Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירי בלוז

NiNi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שירי בלוז שמכילים נגינת מפוחיות. אם יש פה חובבים מהז׳אנר שיוכלו להמליץ לי על כמה שירים כאלה,ללא ספק זה יעשה אותי מאושר. תודה!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בערך כל שיר שה-Blues Traveler עשו. ג'ון פופר הסולן הוא נגן מפוחית אדיר.

עוד כיוון שיכול מאוד לעניין אותך - דב המר הישראלי, כאן עם לייזר לויד:

http://www.youtube.com/watch?v=d7LvnDv0Snk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש חומרים שלו לבד ולהקה בה הוא חבר בשם CG and the Hammer.

אם כבר לייזר לויד, הנה גם בלוז, גם מפוחית וגם בעברית:

http://www.youtube.com/watch?v=oyLLDnDHwTE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
תתחיל עם little walter, הוא היה נגן המפוחית של מאדי ווטרס הרבה שנים. אם אני אזכר במשהו אני אוסיף.

ואו, עשית לי את היום! באתי לכתוב עליו וגיליתי שהקדמת אותי. כ"כ כיף שיש עוד אנשים שמכירים ואוהבים את הסגנון.

חוץ ממנו יש גם את ג'יימס קוטון, שהיה אדיר בתקופת השיא שלו. הוא גם מופיע בשני אלבומים שונים לפחות של מאדי ווטרס יחד עם \ בהפקתו של ג'וני ווינטר. ג'וני ווינרט, אגב, הופיע בבארבי ביום רביעי. גיליתי על זה שעה לפני וטסתי להופעה. הזדמנות כזו לראות אגדת בלוז כנראה כבר לא תחזור על עצמה, גם אם הוא כבר רחוק מימי השיא שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...