Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מנסיון שלי להימנע מקניה של פורד פוקוס משעממת אבל אמינה ולכן רציונלית, נתקלתי ב407 עם ה2.2 ליטר. אני יודע שזה מנוע פחות מוצלח מה2.0 ליטר, אבל הוא מגיע עם הגיר האמין יותר זה שאני לא צריך לחשוש ממנו. כך לדעתי, אם 407 2.2 ליטר משנת 2006 ומעלה אני אצליח להגיע לאמינות של הפוקוס פחות או יותר (כנראה שטיפה פחות).

אני יודע שלגרסת ה2.0 יש את אותה צריכת הדלק כמו לפוקוס, אבל השאלה הגדולה כמה גרסת ה2.2 צורכת? האתר קילומטר לליטר אומר 8 קילומטר לליטר, וזה נראה לי קצת מוגזם.

תודה תודה.

פורסם

אני בעל רכב כזה ולצערי אין לי מספיק ניסיון.

עד היום הרכב תודלק פעם אחת למיכל מלא (אחרי הקנייה) ואז נסיעה ותדלוק נוסף. בין התדלוקים, בסמיכות לסוף המיכל, הרכב עבר טיפול גדול מאוד במוסך לובינסקי בבני ברק.

אני נוסע בעיקר בכבישים בין מושבים - מהירויות לא גבוהות אך בין עירוניות עם לא מעט פניות וצמתים.

כרגע צריכת הדלק עומדת על קרוב ל-1:10 מלמטה. הדבר מכיל שגיאה סטטיסטית גדולה ולכן לא אומרת הרבה.

אשמח לחזור ולעדכן בהמשך.

יום טוב,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
אני בעל רכב כזה ולצערי אין לי מספיק ניסיון.

עד היום הרכב תודלק פעם אחת למיכל מלא (אחרי הקנייה) ואז נסיעה ותדלוק נוסף. בין התדלוקים, בסמיכות לסוף המיכל, הרכב עבר טיפול גדול מאוד במוסך לובינסקי בבני ברק.

אני נוסע בעיקר בכבישים בין מושבים - מהירויות לא גבוהות אך בין עירוניות עם לא מעט פניות וצמתים.

כרגע צריכת הדלק עומדת על קרוב ל-1:10 מלמטה. הדבר מכיל שגיאה סטטיסטית גדולה ולכן לא אומרת הרבה.

אשמח לחזור ולעדכן בהמשך.

יום טוב,

אלי

מעולה תודה רבה, אשמח לשמוע עדכונים. מה הממוצע שמחשב הדרך אומר לך? זה לפחות יעזור קצת.

בנוסף, תוכל לספר קצת על הקניה שלך? איזה שנה? כמה ק"מ? מאיפה?

תודה רבה.

פורסם

הרכב נקנה מלובינסקי טרייד בגלילות.

מדובר בפיג'ו 407 2.2 ליטר, רמת גימור ST, שנת 2007, 110000 ק"מ בקנייה.

אני יד שלישית - יד ראשונה פרטית (3 שנים), יד שניה פרטית (3 שנים).

הרכב שמור מאוד ויזואלית (פנים וחוץ) ולמעט שפשוף בפגוש קדמי שמאלי ושריטת מפתח בדלת שמאל (שתוקנו ע"י לובינסקי) נראה 'צעיר מגילו'.

עבר את כל הטיפולים במוסכים מורשים, ללא תאונות.

עבר טיפול גדול (טיפול, יישור קו ועוד קטנות) במסוך המרכזי בבני ברק כחלק מעסקת הטרייד.

ערב טוב,

אלי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי עוד כ-600 ק"מ, צריכת הדלק לאחר תידלוק עומדת על 1:10.2.

ד"א, מחשב הדרך מראה מספר דומה, כך שזה כנראה מדוייק.

מזכיר שמדובר בנסיעה שבחלקה הגדול 'מתנהגת' כדרך עירונית.

סופ"ש נעים,

אלי

• תוכן חדש...