Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מודה, התבלבלתי...

101_shalom ו-eddy25 אומרים שהרכב סבבה ושכדאי

gil_yos - אומר שלא (בנוסף לאלו שאמרו גם לפני שהעליתי את כל הבדיקה)

Casper - לא הבנתי אם כן או לא.

????

אני לא אומר שהרכב סבבה, אני לא ראיתי ולא מכיר את הרכב.

אני מתייחס למה שכתוב בטופס בדיקה.

פרט לקטע עם מערכת קירור, השאר כסת״ח רגיל.

בסה״כ כבר הוריד המוכר 13% מהמחירון ? בסה״כ נשמע לי לא רע.

עוד כמה אחוזים ואפשר לסגור :)

נ.ב. איזו יד הרכב ד״א ? היה בליסינג ?

פורסם
מודה, התבלבלתי...

101_shalom ו-eddy25 אומרים שהרכב סבבה ושכדאי

gil_yos - אומר שלא (בנוסף לאלו שאמרו גם לפני שהעליתי את כל הבדיקה)

????

שמע, העלית לי רעיון לסטארטאפ !

לאחר זריקת 600 ש"ח (כמדומני) למכון שהוציא אותך מבולבל ואותו מכוסת"ח ומועשר בכספך,

תגיע ליועץ (במחיר סימלי של 250 ש"ח ) שיפרשן לך הבדיקה ויסייע לך להחליט.

עכשיו ברצינות,

הטריק המלוכלך של המכונים זה לכסת"ח את עצמם באופן רישמי (טופס הבדיקה) אך מצד שני הבוחן ממעיט בחשיבות הדברים.

כשיש בעיה, מציגים לך את טופס הבדיקה ואומרים לך בעדינות לך חפש ...

הצעה שלי, כשמגיעים לשיחת הסיכום עם הבוחן, תשים טייפ מנהלים על השולחן, בסבירות גבוהה הוא לא יהיה מוכן לפתוח את הפה.

ואם כן, הוא "יצמד לטופס" ולא ימעיט מחשיבות הדברים.

תכלס לשאלות שלך, אף מומחה אינטרנטי מרחוק לא יכול לענות לך מבלי לראות/לשמוע פיזית הממצאים.

רענן

פורסם
מודה, התבלבלתי...

????

כן או לא זו החלטה שלך, אנחנו פה כדי לתת לך כמה שיותר מידע ממה שאנחנו מבינים לגבי המשמעות של הבדיקה מבחינת השימוש ברכב והמכירה העתידית.

לגבי השימוש ברכב- רוב הסיכויים שאין הבדל בטיחותי מול רכב שלא עבר תאונה כזו

לגבי סחירות עתידית- בהחלט יש משמעות (הערכה שלי 10%-15%) ולשמחתך לא רכשת עדיין את הרכב ולכן אתה יכול לנסות ולהפחית ממחיר הקניה בגלל התאונה (כך שאתה פחות נפגע במכירה העתידית). אם תתן נתונים נוספים כמו מחיר מחירון, מחיר קניה ונתונים נוספים על הרכב נוכל לתת לך המלצה נכונה יותר אם לרכוש או להמשיך לחפש.

פוקוס 5 דלתות הן בהחלט נדירות יותר מהסדאן אבל עדיין לא מדובר בדגם נדיר מאוד. יכול להיות ששבועיים נוספים של חיפוש וגמישות קלה במחיר יביאו לך רכב עם נתונים טובים יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...