Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

ביום חמישי האחרון רכשתי במיטב כספי מחסניות חליפיות תואמות מתוצרת אופיס דיפו במחיר נמוך בחמישים אחוז ממחסניות HP מקוריות.שמח וטוב לב ניגשתי היום להחליף סט שלם של מחסניות דיו למדפסת HP שברשותי.

פתחתי מחסנית אחת לפי ההוראות, והיא התפרקה לי בידיים (רצפה בצבע ציאן, ידיים של דרדס). אמרתי נו שוין, נפתח את השחורה נראה מה קורה, בום! רצפה שחורה וידיים של עצור במשטרה.

פה עצרתי. מחר בבוקר ניגש לחנות אופיס דיפו הקרובה למקום מגוריי ונזדכה על המחסניות תמורת זיכוי (לא אקנה אצלם מחסניות אחרות). שירות הלקוחות שלהם באינטרנט כמובן אינו קיים.

שימו לב והזהרו, המחסניות של אופיס דיפו לא שוות שקל.

נ"ב - איך מוריד דיו מהידיים מישהו שאין לו לימון? :evil:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תבדוק - מדובר במחסניות מחודשות ולא תחליפיות. ה-סיבה שאני לא קונה HP.

לברדר שלי (ושל אמא שלי ושל חמותי) אני קונה מיכלי דיו חלופיים במחיר של $8.5 לרביעייה, כולל משלוח. אם אתה לא אוהב להזמין מחו"ל, אז דיו חלופי באיכות טובה ומחיר סביר תמצא ב- officer.co.il.

:turn-l:
פורסם

אחרי שנסעתי בכל הארץ בחיפוש אחר מחסניות חליפיות טובות, ואחרי שרובן נשברו לי בידיים או בתוך המדפסת הגעתי למסקנה שאני קונה רק מחסניות מקוריות. יקרות, אבל ראש (ראש דיו חהחהחה) שקט.

פורסם

אני עם HP, ואחרי שהפחידו אותי כלכך הרבה פעמים עם הנזק שמחסניות לא מקוריות יכולות לעשות, נהגתי לקנות במשך הזמן רק ראשים שחורים, ורק מקוריים, בעלות של 100+ לראש. בשנה האחרונה התחלתי לימודים אקדמיים, ומכיוון שכך - אני מדפיס ה-מ-ו-ן.

את הדפסות הענק אני עושה באוניברסיטה, אבל את כל הדברים הקטנים אני מדפיס בבית, וזה גם מצטבר להרבה. אחרי שהבנתי שהדיו המקורי יקר לי מידי ואני לא אוכל לעמוד בזה, קניתי חבילת מילוי למחסניות המקוריות הריקות שיש ברשותי. הכוונה היא לבקבוקוני זכוכית מלאים בדיו, שבעזרתם אני ממלא את המחסניות שיושבות במדפסת. חבילה של כל הצבעים לדעתי עלתה סביב 150, + מזרקים וכל מה שצריך למילוי, והיא מספיקה להרבה מאוד מילויים (אני במילוי הרביעי בערך, ויש לי עוד הרבה דיו למלא, מעל לחצי).

בקיצור - תקנה מילוי למחסניות שיש לך. זה עובד אחלה, זה זול מאוד ביחס לכל חלופה אחרת, וזה קל למילוי.

פורסם

אם אתה מדפיס הרבה, תקנה מדפסת ליזר. לסמסונג יש דגם ממש קטן שיושב על שולחן בלי לתפוס הרבה מקום (אאל״ט עלה 400 שקל עם טונר) ובגלל שזה לא דיו אתה יכול להתפרע עם ההדפסות.

ולשאלתך: אם יש לך סבון כביסה (זה שמגיע בבלוק כזה) אז הוא מצויין להורדת דיו. לחלופין, אפשר עם אלכוהול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אכן מחודשות. אני נשוי לאופיס דיפו ולזיכוי שאני מקווה לקבל בקלות מחר. ערכת מילוי תבוא בחשבון בסיבוב הבא.

אגב לימון לא מוריד דיו מהידיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אה, מה:|

אני לא אמרתי כלום על לימון. מה שכן, הסבון כביסה עושה פלאים בהורדת צבעים, דבקים ושאר ג׳יפה מהיד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני למדתי ממזמן - אין לי מספיק זמן או כסף כדי לבזבז אותם על זבל של מדפסות דיו.

