Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אז אני מתלבט בין שני הרכבים את שניהם ראיתי , שניהם שמורים מאוד ,

אז הפיאט ככה יד שלישית שנת 2003, ידנית 199 אלף ק״מ . הוא רוצה עליו9500₪

מטופל במוסך מורשה וטופל בזמן לטענתו .

המיציבישי לנאסר שנת 2000 יד ראשונה, 145,900 ק״מ (אוטומטית )

מטופלת במוסך לא מורשה חוץ מאשר שהוחלף צימיגים במוסך מורשה עם קבלות .

הוחלף ברקסים במוסך לא מורשה . אבל הרכב ללא תאונות מלבד פגוש אחורי שהוחלף שנכנסו בו מאחור לטענתו .

בקיצור אני מתלבט איזה כדאי מה יותר אמין וזול לתחזוקה מבחינת דגם ? מחיר הלנאסר 13,000₪

האם ללכת על הלנאסר? תודה רבה

פורסם
מה הדרישות שלך מהרכב?

גודל?

צריכת דלק טובה?

כמה אתה נוסע בשנה?

רכב שנוסע ולא רואה מוסך , צריכת דלק סבירה אני יודע שאין חסכוני בשנים האלה . לפי מה שאני יודע המיציבישי קצת יותר אמינה

אבל השאלה אם יקרה לתחזוקה ? מחפש רכב זול לתחזוקה לנהג יחיד בגדול

פורסם

לך על המיצובישי.

כבר קבעת איתו לבדיקה ביום שישי בנתניה, לא?

ועוד דבר, אין דבר כזה רכב מהשנים האלו "שלא רואה מוסך".....

פורסם
רכב שנוסע ולא רואה מוסך , צריכת דלק סבירה אני יודע שאין חסכוני בשנים האלה . לפי מה שאני יודע המיציבישי קצת יותר אמינה

אבל השאלה אם יקרה לתחזוקה ? מחפש רכב זול לתחזוקה לנהג יחיד בגדול

למה הפונטו לא נותנת צריכת דלק סבירה?

על סמך מה אתה כותב זאת?

החזקתי בפונטו דומה, 01, והצריכה נעה בין 1/14.5 ל15.5

הנ"ל לנסיעה משולבת

בין עירוני נטו 1/19

עירוני 13

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לך על המיצובישי.

כבר קבעת איתו לבדיקה ביום שישי בנתניה, לא?

ועוד דבר, אין דבר כזה רכב מהשנים האלו "שלא רואה מוסך".....

כן קבעתי איתו ביום שישי . אבל קצת חושש האמת .. ורוצה כמה שיותר דעות .

פורסם

הנה עוד דיעה. את מה שתחסוך באמינות של המיצובישי תשלם בצריכת הדלק שלה לעומת הפונטו. צריכת דלק זה דבר בטוח, אמינות זה לא מושג וודאי.

קודם כל תקנה רכב שאתה צריך מיני או סופר מיני ולא משפחתית שאתה לא צריך.

עוד עניין שאתה צריך לדעת זה שבפונטו אטם ראש מנוע מחזיק עד 230,000 קילומטר, אח"כ צריך להוריד ראש מנוע וזה עולה כ-2,500 ש"ח. ייתכן שהמוכר מוכר את הרכב על מנת להימנע מהטיפול הזה שהוא יחסית יקר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם אתה מתכוון להסיע את אשתך ושלושת ילדיך ברכב, הרי שהלאנסר המשפחתית תתאים בהחלט. אם לא...

נקודה שניה, כפי שאמר פה קודמי, אין דרך להסיק על האמינות של הפונטו סתם כך כי יש לה מוניטין כזה. אני בתור בעל פונטו מהווה הוכחה שמדובר בהאשמות שווא. דע לטפל ברכב ואל תחסוך עליו והוא לא יחסוך עליך בחזרה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

האשמות שוא?

