Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש לי bit one.1 שנמצא בשימוש כבר בערך שנתיים.

המכשיר נקנה מהיבואן הרשמי בארץ.

לאחרונה במסך של המכשיר (DRC) התחילו למות פיקסלים עד כדי מצב שכיום יש על המסך פיקסלים בודדים שעוד עובדים, חוץ מזה שאר הפונקציות עובדות מצויין.

רציתי לשאול אם אתה מכירים את התופעה הזאת? והאם זה ניתן לטיפול/תיקון במסגרת האחריות? או אולי ניתן לטפל בזה בצורה פשוטה יחסית עצמאית?

תודה מראש וחג שמח.

פורסם
אחריות היא לשנה ולא ניראה לי שגם באחריות היו מחליפים לך, הפיתרון זה לקנות DRC חדש

תודה,

ויש לך מושג מה מחירו של DRC חדש?

פורסם

בעיה ידוע בתצוגת LCD שלהם.

בדגמים הישנים יותר של הביט1 המסך הזה עם הזמן נשרף כמעט לחלוטין עד שהוא נהיה בלתי קריא.

זה קורה בעיקר, למיטב הבנתי, כשיש נפילות מתח - למשל מצבר שנגמר לך ואתה לא יודע ולא תופס את זה בזמן.

בחדשים יותר הם הוסיפו מנגנון הגנה עד כמה שידוע לי - לי באמת, הDRC של הפרוססור הנוכחי, כבר פועל קרוב לשלוש שנים ונשרפו פיקסלים בודדים אבל הDRC שמיש לחלוטין.

אז - אם אתה קונה DRC חדש, תוודא דרך היבואן שמדובר על הדגם החדש יותר - הAUDISON צריך להיות תבליט ולא הדפסה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיה ידועה, ביררתי לגבי DRC חדש- אם אני זוכר נכון אז 600-700 שקל דרך היבואן.

בינתיים אני מסתדר בלי לראות מה אני עושה, כמו הרבה דברים בחיים :-P

פורסם

ארז, אני לא יודע איך אתה מצליח לעשות את זה אבל מישהו שם למעלה, בטוח אוהב אותך

:-P

ואתה צודק - אין באלאנס מהתוכנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בעיה ידועה, ביררתי לגבי DRC חדש- אם אני זוכר נכון אז 600-700 שקל דרך היבואן.

בינתיים אני מסתדר בלי לראות מה אני עושה, כמו הרבה דברים בחיים :-P

נו באמת ארז , אתה הרי מכיר את זה שנוהג בלי לראות לאן ומסתמך על הצפירות :lol:

פורסם

אוקיי, תודה לכולם.

נבדוק מול היבואן כמה עולה DRC חדש.

לגבי המצבר, שמעתי על הבעיה, בדקתי את המצבר והכל תקין (הוא והאוטו בני שנתיים).

פורסם

אם זו בעיה ידועה, אולי שווה לנסות לכתוב איזה מייל לאודיסון.

חברה גדולה כמו זו בטח לא תנסה להתנער.

מי יודע אולי תרוויח החלפה או תיקון בחינם/הנחה.

שווה לנסות.

פורסם

היבואן הוא אדם רציני ביותר, מי כמוני יודע.

אבל האחריות כבר עברה לפני שנה ובאמת לא תהיה לו יכולת גדולה מידי לעזור, הייתי באמת פונה ליצרן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...