Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקישור מביא אותי לזה

http://www.youtube.com/watch?v=CKIc1BcWDlM&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתה בטח מתכוון לזה http://www.mako.co.il/cars-cars-news/safety/Article-fd83cc8fc474e31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

עריכה - אחרי שראיתי את הכתבה הזאת (לא חידש שום דבר) רק דבר אחד חורה לי, האופנוענים שהם נוסעים איתם עוקפים מימין בלי חשבון, פעם אחת בהתחלה ממש על הקו הצהוב, ובפעם השניה ניתן לראות ב11:12. רבאק לפחות תנהגו כמו שצריך כשמצלמים אותכם ובטח שלא תטיפו מוסר לאחרים על נהיגה לא לפי החוקים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

"החוק בישראל פשוט, הורדת היד מן ההגה שלא לשם תפעול הרכב - אסורה"

לכן, במהלך הראיון, חצי מהזמן בערך, הקצין שמראיינים שם נוהג עם יד אחת על ההגה, ו"מדבר" עם היד השניה.

כך, כמובן, גם האופנוענים שם.

כמה שאני מתעצבן מאנשים שמתנהלים ככה עם הסלולארי בזמן הנהיגה, התנהלות השוטרים במקרה הזה מרגיזה לא פחות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אויש, אל תגזים. ברור שהכתבה לא התייחסה לעניין הורדת יד מההגה, אלא להסחת הדעת ולהסטת המבט מן הכביש. הורדה רגעית של יד מההגה לצורך דיבור היא דבר שעושה כל נהג, וכיון שהיד נשארת בקרבת ההגה, זה בסדר.

השוטר המדבר בכתבה מראה התמקדות בכביש ואחיזת הגה יציבה בסך הכל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אתה חושב שהוא מרוכז בנהיגה, ואני חושב שהוא מרוכז בשיחה. הוא קצין בכיר במתנ"א, הוא לא אמור לעשות מה שעושה כל נהג, אלא לנהוג עפ"י החוק, ללא שום סטייה ימינה או שמאלה. גם האופנוענים, שיכולים להתרסק, כמו כל רוכב אחר, בזמן שהם עסוקים בלהצביע עם כל היד על רכבים שעוברים לידם, או בלזגזג בין נתיבים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שיחה נינוחה עם נוסע לא נמצאה כהסחת דעת משמעותית במחקרים. תראה לי נהג אחד שלא משוחח בזמן נהיגה כלל, או מדינה אחת שבה זה נאסר - כל עוד סיטואצית הנהיגה אינה תובענית במיוחד (וכאן מדובר על שיוט בכביש ישר וכנדמה פנוי) אין שום בעיה בשיחה קלה עם נוסע, ובכל מצב שדורש ריכוז גבוה כל נהג נורמטיבי יפסיק את השיחה מעצמה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אתה חושב שהוא מרוכז בנהיגה, ואני חושב שהוא מרוכז בשיחה. הוא קצין בכיר במתנ"א, הוא לא אמור לעשות מה שעושה כל נהג, אלא לנהוג עפ"י החוק, ללא שום סטייה ימינה או שמאלה. גם האופנוענים, שיכולים להתרסק, כמו כל רוכב אחר, בזמן שהם עסוקים בלהצביע עם כל היד על רכבים שעוברים לידם, או בלזגזג בין נתיבים.

לאופנוען אין כריזה כמו לניידת,לכן לאחר שהוא צופר לרכב שביצע עבירה הוא מסמן לו לעצור והיכן לעצור, בואו לא ניתפס לקטנות.

גם הקצין שמדבר ומוריד יד אחת מההגה נוהג כמו רובנו, אי אפשר להשוות את זה לסימוס,הפעלת אפליקציות, או שיחה בסלולר בזמן נהיגה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לאופנוען אין כריזה כמו לניידת,לכן לאחר שהוא צופר לרכב שביצע עבירה הוא מסמן לו לעצור והיכן לעצור, בואו לא ניתפס לקטנות.

גם הקצין שמדבר ומוריד יד אחת מההגה נוהג כמו רובנו, אי אפשר להשוות את זה לסימוס,הפעלת אפליקציות, או שיחה בסלולר בזמן נהיגה.

האבסורד הגדול הוא שעל עבירת פלאפון מקבלים רק 4 נק..

חבל שהכתבה לא התייחסה לעובדה שבמקום להשקיע מיליונים בהצבה ותחזוקה של מצלמות, עדיף היה לתגבר בעוד שוטרים וניידות שיתעסקו באכיפה איכותית של עבירות מסכנות חיים ולא במהירות..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
יש חוק שמחייב לנהוג עם שתי הידיים על ההגה? :?

היה מקרה בעבר שאדם דיבר בדיבורית בלוטוס, ועצר אותו שוטר ואמר לו שאסור לדבר בבלוטוס שהחוק אומר שמותר לדבר בדיבורית שמורכבת ברכב. הנהג "שלף" חוק אחר שאומר שיש חובה לנהוג ברכב עם שתי ידיים על ההגה והוא מאחר ודיבר בבלוטוס אז הוא היה עם שתי ידיים על ההגה, והוא יצא זכאי במשפט.

הבאתי לך את המקרה הזה בשביל שתבין מפה שיש חוק שאומר שצריך להיות עם שתי ידיים על ההגה.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
צריך להגדיל את הקנס ל 2000-3000

ולחייב את כל המכוניות חדשות להגיע עם דיבורית מקורית כסטנדרט, כמו ABS, ESP, וכו'.

לייק גדול.

להוסיף כמובן שליטה על הדיבורית מההגה ונגמר הסיפור.

אבל, למה שהמדינה תעשה את זה? לא איכפת לה מכמה הרוגים בשנה, אבל מ-100 מליון ש"ח דוחות בשל סלולר איכפת עוד איכפת...

8)
פורסם
לייק גדול.

להוסיף כמובן שליטה על הדיבורית מההגה ונגמר הסיפור.

אבל, למה שהמדינה תעשה את זה? לא איכפת לה מכמה הרוגים בשנה, אבל מ-100 מליון ש"ח דוחות בשל סלולר איכפת עוד איכפת...

אתה יודע שתאונות הדרכים גורמות נזק של מליארדי שקלים בשנה למשק הישראלי. למה אתה חושב שלא אכפת למדינה "מכמה הרוגים בשנה" (בפן המוסרי ואנושי הדבר ברור, אך גם בפן הכלכלי).

דיבורית היא רק חצי פתרון, מכיוון שחוסר הריכוז של הנהג בד"כ נובע מכך שהוא שקוע בשיחה ולא מכך שהוא מחזיק את ההגה ביד אחת.

פורסם

אני מסכים עם תוכן הכתבה, אבל לקצין המרואיין בתוך האוטו שם תוך כדי נהיגה היה סמארטפון תקוע על השמשה הקדמית.

עכשיו, על מי הוא עובד?

למה הסמארטפון נמצא שם בכלל אם אסור לגעת בו, ואסור להביט אפילו במפות בוויז גם לפי מה שאמרו בכתבה?

(אסור לגעת= כלומר אסור אפילו לענות ידנית לשיחה או להוציא שיחה באופן יזום, רק מענה קולי וללא מגע).

עלינה?

אופנוען

• תוכן חדש...