כמה זמן אתה מחזיק בפונטו? ועל איזו נסועה עומד הרכב?

אני החזקתי פונטו סופר שמורה וסופר מטופלת למעלה מ4 שנים.

היה צורך להחליף אטם ראש. פעמיים.

ולא, הוא לא התחמם. ובמערכת זרם נוזל קירור ייעודי בלבד [פארפלו].

ברור שבצריכת דלק הפונטו יצרוך כמעט חצי מהלנסר, אבל אם הנסועה אינה גבוהה, וההפרש בדלק יהיה 200 ש"ח לדוגמא, עדיף את הלנסר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
ובמערכת זרם נוזל קירור ייעודי בלבד [פארפלו].

אתה מודע לזה שצריך למהול אותו במים ביחס של 50/50 ?.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הנה עוד דיעה. את מה שתחסוך באמינות של המיצובישי תשלם בצריכת הדלק שלה לעומת הפונטו. צריכת דלק זה דבר בטוח, אמינות זה לא מושג וודאי.

קודם כל תקנה רכב שאתה צריך מיני או סופר מיני ולא משפחתית שאתה לא צריך.

עוד עניין שאתה צריך לדעת זה שבפונטו אטם ראש מנוע מחזיק עד 230,000 קילומטר, אח"כ צריך להוריד ראש מנוע וזה עולה כ-2,500 ש"ח. ייתכן שהמוכר מוכר את הרכב על מנת להימנע מהטיפול הזה שהוא יחסית יקר.

אם מדובר בפונטו הפשוטות (60 כ"ס), אז ראש מנוע זה עסק מאוד פשוט, ומחוץ למוסך מורשה הנזק יהיה הרבה יותר קטן. דבר שני, האטם ראש מנוע לא חייב ללכת אחרי 230K ק"מ, אבל יש לו בלאי עם הזמן.

אברג'יל - כנראה שהייתה לך בעיה באוטו שלא עלו עליה. פעמיים ראש מנוע ב-4 שנים עם נסועה ממוצעת זה המון!

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שום בעיה שלא עלו עליה.

הרכב טופל בשמשון, אצל חיים, שני יודע שאתה מכיר אותו [אני חבר גם בפורום מועדון פיאט].

חיים טען חד משמעית שזה "סביר" בפיאט. ושהוא עושה 3(!) ראשים בשבוע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
שום בעיה שלא עלו עליה.

הרכב טופל בשמשון, אצל חיים, שני יודע שאתה מכיר אותו [אני חבר גם בפורום מועדון פיאט].

חיים טען חד משמעית שזה "סביר" בפיאט. ושהוא עושה 3(!) ראשים בשבוע.

הפונטו שלך הייתה בת 10 וקנית אותה זקנה. חלאס שטויות.

אני נוסע בפונטו בת 7 ואין לי שום בעיות ראש ובלאי וכו'.

לפותח השרשור - ממליץ לך להגדיל מעט את התקציב שלך ולקנות את הדגם אחרי מתיחת הפנים, משנתונים 2004-2006.

200 אלף ק"מ לרכב שטופל במוסך מורשה זה לא סוף העולם, אבל רכב בן עשור זה מתכון להוצאות מיותרות. תוסיף עוד 5K ותהייה לך הרבה נחת מהרכב.

פורסם
הפונטו שלך הייתה בת 10 וקנית אותה זקנה. חלאס שטויות.

אני נוסע בפונטו בת 7 ואין לי שום בעיות ראש ובלאי וכו'.

לפותח השרשור - ממליץ לך להגדיל מעט את התקציב שלך ולקנות את הדגם אחרי מתיחת הפנים, משנתונים 2004-2006.

200 אלף ק"מ לרכב שטופל במוסך מורשה זה לא סוף העולם, אבל רכב בן עשור זה מתכון להוצאות מיותרות. תוסיף עוד 5K ותהייה לך הרבה נחת מהרכב.

שלי היתה בת 8. שלך בת 7.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...