לפני 7 שנים כשהתחלתי ללמוד קניתי זירוקס לייזר צבעונית שעד היום עושה את עבודה נאמנה בכל מה שאני צריך מעל ומעבר ובעלויות וכמויות שהייתי מחליף כבר כמה מדפסות דיו וטונרים בלי למצמץ.

עכשיו שהייתי צריך גם פקס (או לפחות חששתי שאצתרך) - מצאתי משולבת לייזר (לא צבעונית הפעם) עם פידר וכל הפיצ'יפקס - גם של זירוקס - ב950 ש"ח.

הטונרים בדברים האלו מחזיקים לעד ותמיד אפשר להזמין בקלות. וההבדל באיכות והקלות? לא מסתכל אחורה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היות ויוצא לי לקנות כמויות גדולות יחסית של דיו חליפי, הספק המקצועי ביותר שנתקלתי בו הינו "מטי פרינט" ברח המסגר בתל אביב, הם עושים גם משלוחים.

למי שמדפיס הרבה אני ממליץ לרכוש מדפסת קנון עם צבעים מופרדים, נגמר הצהוב מחליפים אותו בלבד בעלות של עשרות שקלים וכמות המספיקה להדפסות רבות הרבה יותר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אם אתה מדפיס הרבה, תקנה מדפסת ליזר. לסמסונג יש דגם ממש קטן שיושב על שולחן בלי לתפוס הרבה מקום (אאל״ט עלה 400 שקל עם טונר) ובגלל שזה לא דיו אתה יכול להתפרע עם ההדפסות.

ולשאלתך: אם יש לך סבון כביסה (זה שמגיע בבלוק כזה) אז הוא מצויין להורדת דיו. לחלופין, אפשר עם אלכוהול.

מחירה של מדפסת זו הוא 350 ש"ח (כולל טיונר), מחיר הטיונר המקורי הוא 300 ש"ח. לא בהכרח זול יותר מדיו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אני עם HP, ואחרי שהפחידו אותי כלכך הרבה פעמים עם הנזק שמחסניות לא מקוריות יכולות לעשות, נהגתי לקנות במשך הזמן רק ראשים שחורים, ורק מקוריים, בעלות של 100+ לראש. בשנה האחרונה התחלתי לימודים אקדמיים, ומכיוון שכך - אני מדפיס ה-מ-ו-ן.

את הדפסות הענק אני עושה באוניברסיטה, אבל את כל הדברים הקטנים אני מדפיס בבית, וזה גם מצטבר להרבה. אחרי שהבנתי שהדיו המקורי יקר לי מידי ואני לא אוכל לעמוד בזה, קניתי חבילת מילוי למחסניות המקוריות הריקות שיש ברשותי. הכוונה היא לבקבוקוני זכוכית מלאים בדיו, שבעזרתם אני ממלא את המחסניות שיושבות במדפסת. חבילה של כל הצבעים לדעתי עלתה סביב 150, + מזרקים וכל מה שצריך למילוי, והיא מספיקה להרבה מאוד מילויים (אני במילוי הרביעי בערך, ויש לי עוד הרבה דיו למלא, מעל לחצי).

בקיצור - תקנה מילוי למחסניות שיש לך. זה עובד אחלה, זה זול מאוד ביחס לכל חלופה אחרת, וזה קל למילוי.

הנסיון שלי עם מחסניות תחליפיות או מילוי דיו לראשים של HP נחלו כשלון צורב.

HP מעדיפה לייצר מחסניות דיו עם ראש הדפסה מובנה, מה שמייקר בטירוף את עלות ההדפסה ומנסיוני גם לא אמין ובלתי ירוק בעליל (אבל הכי כיף להצטייר כחברה ששומרת על הסביבה ולבזבז מליונים על קמפיינים וברושורים צבעוניים).

שתי המדפסות האחרונות שלי הן של BROTHER, בהן ראש הדיו הוא רק מיכל עם דיו, בלי שום פטנט מטופש כזה או אחר. עלות הדיו מגוחכת ביחס ל HP כאשר רביעיית צבעים חליפית ניתן לרכוש ב 100 ש"ח או לחילופין להזמין מאי-ביי בחצי המחיר ואף פחות, כולל המשלוח.

החסרון הוא שהמדפסת צריכה להיות כל הזמן מחוברת לחשמל (ובדיוק בגלל סיבה זו נפטרה ה BROTHER הקודמת) ואחת לשבוע מתבצע אוטומטית ניקוי ראשים מה שצורך מעט דיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוף, מה לעשות בבוקר באופיס דיפו-לנסות שוב ממחוזרות? להוסיף 150 שח למקוריות?

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...