Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד יפה צריכת דלק כזו של 11 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית, ודאי כשמדובר במכונית שאינה מכונית מיני מודרנית, אלא באוטו כזה די כבד ודי מיושן כמו 406 1.8. אני מעריך שמדובר גם בעיר רגילה, כזו עם רמזורים, תמרורי עצור ותן זכות קדימה, מעברי חציה ועוד כל מיני כאלו דברים שמחייבים גם עצירה או האטה וכמובן חזרה למהירות נסיעה רגילה וכל אלו פעמים רבות בכל נסיעה. בהחלט מרשים מאוד.

ותוסיף לכל זה גם 230KKM שבהם לא פתחו מנוע ולא היה שום תיקון במנוע בחיים, חוץ מטיפולים רגילים.

די כבדה, אבל בסיבובים\עיכולים וכל מה שמצריך סיבוב של ההגה ואחיזה, היא עשתה בית ספר לכל משפחתית בשנות ה2000!

פורסם
מכיר קצת את האוטו ואת מעלותיו, פשוט לא ידעתי שצריכת דלק פנומנלית גם היא ברשימה.

חוץ מהגיר שזה החולשה היחידה של הרכב, שגרמה לי לזרוק אותו בכלום כסף, הכל מעולה, פשוט לא מבין למה לא מייצרים עוד מכוניות כאלה.

איך שלא תסתכל היה לרכב הרבה מאוד יתרונות, וגם לC5, אבל הגיר הוא זה שהורס את כל היתרונות.

פורסם

לא משנה מתי גם כשהמנוע חם הוא מושך לי את ההילוך של בין שני לשלישי. כמה עולה עדכון תוכנה? ואיך אני יודע אם צריך לעשות? והאם זה יכול לעזור במשו? והאם יכול להיות שזה שצריך להחליף קאליפר משפיע על התחממות הבלמים ועל צריכת הדלק?

פורסם

כאילו הקלאץ' מחליק לו?

זה שסתומים של הגיר, או אפילו החלפת שמן תעזור.

מה קשור קאליפר?

שים מקורי ותגמור עניין, החלקים המקוריים של הצרפתיות ברמה גבוהה מאוד!

יש לי הרגשה שהנהיגה שלך גרועה מאוד.

1\6 בצרפתיה? (או שאתה לא יודע למדוד או שאתה שוחט את המנוע).

ברקסים מתחממים? (סוג חרא, או שאתה לא יודע לבלום).

גיר מחליק? טוב זה צרפתיה:wink:

פורסם

דבר ראשון אני נוהג טוב מאוד ולא משנה איך, הצריכת דלק יוצאת 1 ל 6 ולפי מה שקראתי זה בגלל שרוב הנסיעות שלי זה בסביבות 3 ק"מ בעיר.

דבר שני שמתי ברקסים מקוריים בסיטרואן מורשה ובשביל לדעת לבלום לא צריך דוקטורט עדיין.

פורסם

אין ספק שפטל לקח ממך שיעורים פרטיים, זה אפילו לא לדיון. עם זאת, נהוג לדבר באופן צנוע יותר אם אתה שואל שאלות ומצפה לתשובות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דבר ראשון אני נוהג טוב מאוד ולא משנה איך, הצריכת דלק יוצאת 1 ל 6 ולפי מה שקראתי זה בגלל שרוב הנסיעות שלי זה בסביבות 3 ק"מ בעיר.

דבר שני שמתי ברקסים מקוריים בסיטרואן מורשה ובשביל לדעת לבלום לא צריך דוקטורט עדיין.

איפה יוצא לך לחמם ברקסים ב3 ק"מ בעיר?

בקיצור זה מוזר מאוד ה1\6, תבדוק אם הכל תקין.

לא צריך דוקטורט, אבל אני לא יודע, אולי אתה מאלה שמאיצים בפול גז ועד שהם לא מגיעים 80 מטר מהרמזור אדום הם לא בולמים ואז יוצא שהם בולמים חזק מאוד.

וRK אני לא מתכוון להעליב או לפגוע או מה שלא יהיה, פשוט בשביל רצף של שאלות קטנות אני לא יתחיל לתבל עם האם וכיצד.

פורסם
האם הגיוני שבסיטרואן C5 1800 שנת 2003 הצריכת דלק בעיר היא 1:6 ומחוץ לעיר 1:11 אני חייב לציין שהמדידות הם מדויקות 1:6 רק בעיר ו1:11 רק מחוץ לעיר וזה בנסיעה איטית מאודד בלי האצות כמעט בכלל. בנוסף הנסיעות בעיר הם בערך כל 3 ק"מ וכיבוי מנוע. האם צריכת הדלק הזאת סבירה.

תודה מראש לעוזרים וחג שמח :).

א. בנסיעות מאוד קצרות (כמו שלך) זה הגיוני. נתקלתי בצריכה דומה גם במכוניות בנפח קטן יותר (ופיזית קטנות יותר).

ב. ליתר בטחון, בדוק שאין נזילת דלק מהראש של המשאבת דלק (הרם מושב אחורי ימני, הוצא את הכיסוי פלסטיק ובדוק שהכל שם יבש ולא רטוב מבנזין).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...