Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצה לגאמבול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד רעיונות? :wink:

"Look at the chick with the big glass, still checking me out?...."

"Oh.......I just farted....that's a nasty one....."

"Not looking at the cars........not looking at the chicks......yeah, Now I'm sure I'm״

משהו כזה?...:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לפני שנתיים הייתי בזינוק שלהם בלונדון,זאת פשוט חוויה שאי אפשר לתאר אותה במילים! לשמוע ווירון ולראות אסטון מרטין ONE 77 חוויה מדהימה.

הסאונד שמתנגן שם פשוט גורם לרטט בלב ובכל הגוף,השפנפנות הן משהו מיוחד ;-)

ודויד הסלהוף מלווה בבלונדינית פצצה!.

Vw Polo GTI

פורסם

באמת? הם ישראלים? גם הGT-R שלא נראית בכלל כמו GT-R הזאת? :lol:

טוב לדעת, יש מצב לקצת פרטים על זה? הם חיים עם המכוניות האלה בישראל? קצת רקע על העבודה? היא בכלל נעשתה בארץ?

פורסם
באמת? הם ישראלים? גם הGT-R שלא נראית בכלל כמו GT-R הזאת? :lol:

טוב לדעת, יש מצב לקצת פרטים על זה? הם חיים עם המכוניות האלה בישראל? קצת רקע על העבודה? היא בכלל נעשתה בארץ?

הבחור מהונגריה וכל 3 המכוניות שלו. יצא לי להכיר אותו קצת. מגיע הרבה לישראל אבל המכוניות בהונגריה.

הוא גם בעל קבוצה של דריפט שהמדבקות על הרכבים עם השם של הקבוצה שלו שאדם פרנק הוא הנהג. :-) אני ראיתי את הפרארי והרוייס כאשר הם בלי מדבקות ומאוד הופתעתי. עבודה יפה!

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...