Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מופקע במחיר גבינץ?

אאל״ט המחיר בפיקוח ועומד על 44₪ לקילו ( עמק ישראלית)

אין שום גבינה קשה במחיר כזה, כדי להכין כמה טוסטים מידי פעם זה לא יעלה לך ביותר מ15-20₪ לשבוע

תשווה את זה לגבינות שהזכרתי למעלה שעולות 130-170 שקל לקילו (מיובאות) ו90-120 ₪ לישראליות (שלטעמי הם לא אכילות )

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא סופר.

בעבודה אני אוכל לרוב סלטים שמכילים לפעמים גבינות, לפעמים אבוקדו, לפעמים ביצים ולפעמים נתחי בשר (לא לפי סדר מסוים אלא לפי המוזה בערב כשאני מכין ליום המחר) מעבר לזה מידי פעם איזו ביצה עין.

גבנ"ץ לרוב שתי פרוסות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בין 2 ל-4 ביצים בשבוע.

גבנ"צ זו התמכרות קשה. עד לא מזמן כמעט כל יום הייתי אוכל פרוסה או שניים.

בזמן האחרון פרוסה או שניים בשבוע.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ביצים אני לא אוכל כל יום, אבל בוא נגיד שאם נעשה ממוצע זה יוצא בערך בין ביצה וחצי לשתיים ביום.

אני לא אוכל יותר מדי גבינה צהובה, אולי פרוסה/שתיים בשבוע. קוטג' אני מפרק בכמויות, בקטע של 5-6 גביעים בשבוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התפריט השבועי שלי לא כולל ארוחת צהריים.

1. 2-3 ביצים קשות לשבוע.

2. 4 פרוסות דקיקות של גבינה צהובה 28 אחוז שומן.

3. קופסאת טונה קטנה.

4. קופסא של גבינה צפתית או בולגרית 5 אחוז שומן.

5. 3 כפות ריבה.

6. 14 לחמניות קטנות.

7. כף חמאה.

8. 7 עגבניות.

9. שותה רק מים ולא מיצים/קולה ושאר משקאות ממותקים.

10. 4 פרוסות פסטרמה דקיקה עם קצת חומוס או טחינה.

11. מעשן 2 קופסאות ליום.

** עושה הליכה יומית מהירה של כ-4 קילומטר כול יום מבלי לפספס כ-8 שנים.

נחשו מה המשקל שלי ?

הגובה שלי הוא 1.83 מטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

המממ בין 0 ל2.

לא אוכל גבינה בפרוסות (רק בפיצה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נחשו מה המשקל שלי ?

הגובה שלי הוא 1.83 מטר.

אני מנחש שאתה שוקל הרבה. הסיבה לדעתי היא שאתה לא אוכל כמעט בכלל ירקות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
התפריט השבועי שלי לא כולל ארוחת צהריים.

1. 2-3 ביצים קשות לשבוע.

2. 4 פרוסות דקיקות של גבינה צהובה 28 אחוז שומן.

3. קופסאת טונה קטנה.

4. קופסא של גבינה צפתית או בולגרית 5 אחוז שומן.

5. 3 כפות ריבה.

6. 14 לחמניות קטנות.

7. כף חמאה.

8. 7 עגבניות.

9. שותה רק מים ולא מיצים/קולה ושאר משקאות ממותקים.

10. 4 פרוסות פסטרמה דקיקה עם קצת חומוס או טחינה.

11. מעשן 2 קופסאות ליום.

** עושה הליכה יומית מהירה של כ-4 קילומטר כול יום מבלי לפספס כ-8 שנים.

נחשו מה המשקל שלי ?

הגובה שלי הוא 1.83 מטר.

ממש אפשר לענות בלי לדעת מה קורה בארוחת הצהריים.

אני לפי אותו ההיגיון יכול לתת לך את התפריט שלי בלי ארוחת ערב (סלט בבוקר וסלט בצהריים עם תוספת גבינה/טונה/עוף/אבוקדו וכו') ותחשוב שאני במשקל של דוגמנית אבל בארוחת הערב אני אוכל את המנה העיקרית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עמק 9% 400 גרם בשבוע

ביצים בין 6 ל2 תלוי באותו שבוע ובזמן שקמתי לפני השיעור באוניברסיטה.

אוכל הרבה טונה, לחם חיטה מלאה וירקות, בסופ"ש בשר אדום, דג ועוף בד"כ.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מה מופקע במחיר גבינץ?

אאל״ט המחיר בפיקוח ועומד על 44₪ לקילו ( עמק ישראלית)

אין שום גבינה קשה במחיר כזה, כדי להכין כמה טוסטים מידי פעם זה לא יעלה לך ביותר מ15-20₪ לשבוע

תשווה את זה לגבינות שהזכרתי למעלה שעולות 130-170 שקל לקילו (מיובאות) ו90-120 ₪ לישראליות (שלטעמי הם לא אכילות )

אני לא רוצה להרוס את השרשור, אז אכתוב קצר וענייני בנוגע למה שכתבת - אתה צודק לחלוטין במספרים. באמת יש גבינה צהובה מפוקחת ב44 לקילו. הבעיה היא שגם המחיר בפיקוח הוא שחיטה. זה צריך לעלות פחות מחצי מזה.

תראה, אני לא יודע מה מעמדך כרגע, אבל אין ספק שהגיבנות שהזכרת הן מוצרים שאינם נצרכים ברמה היומיומית בידי רוב העם. זה מה שנקרא, 'פינוק עצמי'. אבל כשבונים לעצמך תפריט שכולל מזונות קבועים, ואתה מוגבל בתקציב, פשוט טירוף לזרוק 44 קילו על גבנצ.

אני סטודנט עכשיו, ולמרות שהפרוטה מצויה בכיסי, בגלל שאני לא עובד כרגע, אני משתדל לצמצם כמה שאפשר בהוצאות. ככה שאני מחשב תמיד כדאיות קנייה. עקרונית, אני לא אסכים לשלם 44 שח על גבנצ. אם (בהערכות גסות ומהזכרון) קילו ביצים עולה 25~, קילו גבינה רכה עולה 20-25, קילו חזה עוף 25~, קילו עוף 20~, הרבה דגים עולים סביב ה 30, ואפילו בשר טרי טחון עולה 40 לקילו - נראה לי מטומטם להקצות משאבים זהים למוצר כלכך בסיסי כמו גבינה צהובה... בכל יום ובכל שעה אעדיף קילו בקר טחון באותו מחיר..

הפיקוח צריך לשים גבינה צהובה על לא יותר מ25 שח לקילו, וזה גם מה שיקרה כשיפתח השוק.

עכשיו שלא יהיו ספקות - אני אוכל הרבה, והקניות השבועיות שלי לאדם יחיד לא יורדות מה500 שח.. אבל אני מכניס בהם המון מוצרים במחירים לא מופקעים.. לצורך המחשה נוספת של העצבים שלי על מחירים מופקעים - הפסקתי לרכוש לחם מחיטה מלאה. שילכו קיבינימאט עם השטות הזאת - עולה פחות לייצר, וכל חודשיים מעלים את המחיר בעוד איזה שקל. יצא שהלחם שאני אוהב עולה כבר כמעט 20 לכיכר, כשאני קונה לפחות 2 כיכרות בשבוע. עברתי לפיתות ולחמניות מבני דודינו.

• תוכן חדש...