Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול שאלה היא חשובה יש לי כמה שאלות חשובות מאוד. :roll:

כמה ביצים אתם אוכלים בשבוע ?

כמה פרוסות גבינה אתם דוחפים לתוך שתי פרוסות לחם ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביצים נטו אני בקושי אוכל.

אבל בתוך סלט טונה או סלט ביצים או שקשוקה אז כן ודיי הרבה.

אין לי דרך לאמוד את הכמות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

1-2 ביצים ביום. מעטים הימים בלי ביצה בכלל.

בין שתי פרוסות לחם 1-4 פרוסות גבנ"צ - אפשר גם פרוסות גבינה צהובה בלי לחם בכלל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כל יום עבודה הבראנץ שלי מכיל 3 ביצים שלמות, סלט, לחם ו 2 פרוסות גבינץ 28% (60-80 גרם)

ז׳א בחודש 66 ביצים, קילו וחצי גבינץ

נוסיף את הפעמים שאני אוכל בערב/לילה וסופשים בכיף עוד 10-20 ביצים לחודש וסוגר אפילו 2קילו גבינץ

מעבר לגבינץ תמיד יש לי במקרר עוד גבינות שמנות כמו פרמזן, מנצ׳גו בקר וגאודה מיושנת שאותם אני לא חוסך כשיש ארוחה חלבית

אל דאגה, הכולסטרול אצלי פיקס

ועוד לא דיברנו על בשרים :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טבעוני ,

0 ביצים .

לא אוכל גבינה .

ממליץ לכולם לנסות למשך 3 חודשים ולראות איזה פלאים זה עושה לכם בבדיקות דם .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ואז מה זה עושה לגוף באופן כללי עם כל החוסרים של כל החומרים שיהיו...

אני אוכל שתי ביצים לשבוע (בשבת, עם הג'יחנון) ושתי פרוסות גבנ"צ עיזים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
ואז מה זה עושה לגוף באופן כללי עם כל החוסרים של כל החומרים שיהיו...

אני אוכל שתי ביצים לשבוע (בשבת, עם הג'יחנון) ושתי פרוסות גבנ"צ עיזים.

אחרי 6 שבועות ללא ספורט בכלל.

vegan.jpg

פורסם

לא אמרתי מושלם , אבל זה לאחר 6 שבועות בלבד .

פורסם
אחרי 6 שבועות ללא ספורט בכלל.

בהצלחה עם הטבעונות!

בקשר לחסרים, במידה והתזונה הטבעונית מאוזנת, נערכים מראש, עוקבים בבדיקות שגרתיות לא תכופות, ויודעים מה משלים את מה, לא אמורים להיות חסרים מיוחדים, בריאות ברוב המקרים כן מרוויחים. (גילוי נאות, אני לא טבעוני, כן בוגר תואר ראשון בתזונה ובאמצע השני, לאחר סטאז' של חצי שנה, וב30.9 לאחר מבחן הרישוי של משרד הבריאות ב"ה דיאטן קליני).

מה שמדהים זה לא שהורדת את הכולסטרול, זה שהוא ירד וה LDL וה VLDL ירדו זה צפוי בדיאטה טבעונית, במיוחד לאדם שלא הקפיד במיוחד על התזונה טרם המעבר. מה שמדהים זה שה HDL שלך נשאר אותו הדבר, ואתה מציין שלא עשית פעילות גופנית, זה בכלל נהדר. עם התחלת הפעילות הגופנית הוא יכול גם לעלות אותו מעט. הטריגליצרידים שלך באמת גבוהים, בדיאטה טבעונית הייתי מגביל פירות, לחם לבן, מתוקים, מיצים, לרבות מיצי פירות. בכלל מאפים מקמח לבן כמו בורקס תפו"א, סמבוסק, סתם כריך לא עושים טוב לטריגליצרידים יחד עם מה שציינתי לפני כן.

מה שעוד מעניין זה שלחץ הדם שלך ירד גם בסיסטולי וגם בדיאסטולי. קשה לדעת אם זה נתון רגעי, יש בדיקות מקיפות לאבחון אבל במדדים שאתה מציד אתה ממש לא צריך לעשות אותם. אם שינוי לחץ הדם הוא מגמה זה גם דבר אדיר.

השינויים בבדיקות שלך הם פנטסטים, המשך בדרכך! אתה צריך להתמקד בטריגליצרידים, עשו לך על הדרך תפקודי כבד? אם תרצה עצות יותר ממוקדות אשמח להשיב לך על שאלות בהודעה פרטית. אם תרצה עצה כללית לטריגליצרידים בטבעונות: דגנים מלאים, קטניות טריות שאתה משרה לבד (או מנביט מה שבא לך) ומבשל יעשו רק טוב לטריגליצרידים שלך. אגב, גם אוכלי בשר מדמם כמוני נהנים מאד מקטניות, זה עולם שלם שטעים ברמות פסיכיות. אני מכין חומוס לבד בבית לשבוע (או מקבל טרי מהשכנה), פלאפל שמורכב מחצי חומוס וחצי פול, סתם פול מצרי עם כמון ולימון, כל סוגי העדשים לרבות מש, מכין סמבוסקים ועושה מהם ממרחים, תבשילי שעועית, בקיצור...אפשר לעוף (פחות מהגזים אם אתה משרה מספיק, אני משרה קניות מסויימות יומיים, לאחר מכן הבישול מתקצר פלאים והן רכות בטרוף).

בהצלחה!

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לא התכוונתי לגנוב את הדיון.

לא ביצעתי עדיין תיפקודי כבד , הרופאה לא חושבת שצריך ... סה"כ אני עדיין צעיר (יחסית) .

אני כן שמנמן (בלשון עדינה) וכן סובל מחיבה יתרה ללחם (שאני מנסה לצמצם).

אני לא מבשל בכלל , ארוחת צהריים סלט דיי קבוע ליד המשרד וערב סלט אחר במסעדה ליד הבית.

זוגתי טבחית מעולה (וגם טבעונית) אך עובדת הרבה בחול ואין חודש שהיא נמצאת יותר משבועיים בבית.

בקיצור , אני גם מחזיר לאט את הספורט (אני במקור רץ 10K ורוכב אופניים דיי מוכשר) .

פורסם

בין 12-18 ביצים בשבוע. בתכלס, תלוי אם היה את הקופסא הרגילה בלבד (של ה12) או את זאת של ה3 שורות (של ה18 ). בכל מקרה, הגודל הוא תמיד XL.

גבנ"צ אני לא אוכל בכלל, לצערי, בגלל המחיר המופקע שלה. עקרונית אני אוהב מאוד גבינות. לצורך העניין, אני אוכל 14 קופסאות גבינה / קוטג' של 250 גרם בשבוע (2 קופסאות ביום), ועוד מידי פעם קצת בולגרית וצפתית... כשאני נמצא אצל ההורים בחו"ל, אני גם מפרק המון גבינות קשות.. הבעיה שפה כל תחום הגבינות הקשות יקר מאוד :-\ כולי תקווה שבנט ישבור את מונופול החלב ויאפשר יבוא.. כולנו נהנה מזה! :-)

באופן כללי אני צורך חלב ומוצריו בתדירות מאוד מאוד גבוהה - אני משתדל שרוב החלבון היומי שלי יגיע משם...

(לפני שהטבעונים יעשו עליי לינץ' - זה לא מטעמי בריאות, שכן אני מודע לכך שיש על בריאות החלב הרבה חולקים - פשוט אלה המוצרים שהכי טעימים לי בחיך..)

• תוכן חדש...