Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

שבוע שעבר נערך יום מסלול בכוכב יאיר בהנחיית מדריכי הנהיגה דני גלטר ואייזיק דווידוביץ', בעוד שבועיים יש עוד אחד ואני מבין שזה עומד להפוך למשהו קבוע. אני שוקל להירשם לאחד המועדים הקרובים והייתי שמח לשמוע איך זה נראה מפי מישהו שהיה שם (היו כעשרים איש פעם אחרונה, מניח שחלקם חברי פורום). אם יש פה מישהו שבמקרה גם השתתף בימי מסלול דומים של פורום 8 או אוטוספורט, זה יכול להיות אחלה בסיס להשוואה.

הקריטריונים שמעניינים אותי: סדר ומשמעת, מספר הקפות שכל אחד זכה לעשות, האווירה הכללית והרמה המקצועית של המדריכים למי שנהג בליווי. וכמובן השאלה העיקרית - האם לדעתכם זה היה שווה את הכסף?

בתודה מראש.

* גילוי נאות: אייזיק היה המורה שלי לנהיגה, אבל זה היה לפני שש שנים ואין לי מניות במיזם הנוכחי שלו.

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני השתתפתי בימי מסלול בכוכב יאיר במספר הזדמנויות. בפעמים הראשונות זה היה נחמד, אח"כ הרגשתי שהמקום הזה קצת עושה עוול למילה "מסלול" ובסופו של דבר פשוט איבדתי עניין.

המקום הזה גדול מידי בשביל לקיים ג'ימקאנה, ומאידך קטן מידי כדי להיות באמת מסלול.

לקארטינג, ובפרט אם מדובר בכלים דו-מנועיים, הוא לחלוטין סבבה, אבל למכוניות הוא לדעתי פשוט אינו מתאים.

ברור לי שכמה מחבריי הטובים ביותר שגם כותבים כאן בקרוב יגיבו בשרשור הזה ויכתבו דברים הפוכים לחלוטין מאלה שכתבתי, וכמובן שזה לחלוטין לגיטימי, אבל זוהי ההתרשמות שלי.

שורה תחתונה - אם אף פעם לא עשית את זה, לך בלי לחשוב פעמיים.

לעניין דני ואייזיק: לצערי לא הזדמן לי לנהוג שם תחת הדרכתם ולכן לא אוכל לחוות את דעתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לאון טאובס וחגי פארן מדריכים גם כן בכוכב יאיר. ממליץ בחום :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בגדול דני ואייזיק קצת יותר מעמיקים לגבי משמעת על המסלול יש שימוש בדגלים,ההבדל היחידי ששמתי אליו לב זה רמת המכוניות שיכולה לנוע מרכב ליסינג ועד C63 AMG.

חוץ הכל די זהה כמות הזמן הכללית כמות הסיבובים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אוראל, למיטב הבנתי מדובר בשני ארועים בעלי אופי ועלות שונים, כך שאין מקום להשוואה ישירה.

יכול להיות שאני טועה, אבל מהמידע המועט שיש ברשת כך זה נראה.

פורסם

ההדרכה שלהם מעולה לדעתי. התוואי שנבחר ליום המסלול שהם עשו למועדון אלפא היה מעניין גם כן. אני מסכים שהמסלול די קטן למכוניות, אלא אם אתה עובר 200 כ"ס אתה כל הזמן בהילוך שני, אבל זה מה יש. אם תתייחס לזה כמו לג'ימקאנה מהירה, תהנה מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני כן, יש אחרים שלא :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דריש שלום,

רמת ההסבר של דני היא מאוד מקצועית

בעבר עליתי כבר על המסלול בכוכב יאיר, עם תוואי זהה, לרוב לבד ועם פה ושם מדריכים.

בשבת האחרונה הייתי ביום ההדרכה של דני ואייזיק, וגם, ביקשתי לעלות לבד כל היום

בראן האחרון דני עלה איתי ונתן לי כמה טיפים שמאוד עזרו בנהיגה הספורטיבית, אפילו שינו לי חצי מסלול!

הנה סרטון מהראן הראשון, חימום צמיגים שלי :)

סה"כ אווירה מעולה, מסודרת, מקצועית. ממש אהבתי את הסדר ואת הדגש על הבטיחות.

http://www.youtube.com/watch?v=2I623lwVun4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נ.ב

הם לא אוהבים שם דריפטים ממש :)

נ.ב.ב

התחלתי את המסלול בהילוך שני בסרטון, אז לא לחשוב שעשיתי הכל בהילוך ראשון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה אלי, באמת נראה מצויין.

אני מניח שיש לכל הכותבים פה נסיון גם על מכוניות פחות אקזוטיות, האם לדעתכם יש טעם להוציא שם את הסכום המבוקש עבור כמה שעות עם משפחתומטית? ממה שהבנתי זמן מסלול יש בשפע, השאלה אם גודל המסלול יאפשר להאיץ מהר מספיק/לפנות חזק מספיק ע"מ שזה ירגיש כמו יותר מסתם סיבוב במגרש החניה השכונתי.

אני לא חובב נהיגת אקסטרים, פשוט קניתי אוטו חדש והייתי רוצה לבדוק בסביבה מבוקרת איך הוא מתנהג בנהיגה קצת יותר חזקה מהרגיל.

מדובר על סיאט טולדו 2004, משהו כזה:

p0004969.jpg

פורסם

רק עכשיו שמתי לב למשהו בכל הסרטונים האלה: אין איזה מיגון בצדי הכביש?

דשא, צמיגים, חביות מים, whatever...

מי שלוחץ חזק מדי על הגז ונסחף בעצם יעצר רק ע"י הבטונדות בצדדים? :roll:

פורסם

יותר כמו לא לוחץ מספיק חזק על הבלמים. כל נהג צריך לדעת את המגבלות שלו ושל רכבו. לכן, מומלץ ואף חובה לדעתי למי שפעם ראשונה שם לעלות עם הדרכה.

פורסם

ממש לא. יש מרחק גדול מאוד עד שתגיע לשם - אם בכלל. כמובן לאלו שאין ניסיון במסלול עולה איתם מדריך, מביא לו דגשים, מעיר ומאיר איפה שצריך ונותן לך ביטחון מוחלט במסלול.

המסלול לא יותר מידי מסובך, הוא דיי קטן וקצר, אבל זה מה שיש ואם רוצים אפשר להנות שם בהחלט.

לגבי דני ואייזיק כבר כתבו ואין לי מה יותר מידי להוסיף.

לגבי מספר הסיבובים, מדובר על ראן של 6 דקות כשבכל מקצה עולים 3-4 רכבים, וכל מקצה הוא כ-45-50 שניות. כמובן שרכבים באותה רמה עולים יחדיו (לא יעלו 135 עם וולוסטר, למרות שגם זה היה בסוף כי כולם הלכו :lol: ).

אני אישית עשיתי כ-60-70 סיבובים בכללי.

לעניות דעתי אין מקום אחר בארץ שהוא חוקי לנהיגה שכזאת, והסכום שווה את ההנאה שאתה תקבל, ולא משנה אם אתה מגיע עם ליסינג או רכב ספורט פרופר. רק תבוא עם צמיגים לא גמורים, אחרת תרגיש שאתה על מגרש החלקה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...