Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכדי לשמור על הרכב טוב יותר מהמפרט הטכני המחייב של חצי סיננטי, הכנסתי למנוע 5/40 מתוצרת גרמנית MEGUIN. הרכב שלי עושה כ-20/25K בשנה. עד כה עברתי 10K לא נצטרכתי להוסיף כלום. האם מישהו מחליף ב30K או תמיד לפני, וכמה?

השמן אגב מיוצר ע"י חברת בת של ליקווימולי וע"פ הפרסום שלהם הם יצרנים מהגדולים בשוק הגרמני.

פורסם

אין דבר כזה שמן שטוב ל 30,000 ק"מ, גם לא השמן הסינטטי הטוב בעולם.

מאחר ואתה עושה קילומטרז' מכובד הייתי מציע לעשות טיפול פעם בשנה או 15,000 ק"מ, לפי המוקדם מבין השניים. מרבית השמנים מאבדים רבות מהתכונות שלהם לאחר הקילומטרז' הזה, גם רכב שעבד בתנאים קלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מחליף כל חצי שנה שמן סינטטי ללא תלות בק"מ (והרכב שלי עושה למעלה מ15K בשנה). המהדרין מחליפים כל 10K ק"מ. תמיד טוב שיש שמן טרי במנוע :)

פורסם

המהדרין מחליפים כל 7500 - 8000 ק"מ ולראיה במשפחתי גולף + עם 480000 ק"מ טורבו מקורי, מנוע עובד 10 שעות ליום לפחות,

מישהו אמר מונית? :-P

כל השאר כבר עשו גל זיזים שנשחק, ואילו זה לא, ולמה?

פורסם
המהדרין מחליפים כל 7500 - 8000 ק"מ ולראיה במשפחתי גולף + עם 480000 ק"מ טורבו מקורי, מנוע עובד 10 שעות ליום לפחות,

מישהו אמר מונית? :-P

כל השאר כבר עשו גל זיזים שנשחק, ואילו זה לא, ולמה?

:shock:

ולפותח השרשור לא ממליץ להשאר עם אף שמן, ובדגש אף שמן מעל 10000 ק"מ.

אני אישית בטרנטה שלי משנת 97 הנקראת מיצובישי סופר לנסר משתמש בסינטטי מלא מדרג SN איכותי כבר יותר משנתיים, מחליף כל 7500-8000 ק"מ. המנוע נשמע פלאים מאז המעבר וההחלפה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלנו יש רכב רנו, קילומטאז' באיזור 250.000

מחליף שמן סינטטי כל 30.000, שזו הוראת היצרן. אין צריכת שמן, אין רעשים ואין תקלות.

• תוכן חדש...