Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הליקויים היחידים שרשמו לי זה "בוקסות למייצב" בהערות בצד ובבקשת אישורים למבחן הבא

רשום לי : סרנים קדמיים, בוקסות לסרנים אחוריים, גומיות למייצב

שנה שעברה העברתי את הרכב טסט במכון אחר ולא נאמר כלום על בוקסות, והשנה הזו ובשנת 2011

העברתי את הרכב באותו מכון ושוב פעם הם מעלים את הבוקסות האלו.

לקחתי את הרכב למוסכניק, והוא אמר שהכל תקין.

מה עושים בנידון?

תודה

פורסם
הליקויים היחידים שרשמו לי זה "בוקסות למייצב" בהערות בצד ובבקשת אישורים למבחן הבא

רשום לי : סרנים קדמיים, בוקסות לסרנים אחוריים, גומיות למייצב

שנה שעברה העברתי את הרכב טסט במכון אחר ולא נאמר כלום על בוקסות, והשנה הזו ובשנת 2011

העברתי את הרכב באותו מכון ושוב פעם הם מעלים את הבוקסות האלו.

לקחתי את הרכב למוסכניק, והוא אמר שהכל תקין.

מה עושים בנידון?

תודה

מבקשים מהמוסכניק אישור כתוב וחתום עם חותמת המוסך שאין ליקויים. חוזרים לטסט רצוי עם המוסכניק ומשכנעים שהכל בסדר.

לא פעם קורה שהבוחן במכון טועה, אם הוא באמת טעה הוא יעביר אותך.

קרה לנו לא פעם שרצנו למכון הרישוי עם הרכב של הלקוח ושכנענו אותם שהם טועים, העבירו אותנו.

• תוכן חדש...