Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה (אני באמת לא בסדר שלא עדכנתי :oops:).

בעודי מחכה להזדמנות לקפוץ לידידי א. לעשות את הבדיקות שאיציק (חבר הפורום) ביקש, אשתי היקרה החליטה שהשנה היא לא הולכת לבד לטסט, ובמקום זה , קופצת לאיציק (שירותי רכב רעננה) המכונאי שלי, (שמחלץ אותי תמיד כשהDIY שלי מתחרבש), שיקח את האוטו לטסט, בזמן שהיא תלגום הפוך עם חלב קר מוקצף בארומה ברננים.

כשבאה לאסוף את האוטו, איציק הפטיר כבדרך אגב "סידרתי לך את המיזוג, היה לי חם לנסוע ככה לדינמומטר, אני מקווה שאת לא כועסת". (:shock::roll::lol:)

מחקירה צולבת בטלפון ("מה עשית???" "כבר חודש אני נקרע על זה"! וכו') , הצלחתי להוציא ממנו שזה משהו שקשור למייצב טורים למזגן שבנוי מחיבור למנוע צעדים ולעוד כמה צינורות וואקום, ושזה משהו שמכוונים בחיבור למחשב.

בכל מקרה- מעבר לזה שזה עובד (טפו,טפו,טפו) ושהתיקון אפילו לא עלה לי כסף, אין לי איך לכוון מישהו עם תקלה דומה, חוץ מלומר לו לקפוץ לאיציק...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...