Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מ-33 לפי דעתי זו חנייה שמורה לקצין משטרה שגר שמה . לדוגמה האוטו של המפכ"ל(המשטרתי) הוא מ-1 וכך יורד בהתאם לתפקיד .

פורסם

אתה יכול לפנות לרשות התמרור הרלוונטית (הרשות המקומית) ולברר אם התמרור הוצב כחוק לאחר אישור הועדה.

אם הוא חוקי ועדיין מפריע לך שקצין משטרה זוכה למעשה לחניה פרטית בשטח ציבורי, אתה יכול לפנות לעיתונות כדי לעשות קצת רעש, אם כי יתכן שמדובר בזכאות שנובעת מטעמי בטחון

פורסם

מבחינה חוקית, ניתן להוסיף תמרור 439 (תמרור מסר - היתר לגבי רכב ספציפי) בצמוד ל-432.

יש כאן בעיה אחרת: עפ"י "תקנות והנחיות להצבת תמרורים" - כאשר מופיע איסור כלשהו (432 - איסור חנייה), אז

בתמרור 439 - יש לציין למי מותר. כלומר היה צריך להיות רשום "לרכב משטרה מ-33 החנייה מותרת".

"פרט ל..." - כותבים כאשר פעולה מסוימת מותרת לכולם.

פורסם
תודה, אבל זה לא מה ששאלתי.

תפנה אל העיריה תבדוק האם התמרור הוצב כחוק.

במידה ולא תגיש על אותו קצין (שכן שלך?) תלונה רשמית במשטרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הוא חוקי ועדיין מפריע לך שקצין משטרה זוכה למעשה לחניה פרטית בשטח ציבורי, אתה יכול לפנות לעיתונות כדי לעשות קצת רעש, אם כי יתכן שמדובר בזכאות שנובעת מטעמי בטחון

איזה טעמי בטחון יכולים להיות רלוונטיים לשמירת חניה לאיזה קצין לא-כל-כך-בכיר במשטרה?

גם אני יכול לקבל חניה שמורה במרכז תל אביב מטעמי בטחון?

אני רוצה שבטוח תהיה לי חניה :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לראש הרשות המקומית יש סמכות להקצות חניה לכל אשר חפצה נפשו וזאת בכפוף ל

ניתנה אצילת סמכויות לפי תקנה 18 ב

חוק העזר מאפשר

חוקי - כן

מסריח - מאוד

כמו שיעצו לך, יש לפנות לרשות ולקבל אסמכתא בהתאם לחוק חופש המידע

יכול להיות כרוך בתשלום אגרה על פי החוק

פורסם

מילה אחת "ישראל", פה מותר לחוק לעשות מה שבא לו. והשוטרים פה הם מעל החוק, למה שאותו שוטר יעשה סיבוב בשביל להגיע להחניית ביתו שהוא יכול לעשות שלט שיעזור לו להגיע הבית יותר מהר.

פורסם
איזה טעמי בטחון יכולים להיות רלוונטיים לשמירת חניה לאיזה קצין לא-כל-כך-בכיר במשטרה?

גם אני יכול לקבל חניה שמורה במרכז תל אביב מטעמי בטחון?

אני רוצה שבטוח תהיה לי חניה :roll:

אין לי מושג, ואולי אין כאלה. ובכל זאת קשה לי לתאר מצב בו מכונית המפכ"ל לא חונה מתחת לביתו גם אם אם אין לו חניה פרטית. קצינים בכירים מוקפצים לעיתים לארועים ויתכן והוחלט שהם זכאים לחניה סמוכה לביתם.

אולי זה קיים ואולי לא, אולי זה צודק ואולי לא, אולי זה מרגיז ואולי לא, אבל השאלה הרלוונטית היחיהדה זה האם זה חוקי.

פורסם

בדקת האם זה חוקי?

הגשת תלונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...