Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה היו לי בעיות בהנעה של הרכב עד שהחלפתי את החלקיק שמחובר לדפנת הרכב ועם הכבלים של הסטרטר, עכשיו הבעיה שיש לי היא שיש חריקות ממש חזקות אחרי כמה שניות שהרכב מונע וזה עובר אחרי מספר שניות\דקות תלוי כמה חם או איך מתחמם האוטו.

אם אני מכבה את האוטו ומניע אותו אחרי שהוא עבד כמה דקות או שנסעתי (כשהוא חם) אז הכל מניע ועובד רגיל.

אמרו לי שזה יכול להיות חריקות מהסטרטר?

הגיוני?

פורסם

לך למוסך.

אני לא מבין הרבה מהתיאור שלך.

אתה פותח הודעות על ימין ועל שמאל על אותה בעיה, אין לי בעיה עם זה, אבל אם אף אחד לא עוזר לך, כנראה שלא מבינים או לא בטוחים.

חריקה יכולה ליהיות מהרבה מקומות.

לפי כמה הודעות שלך, יש מצב טוב שזה סטרטר.

פורסם
אהלן,

לאחרונה היו לי בעיות בהנעה של הרכב עד שהחלפתי את החלקיק שמחובר לדפנת הרכב ועם הכבלים של הסטרטר, עכשיו הבעיה שיש לי היא שיש חריקות ממש חזקות אחרי כמה שניות שהרכב מונע וזה עובר אחרי מספר שניות\דקות תלוי כמה חם או איך מתחמם האוטו.

אם אני מכבה את האוטו ומניע אותו אחרי שהוא עבד כמה דקות או שנסעתי (כשהוא חם) אז הכל מניע ועובד רגיל.

אמרו לי שזה יכול להיות חריקות מהסטרטר?

הגיוני?

אם נקשר זאת לשרשור הקודם שלך , אחד מהמיסבים\פולי שמונע באמצעות רצועת האביזרים כנראה מחזיר נשמתו לבורא .

Gn'f'R

• תוכן חדש...