 80 אלף ₪, אז לשלם 70 אלף ₪ על רכב בן שנתיים עם תאונה, קלה ככבדה? נשמע לי כמו עסקה מאוד לא משתלמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ניתן לרכוש רכב חדש מהניילוינים, 0 ק"מ, בכל חברות הליסינג בהרבה פחות מ-80K .

אני בטוח שאם תברר בסוכנויות הקטנות יותר, תבטיח תשלום במזומן ותתפשר על צבע ותוספות - תמצא גם ב 75K .

איני רואה טעם לקנות לאימא מכונית ישנה עם עשרות אלפי קילומטרים :oops: ותאונה עם חשד לפגיעת שילדה במחיר של מכונית חדשה מהניילונים....

• תוכן חדש...