Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברדיו דיסק שלי ישנם פונקציות כמו בכל רדיו דיסק ורציתי לדעת מה הכי כדאי לי לשים בכל אחד מהם ?

הפונקציות:

vol - הווליום כמובן שהוא לפי האוזן.

bass - אצלי הוא רשום מ 12- db עד 12+ db בקפיצות של 2.

Treble - אני חושב שגם הוא ב - db.

Balance

Fader

תודה חברים !

פורסם

בהנחה ויש לך מגבר-

לעולם את תגביה את הBASS, מותר לך להוריד.

את הטראבל לפי האוזן תכוון.

הבאלאנס 0

הפיידר = מבדיל בין האחוריים לקדמיים. במידה ויש לך רמקולים אחוריים אישית אני אוהב לשים אותו שינמיך אותם קצת לטובת הסט הקדמי.

במידה ויש לך מגבר את הVOL מומלץ לכוון כ75% מהמקסימום של הרדיו ועל פי זה לכוון גיינים, לאחר מכן אסור לעבור את הנקודה הזאת.

JL Audio

פורסם
בהנחה ויש לך מגבר-

לעולם את תגביה את הBASS, מותר לך להוריד.

את הטראבל לפי האוזן תכוון.

הבאלאנס 0

הפיידר = מבדיל בין האחוריים לקדמיים. במידה ויש לך רמקולים אחוריים אישית אני אוהב לשים אותו שינמיך אותם קצת לטובת הסט הקדמי.

במידה ויש לך מגבר את הVOL מומלץ לכוון כ75% מהמקסימום של הרדיו ועל פי זה לכוון גיינים, לאחר מכן אסור לעבור את הנקודה הזאת.

אני קצת מתפלא על ההודעה הזאת שלך חח אחרי כל השיחה שהייתה לנו :)

כשזה בדציבלים מה זה פלוס ומה זה מינוס (אני לא עוזר כלום בעניין הזה ...)

מה זה טראבל ??

פיידר אני יודע מה זה אבל לפני שאני קונה את הסט של מורל כנראה יחד עם המגבר שדיברנו עליו חח יש לי רק רמקוליים אחוריים ;)

כנראה אין לי מגבר ולגבי ה - 75% אני יודע אחי, אמרת לי.

פורסם

למה מתפלא?

האופציה "באס" בד"כ מוסיפה עיוות מטורף שרק פוגע ברכיבים, לכן להגביר את האופציה זה לא נכון, אבל להנמיך זה לגמרי תקין (זה לא מוסיף עיוות..)

טראבל זה התדרים הגבוהים (ההפך מהסאבוופר), גם בזה לא מומלץ להגזים אבל בד"כ מדובר ב+1 או +2 זה בסדר, חשוב שאם תשמע עיוות בגלל האופציה הזאת תבטל מיד.

JL Audio

פורסם
למה מתפלא?

האופציה "באס" בד"כ מוסיפה עיוות מטורף שרק פוגע ברכיבים, לכן להגביר את האופציה זה לא נכון, אבל להנמיך זה לגמרי תקין (זה לא מוסיף עיוות..)

טראבל זה התדרים הגבוהים (ההפך מהסאבוופר), גם בזה לא מומלץ להגזים אבל בד"כ מדובר ב+1 או +2 זה בסדר, חשוב שאם תשמע עיוות בגלל האופציה הזאת תבטל מיד.

מתפלא כי חשבתי שאתה יודע שאין לי מגבר או סאבוופר אלא כל מה שיש לי כרגע זה זוג רמקוליים אחוריים.

אז על איזה מספר בדציבלים לשים את אופציית "הבאס" ?? כי כרגע אצלי זה על 12- אני חושב ...

ולגבי הטראבל הבנתי אחי תודה, אני ינסה.

פורסם

לא שמתי לב שזה אתה :D, אני דיי עייף סתם משוטת לי בפורום בזמן המנוחה.

את האופצית באס מומלץ לא לגעת לשם הגברה, אם ברצונך להנמיך את הבאסים תרגיש חופשי להשתמש בה, אסור להגביר איתה.

JL Audio

פורסם

סליחה שאני מתפרץ

אבל אם כבר אני מתפלא על כל הפוסט ההזוי הזה

כיוונים סטנדרטיים כאלו הם באוזן המשתמש

ז"א אין חוקים כתובים בדם , מה נשמע לך טוב זה המנצח

כל המספרים האלו הם סתם מספרים וכל מטרתם היא לייצר נקודת ייחוס לכיוון שלך

תשחק בכיוונים מספר דקות או שעות או כמה שבא לך ותגיע לנקודה שנשמעת לך הכי נקיה ונכונה לאוזן שלך (כמובן בווליום ההגיוני לשמיעה שלך) וזה הכיוון ! ! הנכון לך !!

בהצלחה

דרור

פורסם

שוב כמו שאמרתי זה הכל לפי האוזן אבל כשמגבירים עם האופצית באס זה מוסיף עיוות שיכול לפגוע ברכיבים לטווח הארוך בגלל זה בכלל לא מומלץ להגביר עם זה.

*הם לא נכתבו בדם, נם נכתבו בסלילים שרופים :lol:.

JL Audio

• תוכן חדש...