Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באינטרנט כולם מדברים על לימון שמוריד דיו. לא עובד.

זה שקר. תעשה את מה שהצעתי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מחירה של מדפסת זו הוא 350 ש"ח (כולל טיונר), מחיר הטיונר המקורי הוא 300 ש"ח. לא בהכרח זול יותר מדיו.

שמע, אני מדפיס על ימין ועל שמאל, וכבר שנה עם אותו טונר (ואני מדבר איתך על המווווווווווווווון דפים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מדפסת לייזר שחורה ופשוטה, מגיעה בדר"כ עם טונר ל-1000 דפים (חמישה אחוזי כיסוי - תקן) ויש גם כאלה עם יותר ואפילו עם פחות (זכורה לי HP אחת שהגיעה עם טונר ל-700 עמודים).

פורסם

את הזיכוי השקע במדפסת לייזר. אישית יש לי נסיון טוב עם מדפסות בראדר. דומני שהן חולקות טונר (מיקי - זה-TONER, לא TUNER שהוא רכיב במקלטי רדיו וטלויזיה) עם בראדר.

הנסיון שלי עם דיו חלופי ל-HP היה כשלון - עלה חצי מדיו מקורי אבל נגמר בעשירית הזמן וההדפסות היו באיכות ירודה. לאחר נסיון בודד נטשתי וחזרתי לדיו המקורי. כאשר בני הבכור התקבל לטכניון רכשתי לו מדפסת משולבת בסורק של בראדר (כ-400 ש"ח לפני למעלה מ-4 שנים) ומאז יש שקט, ויש טונר חלופי זול וכנראה איכותי. גם בעבודה אני משתמש במדפסות חייזר של בראדר וזירוקס והן טובות מאד.

הסבון שדובר בו קרוי "סינטבון". בעבר היה נפוץ אולם בשים האחרונות קשה להשיגו - נמצא בעקר בשווקים ובמציאונים, לא בסופרמרקטים. אני גם לא בטוח שעדיין מיוצר בארץ או שמדובר בתחליפים ממקורות לא אמינים. מכל מקום, מדובר באיזה שילוב של סבון ואבן משחזת, הרסני לעור הידיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ג'וקר - אני לא יודע באיזה מדפסות לייזר אתה נתקלת , בזירוקס ה"ישנה" (צבעונית) הטונר הוא ל1900 דפים , בחדשה יש 2 דגמי טונרים ה"קטן" - 2000 דפים - הגדול 4100.

תאמין לי שכשאתה תחליף עוד מדפס או 2 - אני אמשיך להדפיס ב2 אלו עוד הרבה מאוד זמן.

השניה המשולבת עולה 970 ש"ח וכוללת טונר של 2000 דפים. אני אקח אותה כל יום על פני כל הזרקת דיו.

כמו שאמרתי - עם הזמן למדתי שאין לי זמן או כסף לבזבז על הזרקת דיו. אם אתה מדפיס בכמות סבירה ומעלה - אין כבר סיבה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מחירה של מדפסת זו הוא 350 ש"ח (כולל טיונר), מחיר הטיונר המקורי הוא 300 ש"ח. לא בהכרח זול יותר מדיו.

וטונר חלופי בארץ ב-150 ש"ח בערך. באיביי זול יותר כמובן.

:turn-l:
פורסם

לעדכנכם שמטלית מיקרופייבר, סבון כלים ומים חמים עושים עבודה יפה. עכשיו הידיים שלי סתם נראות מטונפות. :cry:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם אתה מדפיס הרבה, תקנה מדפסת ליזר. לסמסונג יש דגם ממש קטן שיושב על שולחן בלי לתפוס הרבה מקום (אאל״ט עלה 400 שקל עם טונר) ובגלל שזה לא דיו אתה יכול להתפרע עם ההדפסות.

ולשאלתך: אם יש לך סבון כביסה (זה שמגיע בבלוק כזה) אז הוא מצויין להורדת דיו. לחלופין, אפשר עם אלכוהול.

אולי התכוונת לסינטבון?

011207.jpg?v=2?1367220293728 =1367220293728

פורסם

הסבון שדובר בו קרוי "סינטבון". בעבר היה נפוץ אולם בשים האחרונות קשה להשיגו - נמצא בעקר בשווקים ובמציאונים, לא בסופרמרקטים. אני גם לא בטוח שעדיין מיוצר בארץ או שמדובר בתחליפים ממקורות לא אמינים. מכל מקום, מדובר באיזה שילוב של סבון ואבן משחזת, הרסני לעור הידיים.

מיוצר ונמכר בכל סופר.

אני שוטף ידיים בעבודה רק איתו (כ 20 פעמים ביום) בגלל שהוא לא פוגע לי בעור הידיים. האלטרנטיבות (משחה לניקוי ידיים מתוצרות שונות וסבוני כלים שונים) רק הורידו את העור אבל לא את השחור שנדבק לידיים בתוך אולם הייצור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
איך מוריד דיו מהידיים מישהו שאין לו לימון?

סמוך על אחד שעשה קריירה מהדיו של HP - הוא לא יורד מהידיים בלי מבער אצטילן.

מה שכן, סבוני פומקס רציניים כמו Fast Orange או Loctite 7850 בהחלט עוזרים להוריד את השכבה העליונה ולדלל את הגוון. לא להתבלבל עם תחליפים גנריים של סיגנט ודומיהם המשווקים לבעלי מוסכים קמצנים ב-20 שקל לקופסה... את המוצרים האיכותיים בתחום אפשר להשיג בחנויות האספקה הטכנית המובילות (מי עוד זוכר את הביטוי הזה משנות ה-90?) ובתור אלפיסט עם היסטוריה צרפתית אני די מופתע מכך שאתה עדיין לא יודע את זה. :rolleyes:

פורסם

מובילות? לא מובחרות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מיוצר ונמכר בכל סופר.

ראית את החתימה שלי? אז ביצעתי את הכתוב וזו התשובה שקיבלתי. כיון שאשתי מכירה סופרמרקטים היטב ויש לנו כמה ארונות של חומרני ניקוי אני סומך עליה בכגון זה. אני חייב לומר שגם אני הופתעתי מתשובתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...