Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה גיסתי קנתה סיאט איביזה 2003.

בדלתות הקידמיות יותקנו morel dotech, אני רוצה להוסיף סאב ומגבר בתקציב 1400 ש"ח.

ברור לי שהתקציב נמוך ומסיבה זו אני לא רוצה לטעות בבחירת הרכיבים (מגבר קטן מידי/סאב גדול מידי)

תודה מראש לעוזרים

פורסם

בתקציב הזה רק יד שנייה היא האופציה הכי טובה

בשביל לקנות משהו נורמאלי וחדש תחסוך עוד קצת

פורסם
בתקציב הזה רק יד שנייה היא האופציה הכי טובה

בשביל לקנות משהו נורמאלי וחדש תחסוך עוד קצת

אני מודע לזה שהתקציב דל, עפ"י חיפושים באינטרנט כן מצאתי רכיבים בסכומים שציינתי.

מה זה לחסוך עוד קצת?

ועל מה היית ממליץ בעוד קצת?

פורסם

תקשיב אחי 1400 שקל למגבר + סאב זה לא משתלם לך אחי אתה צריך משהו חזק ואיכותי אני למשל יש לי באוטו שלי מונובלוק של רוקפורד T8004 הסידרה הגבוה ו שני סאבים של קיקר L7 ושניהם עלו לי בסביבות 7 אלף שקל

פורסם
יד שנייה זאת אופצייה בשבילך?

אם כן תוכל לחפש קצת בפורום יד 2

האמת היא שלא כ"כ..

אני יכול למתוך עוד את התקציב, ומלכתחילה לא מדובר מערכת ברמת hi end..

פורסם
תקשיב אחי 1400 שקל למגבר + סאב זה לא משתלם לך אחי אתה צריך משהו חזק ואיכותי אני למשל יש לי באוטו שלי מונובלוק של רוקפורד T8004 הסידרה הגבוה ו שני סאבים של קיקר L7 ושניהם עלו לי בסביבות 7 אלף שקל

נו אז מה? לא כולם צריכים 2 סאבים של קיקר L7 וחוץ מזה יש לך מגבר 4 ערוצים לא מונובלוק לפני שאתה מדבר שטויות תעשה שיעורי בית.

JL Audio

פורסם

אח שלי גם לי יש ברכב שני מגברים של clif design עם סאב 2 סלילים של lighting audio וסט הייבריד אוביישן..

אני כן יודע מה זו מערכת איכותית.

מדובר על ילדה בת 20 שלא רוצה להשתגע, לא כל מערכת צריכה להיות בתקציב של 13k.

עד עכשיו לא המלצם על רכיב 1, אני כן יכול למתוח את התקציב!

פורסם

גם ב 2000 שקל לא תמצא משהו שהוא באמת משתלם

אם כבר אתה נשאר עם 1400 שקל יש לדוגמא ביד 2 פה

ב400 שקל מגבר 300.4 וסאב של DLS 10'

פורסם
מה קרה עם כול מה שדיברנו עליו כאן.?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=469898

ֿ

ניתקתי את ה 6x9 שהיו מותקנים, עשיתי איטום לדלתות כמו שהמלצת וקניתי טוויטרים moerl mt230 (חיברתי את הטוויטרים אקטיבי דרך הקרוס של מוראל).

שומעים הרבה הרבה יותר טוב.

פורסם

פה בפורום המכירה ישנם לא מעט מגברים טובים בעד 1000 שקל, וסאב 10-12" פשוט, ניתן למצוא באזור ה 500, כמובן שיש גם יותר טובים.

מה עם חיווט והתקנה?

SCANSPEAK

• תוכן חדש...