Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית חג שבועות שמח לחברי הפורום . אני עוזר לועד הבית היא אישה מבוגרת. הבניין לא חבר בתרבות הדיור . יש דירה אחת שלפני שלוש שנים הושכרה , השוכרת לא שילמה ועד בית במשך שנתיים וגם לא שכירות. היא עזבה את דירה לפני שנה לערך , לידעתי בעלת הדירה תבעה אותה רק על אי תשלום השכירות ולא על אי תשלום ועד הבית , אין לי מושג עם היא קיבלה את הכסף עבור השכירות וזה לא מעניין אותי . ביררתי עם תרבות. דיור לגבי החוב הנ״ל ונאמר לי שבעל

הדירה אחראית לחוב . בנוסף לחוב זה הדירה הייתה ריקה תשעה חודשים , הייתה בשיפוצים - ועד הבית ביקשה את הכסף מבעלת הדירה עבור התשעה חודשים והיא אמרה שתעביר את הכסף עם הנכד שלה , עד יום הכסף לא שולם. בעלת הדירה נפטרה לפני מספר חודשים והבת שלה מטפלת בדירה. ועד הבית הצליחה להשיג מהשוער הנוכחי את המספר טלפון של בעלת הדירה , סיפרה לה על החוב והיא אמרה שהיא תבדוק , זה היה לפני חודש . שאלתי שבוע שעבר את ועד הבית עם יש חדש , אמרה לי שלא הצעתי לה לטלפן שוב לבעלת הדירה והיא ענתה לה שהיא תבדוק את הנושא. טילפנתי .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפני מספר ימים לבעלת הדירה , הסברתי לה שאני עוזר לועד ועל כך שאנו מחכים מעל חודש לתשובה . ביקשתי ממנה לבדוק. את הנושא תוך שבוע , היא אמר. אתה לא תכתיב לי מה לעשות תחכו עד סוף החודש . אני אמרתי לועד לאחר שהיא התחצפה למה לוותר לה על חוב של שנתיים שהשוטרת לא שילמה ועד , לדרוש ממנה תשלום עבור כל התקופה , לשלוח מכתב בדואר רשום עם אישור מסירה לא תשלם . לפנות למפקח על המקרקעין או לתביעות קטנות. זקוק לעזרה בניסוח המכתב , בתודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מה סכום החוב?

כמה דיירים בבניין?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...