Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף זוג גלגלים קדמיים, יאריס 2010 מידות 185/60R15.

אני מחפש צמיגים חדשים, לא משומשים, לא מכונס נכסים ולא "גלגלים רזרבים לא משומשים של רכבים שעברו טוטאל לוס" (כן, גם כאלו מוכרים).

פה באזור מודיעין יש שתי פנצ'ריות בשילת. המחירים בשמיים. טוב להם שאין פה תחרות.

אפשר גם בסביבת ראשל"צ או לוד.

אשמח לשמוע המלצות על מקומות טובים, אמינים והגונים.

אשמח גם לשמוע מה להערכתכם טווחי המחירים הנורמליים לזוג גלגלים כאלו, נגיד של דאנלופ או גודייר.

אגב, לגבי אוטו-דיפו, התקשרתי כדי לברר מחירים ומסתבר שהם לא נותנים מחירים בטלפון.

אני לא מבזבז את הזמן בלנסוע עד אליהם כדי לשמוע מה המחיר ובסוף להתבאס ולומר "טוב, אם כבר הגעתי עד כאן... אז שיהיה". אם המחיר זה נתון מסווג אז לא תודה.

Deus ex machina

• ספונסר פורום
פורסם

מחירים לסוגי הצמיגים תוכל לברר אצל טיירדיל.

יש להם פנצ'ריות בפריסה ארצית, גם באזור שלך. אתה יכול לבדוק את מלאי הצמיגים באתר האינטרנט שלהם וברגע שאתה מחליט איזה דגם אתה רוצה, אתה מתקשר לאלכס או למאיה והם מזמינים את הצמיג שאתה רוצה ישירות לפנצ'ריה ליד הבית. את המחיר אתה סוגר מולם בטלפון, כך שאין הפתעות מיותרת במקום.

פורסם

תודה רבה

אני רואה שהמחירים גם ככה גבוהים לצמיגים האלו.

כנראה שלא תיחמנו יותר מדי כשאמרו לי שזו לא מידה נפוצה.

מתחילים ב-350 ש"ח לצמיג מהדגמים הסיניים, מגיעים לאיזור 420-480 ש"ח לצמיגים של דנלופ, טויו, גודייר.

אם מוסיפים את עלות הנסיעה הלוך חזור, עדיף לי להשקיע עוד 50 ש"ח לצמיג ולסגור עניין פה בשילת.

Deus ex machina

פורסם

טוב, קניתי אצל אנטון ביפו זוג קדמיים קונטיננטל מאותו דגם שהגיע עם הרכב מהמפעל.

הכי זול שמצאתי חוץ מאנטון היה 550 ש"ח לצמיג.

אצל אנטון שילמתי 400.

הוא הרמי לוי של הצמיגים. שווה לנסוע ממודיעין עד יפו כדי לקנות אצלו.

Deus ex machina

• תוכן חדש...