Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בתקופה האחרונה מוצא חן בעיניי פחות הרעיון של האחראים במדינה שלנו לקדוח לי בטמבון הרכב ולתקוע שם את לוחית הרישוי באמצע.

אני רוצה לתקן את הטמבון הקדמי והייתי רוצה לדעת אם מותר למקם את לוחית הרישוי הקדמית בצד ימין הרכב עם התקן וו גרירה כמו שבתמונה המצורפת

תודה!

עריכה

כמובן שארכוש לוחית רישוי חדשה בהתאם לצורה.

_wsb_260x180_GMG-BroadStrokeM3.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היצרן שלי לא קבע שום מיקום ספציפי למיקום לוחית הרישוי ברכב מקדימה

ומעצבן אותי שקדחו לי חורים בטמבון.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

יש איזה התקן מתקפל שמתקינים בתחתית הטמבון הקדמי.

http://www.hidetheplate.com/

הוא מיועד במקור להסתרת המספר כשצריך, אבל הוא גם דיי אסטטי ומספק פתרון נחמד למי שלא אוהב קדיחות בטמבון.

למרות זאת, לדעתי, ברכב שלך המיקום הנוכחי הוא הטוב ביותר, כי הפתרון שהצעתי יסתיר חלק מהדיפיוזר המרשים, והמיקום שאתה הצעת מצד שמאל פשוט הורס את הסימטריה של הרכב.

פורסם

מאחורה אני לא מתכוון לגעת בו, המיקום המקורי שהשתמשו בו הוא בחורים המקוריים של במוו.

בנוגע ל HIDE THE PLATE, אני מכיר את זה ושקלתי לעשות את זה, אבל שוב, כדי שזה יאובטח בצורה טובה לרכב עדיין צריך לקדוח חורים בטמבון, קטנים ככל שיהיו

זה קצת מבאס הסיפור הזה

יש דרכים לא דרכים לשים את זה, שאין לי בעיה לבנות

חשבתי ללכת על הפתרון הפשוט קודם :)

תודה VIX על נקודת הראיה החיובית

גם אני חשבתי שבצד ימין הלוחית נראית מאולצת מדי

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...