Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי את הטווטרים שמגעים עם הסט של הVIRTUS אם אני לא טועה זה MT23

עכשיו אני לא מרוצה מהם הם צורחים לי באוזן וזה מעצבן אותי כי אני אוהב לשמוע איכות אבל בווליום והכל נשמע אצלי באוטו טוב חוץ מהטוויטרים אז אני רוצה שתמליצו לי על טוויטרים חזקים ואיכותיים אני בנתיים חשבתי על הטוויטרים של SUPERMO PICCOLO

*** ויש לי עוד שאלה מה ההבדל בין טוויטר ומידלבס אולי יותר טוב שאני ישים מידלבס במקום טוויטרים

בקיצור אני צריך המלצות

תודה מראש

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

המלצה 1 : תחליף HU

המלצה 2: תחליף את מגבר

המלצה 3: תחליף חיוט.

הטויטר הזה רך מאוד .

נ.ב. המלצה שלי שאולי שווה להיות במקום ראשון תקרא FAQ

פורסם

לפני החפת טוויטרים ישנם דרכים גם להרגיע אותם, הנחתה בכמה DB מהקרוס, לפנות מעגל פשוט של שני נגדים שגם מנחית אותם. וכל זה ה ר ב ה יותר זול מישר לקפוץ על PICOLLO

עריכה, וגם לנסןת לסחק עם מיקום של הטוויטר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
לפני החפת טוויטרים ישנם דרכים גם להרגיע אותם, הנחתה בכמה DB מהקרוס, לפנות מעגל פשוט של שני נגדים שגם מנחית אותם. וכל זה ה ר ב ה יותר זול מישר לקפוץ על PICOLLO

עריכה, וגם לנסןת לסחק עם מיקום של הטוויטר

הDB אצלי בקרוס מינוס 2DB

מה דעתכם אם אני יקנה את הטוויטר MT23 זה יהיה לי רך או שאם אני כבר משקיע אז לקנות את הPICOLLO

ואיזה HU אתם ממליצים לי איכותי למה לי אמרו שהHU שלי מאוד איכותי

ואיזה מגבר אתם ממליצים לי איכותי אבל שיהיה 100 RMS לערוץ?

ומה יותר טוב MT23 או MT250?

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

לפי השאלות שלך אתה ממש מתחיל בתחום, מציע לך לפני שאתה נכנס לסחרור של שדרוגים ומכירות שרק יגרמו לך להפסיד כסף וזמן (כי גם אם תשדרג עכשיו לציוד הכי טוב שיש בלי ידע זה לא יישמע טוב), להתחיל לשחק שם בכיוונים ובזוויות של הטוויטרים.

ובמקביל תקרא פה בפורום ותלמד.

תוכל להגיע לתוצאה יפה עם הציוד הנוחכי וחבל גם שתפיק לקחים על ציוד יקר יותר.

אם יש לך אפשרות להנחית עוד מהקרוס תעשה את זה דבר ראשון.

אחרי זה תתחיל לשחק בזוויות של הטוויטרים שלא יפנו אלייך ישירות אלא בזווית אפילו אחד מול השני אם עדיין צורם.

נסה גם להוריד גיין במגבר.

פורסם

לא פסול לכוון אותם אפילו לשמשה קדמית. כת אתה תשבור קצת את הגל ותקבל החזר של הגל אליך.

אני גם חושב שלשדרג אתה תספיק. יותר חכם לנצל טוב מה שיש לך היום וזה ציוד לא רע בכלל

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
לפי השאלות שלך אתה ממש מתחיל בתחום, מציע לך לפני שאתה נכנס לסחרור של שדרוגים ומכירות שרק יגרמו לך להפסיד כסף וזמן (כי גם אם תשדרג עכשיו לציוד הכי טוב שיש בלי ידע זה לא יישמע טוב), להתחיל לשחק שם בכיוונים ובזוויות של הטוויטרים.

ובמקביל תקרא פה בפורום ותלמד.

תוכל להגיע לתוצאה יפה עם הציוד הנוחכי וחבל גם שתפיק לקחים על ציוד יקר יותר.

אם יש לך אפשרות להנחית עוד מהקרוס תעשה את זה דבר ראשון.

אחרי זה תתחיל לשחק בזוויות של הטוויטרים שלא יפנו אלייך ישירות אלא בזווית אפילו אחד מול השני אם עדיין צורם.

נסה גם להוריד גיין במגבר.

הכיוונתי את הטוויטרים לחלון וזה עדיין צועק אם אני מוריד את הגיין אני לא נהנה מהם כמו שצריך לדעתי הדבר היחיד שיעזור זה להחליף טוויטרים והאמת שקראתי פה עוד אחד שהיה לו את הסט שלי והוא אמר שהטוויטרים צועקים לו

פורסם
הם מצויינים, אין לך למה להחליף, מה עובי כאבל המתח שברשותך?

4G

האמת שאני רוצה לקנות קבלים חדשים של מונסטר

RCA

http://www.monstercable.com/mpc/productPageMPC.asp?pin=2934&section=three

וקבלים לרמקולים ולסאב

http://www.monstercable.com/mpc/productPageMPC.asp?pin=3105&section=three

אני ירגיש בהבדל?

פורסם

אתה תזרוק כסף לפח.

תוריד גיין (אין קשר ללהנות מהם או לא), תבדוק אם ניתן להנחית יותר מהקרוס וכל מה שכתבתי בהודעה הראשונה.

גם אם תקנה סופרימו ותשים על מגבר פשוט ועם גיין פתוח הוא יצעק.

המוראלים ממש לא מתאימים לפרופיל של צורם אלא לגמרי להיפך.

פורסם
אתה תזרוק כסף לפח.

תוריד גיין (אין קשר ללהנות מהם או לא), תבדוק אם ניתן להנחית יותר מהקרוס וכל מה שכתבתי בהודעה הראשונה.

גם אם תקנה סופרימו ותשים על מגבר פשוט ועם גיין פתוח הוא יצעק.

המוראלים ממש לא מתאימים לפרופיל של צורם אלא לגמרי להיפך.

אחי הגיין שלי גם ככה נמוך הוא על 1/4

פורסם
המלצה 1 : תחליף HU

המלצה 2: תחליף את מגבר

המלצה 3: תחליף חיוט.

הטויטר הזה רך מאוד .

נ.ב. המלצה שלי שאולי שווה להיות במקום ראשון תקרא FAQ

גדול! :shock::lol::twisted:.

1. עצור סוסים, 1004 זה מגבר חזק וזהו, הוא לא נקי בכלל, ככה שאם אתה מתכוון להחליף משהו, תתחיל בו.

2. הפיקולו נהדר, אבל הוא 6 אוהם מה שדיי יחייב אותך להגביר הכל אקטיבי, והוא יקר.

3.דבר שלישי ה 6/9 שלך הם 3WAY, והם מכילים גם טוויטר, מה שכנראה עושה לך סלט ברכב, נתק אותם, עם ציוד כמו שלך אין בהם צורך, בודאי ובודאי שלא מוגברים.

4. גם לדוטק דיי נפוץ היה שמחליפים את הטוויטר ל MT22 (גם כי הוא 4 אוהם וגם כי הוא זול יחסית), אבל תנסה הכל לפני שאתה קונה משהו, גם אקטיבי.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...