Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן כדאי לקנות ספרים והאם כפעם ראשונה זה מומלץ ללמוד לבד?

אני אחד שלומד טוב מאוד לבד ויכול לשבת על הטוסיק בשביל זה.

מה גם שהציון שאני צריך לא בשמיים, אני צריך 550-570.

הבעיה שהקורסים כבר נסגרו למועד יולי.

פורסם

כל ספר עדכני של חברה ותיקה ומוכרת יתאים.

אל תנסה לשאוף לכזה מספר נמוך, לא יזיק לקבל

ציון יותר גבוה, סתם ליתר ביטחון.

למדתי לבד, אם יש לך את היכולת הזאת

זה משהו בריא לחיים, לא רק לפסיכומטרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

יש לי את הספרים שלי מ2009 של לחמן, אין לי מה לעשות איתם...

אתה מוזמן לקחת אותם אלא אם כן השתנו הדברים מאז.

אגב, עשית כבר סימולציה כלשהי לבד? תנסה לעשות, יש המון שיטות וטריקים כדי לקצר את הזמן ולחלק אותו בין התרגילים.

אני אישית לא הייתי מסוגל ללמוד לבד ללא הדרכה, מי שמצליח ומוציא ציון טוב, תותח, אין מילה אחרת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

למידה עצמאית אפשרית, אך תצליח טוב יותר עם הכוונה של מדריך (אני מדבר על שיעורים פרטיים).

יש הרבה ספרים למכירה באתר "אגורה", חלקם אף חדשים. יש לזכור שמבנה הבחינה השתנה באוקטובר 2012, ולכן ספרים ישנים יותר ממועד זה יהיו פחות רלוונטיים עבורך.

חובה לפתור את כל הבחינות שפורסמו ע"י המרכז הארצי (במיוחד 4 האחרונות).

לשאלות נוספות - בפרטי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה לכולם!

ליאור תודה אבל הספרים לא יתאימו כי הבנתי שעכשיו יש מתכונת חדשה.

חודשיים של לימוד עצמאי יספיקו? בכל זאת הפעם הראשונה שאני נבחן.

פורסם

אני למדתי לבד(לפני שנים אבל עדיין) והוצאתי ציון מאוד גבוה.

כל העניין של הקורסים נהיה פופולארי מאוד רק בשנים האחרונות ולי זה נראה כמו בזבוז כסף.

לטחון תרגילים ולשנן מילים אפשר גם בלי לשלם 6500 שקל לסטודנט שעשה את זה חודש לפניך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הכל תלוי ביכולות הלמידה שלך. אם אתה חושב שהאנגלית העברית והמתמטיקה שלך ברמה סבירה אז יש לך סיכוי טוב.

אני למדתי לבד וניגשתי, לא הייתי לחוץ בזמן אז העדפתי ״לזרוק״ 500 שקל כדי לקבל קנה מידה למבחן והתברר לי שאני בכלל לא צריך קורס. אז בגדול חסכתי כמה אלפים.

את הספרים לקחתי מכמה חברים שסיימו ללמוד וכמובן שהדפסתי מבחנים מהאינטרנט.

אני לא חושב שיש הבדל קיצוני בין החומר של הבחינה הישנה לחדשה, מלבד המאמר. סה״כ אני למדתי עם ספרים ישנים ולא הרגשתי מחסור בידע במבחן.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
תודה.

יואל גבע מוכרים ספרים?

תיכנס לאתר שלהם. יש שם פורום פסיכומטרי, ומלא אנשים מפרסמים שם ספרים למכירה. אתה יכול גם לקנות מיאול גבע ישירות, אבל זה בטח עולה הרבה כסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני למדתי לבד(לפני שנים אבל עדיין) והוצאתי ציון מאוד גבוה.

כל העניין של הקורסים נהיה פופולארי מאוד רק בשנים האחרונות ולי זה נראה כמו בזבוז כסף.

לטחון תרגילים ולשנן מילים אפשר גם בלי לשלם 6500 שקל לסטודנט שעשה את זה חודש לפניך.

