Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסריון אמינה ודי זריזה,אך חסרת abs.

בכזה תקציב הייתי בודק את הפונטו ספייס,חסכונית,לא יקרה לאחזקה,עדיפות לגירסת elx,היא חזקה יותר מגירסת sx ובעלת גיר עדיף.

ב sx יש רובוטי ושם רציף.

יונדאי גטס תהיה פחותחסכונית אך זריזה ואמינה,כדי מאוד לקחת מודל 2006 בעל מנוע 1400,באותה השנה הרכב קיבל מתיחת פנים שבה קיבל תוספת כ״ס,ומנוע יותר חסכוני,הבעיה שבגירסת הבסיס glf אין abs וכרית אוויר אחת.

לכן צריך למצוא רמת איבזור gli או gls

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה.

ראיתי שהרבה ממליצים על הפונטו ספייס, היא באמת כל כך טובה?

הבעיה היחידה שלי בא היא המראה שלה...אני ואישתי לא ממש התלהבנו.

הגטס גם נשמע סבבה בהחלט חידשת לי.

פורסם

היא לא מושלמת אבל מציגה עלות/תועלת טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...