Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניגשתי עם הקמארו לטסט,הכל עבר יחסית חלק עד השלב של התאמת מספר המנוע לרשיונות ,הגיעו שלושה בוחנים והתברר שלאף אחד מהם אין מושג היכן נמצא המספר, יש לציין שהרכב ברשותי יותר מעשר שנים ומעולם לא התעקשו/התאמצו כל כך למצוא את המספר הנ"ל,בסוף ניגשו אליי ואמרו לי מצטערים אבל אין לנו אפשרות להעביר את הרכב טסט מכיוון שמספר המנוע לא נמצא, מכיוון שאני מכיר טוב את הרכב שלי אמרתי לבוחן תביא ספריי קרבורטור,מנורה ופיית אוויר(פישפש)ובוא תראה איפה מוטבע המספר,תוך דקה ניקיתי את איזור המספר והראתי לבוחן(שמיהר לקרוא גם לחבריו ע"מ שידעו להבא היכן נמצא המספר במנועיי 8 צילינדר) .

יש לציין שהרכב ייבוא אישי, אז אם מישהו נתקל במקרה דומה מוזמן לשתף.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מה שנראה לנו ידע בסיסי הוא הרבה פעמים ידע שאבד מהעולם.

אני מניח שכל בוחן בן 45 ויותר היה יודע היכן למצוא את המספר.

האם גם אצלך הוא בקצה הקדמי הימני של המנוע?

שלמה דן גדרון

פורסם

בזמנו ניגשתי לטסט עם פונטיאק גרנד אם 6.6 ליטר שהייתה לי. הבוחן ניגש אלי בחיוך מבשר רע והודיע לי שהמספר המוטבע על המנוע אינו תואם את המספר ברישיון. רק לאחר שאזל לי כל הדם מהראש, התברר שהוא הסתכל על סדר ההצתה במנוע שמונת הצילינדרים...

ארז רונן

פורסם

לי פעם קרה מקרה כזה באולדסמוביל שהיתה לי ונמכרה :cry:, לאחר שעה שהם מחפשים ואני משתעשע עם עצם העובדה שאינם מוצאים,הם ניגשו אליי ואמרו לי שאין מספר מנוע מוטבע, אמרתי להם שהרכב עבר טסט בשנה שעברה והיה מספר ולא מעניין אותי ואני לא זז עד שימצאו אותו. לאחר מספר דקות הם מצאו(בכאילו)

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
מה שנראה לנו ידע בסיסי הוא הרבה פעמים ידע שאבד מהעולם.

אני מניח שכל בוחן בן 45 ויותר היה יודע היכן למצוא את המספר.

האם גם אצלך הוא בקצה הקדמי הימני של המנוע?

אכן גם אצלי הוא מוטבע בקצה הקדמי הימני(צד נוסע) של המנוע מאחוריי המדחס מזגן, attachment.php?attachmentid=98530&stc=1&thumb=1&d=1193070102

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תראה אני מניח שהבוחנים לא עוברים השתלמות על כל רכב שמייצרים בעולם...

הרכב שלך זה לא רכב שהם נתקלים בו הרבה והגיוני שלא ידעו...

לפני כמה שנים קניתי קטנוע (כולה קטנוע... 250 לא משהו מיוחד) פיאג׳ו mp3 חדש מהחברה.. ובטסט הראשון לא היה לבוחן מושג איפה המספר שלדה... ואני הראתי לו...

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
לי פעם קרה מקרה כזה באולדסמוביל שהיתה לי ונמכרה :cry:, לאחר שעה שהם מחפשים ואני משתעשע עם עצם העובדה שאינם מוצאים,הם ניגשו אליי ואמרו לי שאין מספר מנוע מוטבע, אמרתי להם שהרכב עבר טסט בשנה שעברה והיה מספר ולא מעניין אותי ואני לא זז עד שימצאו אותו. לאחר מספר דקות הם מצאו(בכאילו)

הם לא ניסו להכשיל אותך בכל זאת (לגבי סעיפים אחרים) ?

פורסם
הם לא ניסו להכשיל אותך בכל זאת (לגבי סעיפים אחרים) ?

לא.הרכב היה בסדר גמור,ואת העניין של המספר מנוע הם עשו בסוף(היה יום שישי לקראת סוף היום והיה תור ארוך)

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

גם לי זה קרה פעמיים אולי בטסט.

לבסוף הבוחן הסתכל עם הפנס ואחרי 10 דקות הצליח למצוא את המספר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...