מחזק, את הכל אפשר ללמוד לבד גם בלי מדריכים, זו הכנה טובה ואינדיקציה (כלשהי) לקראת הלימודים האקדמאים עצמם ששם קשה יהיה להסתדר בלי יכולת למידה עצמית טובה.

אנגלית - קורס לא יעזור אם רמת האנגלית שלך נמוכה, אפשר לשפר מאוד ע"י קריאת ספרים/מאמרים ארוכים באנגלית. כנ"ל גם חלק כמותי שרובו בנוי על בסיס איתן במתמטיקה.

וחלק מילולי זה שינון נטו של מילים וביטויים מימי הביניים ופה שם טריקים שספרי ההכנה לפסיכו' מסבירים אותם גם ככה.

ממליץ גם לטחון סימולציות (מבחנים לדוגמה) על זמן כחודש לפני המועד - מאוד עוזר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
מחזק, את הכל אפשר ללמוד לבד גם בלי מדריכים, זו הכנה טובה ואינדיקציה (כלשהי) לקראת הלימודים האקדמאים עצמם ששם קשה יהיה להסתדר בלי יכולת למידה עצמית טובה.

אנגלית - קורס לא יעזור אם רמת האנגלית שלך נמוכה, אפשר לשפר מאוד ע"י קריאת ספרים/מאמרים ארוכים באנגלית. כנ"ל גם חלק כמותי שרובו בנוי על בסיס איתן במתמטיקה.

וחלק מילולי זה שינון נטו של מילים וביטויים מימי הביניים ופה שם טריקים שספרי ההכנה לפסיכו' מסבירים אותם גם ככה.

ממליץ גם לטחון סימולציות (מבחנים לדוגמה) על זמן כחודש לפני המועד - מאוד עוזר.

לי אישית קשה להגיד שהציון הפסיכומטרי הוא אינדיקציה להצלחה בלימודים האקדמיים.

זה דרך לבחון תפקוד תחת לחץ ומחשבה מהירה.

מה שעשית בצו ראשון רק יותר קשה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מבחן פסיכומטרי מהווה כלי סינון ותו לא. העתק מדוייק של SAT בארה"ב. מה שכן, יש קשר ישיר בין IQ לציון, אבל לא להיפך. כלומר בעלי IQ גבוה יקבלו לרוב ציונים גבוהים, אך ציון גבוה לא בהכרח מעיד על IQ גבוה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

זה דרך לבחון תפקוד תחת לחץ ומחשבה מהירה.

מה שעשית בצו ראשון רק יותר קשה.

או - מה שעושים בראיונות עבודה אחרי התואר רק יותר קל. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

דווקא ממה שנאמר לי בקורס (יואל גבע) אין טריקים וכל זה שטויות. ה"טריק" הוא לדעת איך לחשוב ואיך לגשת לכל תרגיל.

בכל אופן, ניתן ללמוד לבד, לא מעטים עושים את זה.

אם האנגלית שלך ברמה טובה, אתה יכול ללמוד מילים בכמות כזו עד יולי ואתה טוב במתמטיקה (וקולט מהר) נסה, למה לא?

אבל הכי חשוב - ללמוד לעבוד תחת לחץ של זמן. לעשות סימולציות וכמה שיותר!

פורסם

סמירו, אני כבר יומיים מנסה להבין מה כתוב בסימלון שלך. אפשר בגודל מלא :)

אגב, אני גם עשיתי קורס ביואל גבע. הכלים שהם נותנים מאוד טובים. למשל, ניגשתי בפברואר. קיבלתי 690. לפני כמה שבועות התחלתי ללמוד שוב. לבד. לא נתקלתי בקושי אחד. התחלתי כאילו שאני באמצע מרתון.

בקשר ללימוד עצמי, זה באמת תלוי בסוג הבנאדם. אם אתה יכול לשבת על התחת וללמד את עצמך, לך על זה. מקסימום אם לא תצליח, תעשה מבחן נוסף, רק עם קורס. זה לא סוף העולם.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...