Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה הוצאתי דרכון(כמו שאמרו פה באמת זה חצי מחיר,עקב היותי משרת מילואים) עכשיו שהגיע הדרכון נשאר רק לסגור דיל.

ב"שטיח המעופף" קיבלתי דיל מעניין, שבוע באמסטרדם(טיסה ישירה כמובן) ב925$

מלון 4 כוכבים נחמד,אבל מהבוקינג לא הצלחתי להבין כמה קרוב הוא לכיכר דאם.

תוכלו לעזור ולהגיד לי פחות או יותר אם המיקום שלו ביחס לדאם? יש תחבורה ציבורית זמינה באיזור? (צירפתי קישור)

ד"א מדובר על תאריך 15.7.2013 מיד איך שאני חוזר מהמילואים בע"ה

http://www.booking.com/hotel/nl/nh-musica.he.html

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני חיייייבבב לציין שבדיוק מיקודם באתי לפתוח אותו דיון ב-ד-י-ו-ק ופשוט הקדמת אותי...

אז יאללה קדימה מצטרף לבקשה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אמנם אמסטרדם קטנה אבל המלון רחוק מאד מהדאם או ממרכזי העניין באמסטרדם

עדיף למצוא מלון שיאפשר הגעה ברגל למרכז

אחת ההנאות באמסטרדם היא ההליכה ברגל

בהנחה שהמלון מיועד לשינה - שווה לרדת ברמת המלון ולחפש מלון בטווח שבין הדאם לרמברנט-פליין

פורסם

רחוק ולא נמצא באיזור שיש יותר מידי מה לעשות. חוץ מזה הוא גם רחוק מתחנת החשמלית וזה מאוד לא נוח.

יש הרבה מלונות ממש קרובים לדאם וחבל להתפשר (אם הקרבה לדאם זה מה שאתה מחפש).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לכם המלצות לקופי שופס וזנים מסויימים שכדאי ממש לנסות?

אני אישית הולך להיות שם 5 ימים שבהם החבר'ה החליטו שצריך לבחור את הTOP 10 של הזנים מבחינת חוויה והנאה ופשוט חצי יום להיות מסטול מזה וחצי יום מזה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לך על סאטיבות ואו היברידים עם אינדיקות אבל ברמות ריכוז גבוהות של סאטיבה.

בכל קופי שופ יש לך זנים שונים וסקאלה שמסבירה מי נגד מי.

אני נורא אוהב NY Diesel ו שוקולד בלגי. אבל הם נדירים ולא נמכרים בכל מקום.

פורסם

סאטיבה זה מסוג הסטלה שפחות אפשר למצוא בארץ נכון?

אינדיקה לפי מה שהבנתי היא מרדימה ויותר מזכירה חום...

וסאטיבה זה HIGH במלוא מובן המילה...

השאלה היא איזה זנים ממש מומלץ לנסות? אנחנו מחפשים דברים שלא נמצא בארץ וככה באמת ננצל את החופשה הזאת.

אני מתמקד בNORTHEN LIGHTS שלפי מידע מחברים גורם לך להזות בקלילות,

ובWHITE WIDOW שזה זן קלאסי... וכמובן כדי להרגיש NIGGA חייב לנסות OG KUSH

בס"ד

פורסם

כוכבים לא משנים כלום. הדבר היחידי לפיו אני שופט מלון הוא הדירוג שלו בbooking. מעל 7 זה סביר, מעל 8 מצויין.

מציע לך לקחת משהו כמה שיותר מרכזי - זה לא נראה מרכזי כלכך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ממליץ בחום רב רב רב על מלון CITIZEN M

מלון מגניב ביותר, עם חדרים מאוד מיוחדים, הקטע שלהם שהם קטנים (בערך 3 מטר לרוחב ו 12 מטר אורך) אבל הם פונקציונלים ברמות, יש הכל (כולל שלט מגניב ששולט על הכל החל מהטלויזיה וכלה באורות)

המיטה ע-נ-ק-י-ת , 4 אנשים נכנסים שם בנוחות, והיא אחת הנוחות שיצא לי לישון עליה.

צוות המלון מהנחמדים שיצא לי להכיר, הכניסה והיציאה כמעט אוטומטים (מעבירים כ"א במחשב בכניסה, הוא מקודד לכם כרטיס ושלום.)

אני הייתי שם שבוע שלם וכלכך נהנתי שאין ספק שאם אני חוזר לאמסטרדאם - זה לשם.

המלון נמצא 3 דקות נסיעה מכיכר דאם, ויש טראם מספר 5 ממול המלון שמגיע תוך דקות מספר לדאם - ובדאם יש לו 3-4 תחנות לכל אורך הדאם אז אין שום בעיה למצוא אותו.

ממליץ בחום לגגל ולראות על מה אני מדבר.

עוד יתרון שיש שם אינטרנט חינם (מה שאין בערך בשום מקום) ולאוהבי ה APPLE - יש שם 8 מק'ים במקום פיסי לגלישה חופשית בלובי :)

זו תמונה של החדר מאיזור המיטה:

11772_citizenM%20hotel%20Blue%20LED%20landscape.jpg

וזו המיטה:

4053312489_ce3bc1d669.jpg

פורסם

הוא ממש לא רחוק, הוא פחות מ 3 דקות נסיעה (פרינסס אירנהסטט) עם טראם 5

והעלות שלו לעומת מה שתקבל - לעומת מלון שקרוב לדאם - היא כמעט 50% חיסכון.

מלון ברמה הזו באיזור הכיכר יעלה לו פי 2.

פורסם

כל אמסטרדם היא 10 דקות בטראם מקצה לקצה. המלון הזה גם נמצא רחוק יחסית מהטראם.

כשאני מגיע לאמסטרדם אם מזג האויר סביר ואני לא קצר בזמן אני מתנייד לרוב רגלית (30 דקות הליכה מהדאם עד ל RAI)

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...