Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי לא מזמן קיה ריו 2013 שלמרות שטפולה לא רע מבחינה טכנית, די הוזנחה מבחינה ויזואלית. אני כרגע מניח בצד את החלק החיצוני של הרכב, ורוצה להתרכז בפנים. רציתי לקבל כמה עצות בקשר לאיך לנקות הכי טוב שאפשר ולקבל עזרה על בעיות ספציפיות:

1. הדשבורד מוכתם. אני לא יודע אם מדובר בנזקי שמש או סתם כתמים משימוש בתכשיר לא נכון. נראה כאילו מישהו טיפטף מים על הדשבורד ואלה התייבשו. ניסיתי לנקות עם קצת מים, ולאחר היבוש הכתמים כמובן נשארו. יש חומר ניקוי שיכול לעזור פה? או שהדשבורד גמור?

2. ריח מחניק ברכב כשהוא עומד בשמש ובמיוחד שזרימת אוויר חיצונית פתוחה (אם אני סוגר ומדליק מזגן, זה מריח זמנית הרבה יותר טוב)

3. שחור על הפינות של הדלת (אפשר לשפשף מאוד חזק וזה ירד, אבל אולי יש דרך מקורית יותר לטפל בזה)

וכמובן, טיפים כללים לשאר הדברים ברכב (ניקוי זכוכית, הגה, שטיחים וכו') יתקבלו בברכה.

תודה!

פורסם
קניתי לא מזמן קיה ריו 2013

סתירה בין הכותרת לנתון וגם לסיפור...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם לי לקח כמה שניות להבין אבל כנראה שהוא התכוון לקאיה 2003

מה שאתה צריך זה לקנות חומר apc לדלל אותו עם מים ולהתחיל לשפשף, כמובן שכל זה אחרי שאיבה טובה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אתה רק צריך לעבור בין אשכולות הפורום ויהיו לך כל התשובות. הכל מהכל.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

מצטער, טעות שלי. אכן מדובר על 2003 ולא 2013 :-)

תודה על העזרה, ארכוש apc ואחזור לספר אם זה הצליח.

• תוכן חדש...