Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רואה הרבה עמודי פייסבוק של כל מיני חברות שהפכו בפייסבוק ל"דף עיסקי" ולא סתם עמוד פייסבוק.

מה שזה נותן זה יותר ויזואלי, אייקונים מגניבים בשורת המידע, במקום סתם מידע שכתוב באוויר.

אני מתכוון לזה:

כany0bo.jpg

כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להבין מה צריך לעשות בשביל לקבל את האייקונים האלה ולא מצליח.

מישהו יכול לעזור ?

פורסם

לצורך פתיחת עמוד עסקי, עליך להיכנס לקישור הבא -

https://www.facebook.com/pages/create.php

תצטרך לבחור באפשרות המתאימה ביותר (LOCAL BUSINESS או ARTIST אני מניח) ומשם להתחיל למלא פרטים ולערוך את הדף העתידי. במידה ותצטרך עזרה נוספת הרגש חופשי לשלוח ה"פ.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לצורך פתיחת עמוד עסקי, עליך להיכנס לקישור הבא -

https://www.facebook.com/pages/create.php

תצטרך לבחור באפשרות המתאימה ביותר (LOCAL BUSINESS או ARTIST אני מניח) ומשם להתחיל למלא פרטים ולערוך את הדף העתידי. במידה ותצטרך עזרה נוספת הרגש חופשי לשלוח ה"פ.

אם כבר יש לי עמוד, איך אני הופך אותו לכזה?

אני יודע בודאות שזה אפשרי.

פורסם

יש לך עמוד לייקים או פרופיל רגיל שהוא בעצם בשם העסק?

אם זאת האפשרות הראשונה, כנס בצד ימין למעלה של העמוד ל-Edit Page ושנה את התיבה Category ל-Local Business.

אם זאת האפשרות השנייה, עליך להמיר תחילה את העמוד לעמוד לייקים (Fan Page).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש לך עמוד לייקים או פרופיל רגיל שהוא בעצם בשם העסק?

אם זאת האפשרות הראשונה, כנס בצד ימין למעלה של העמוד ל-Edit Page ושנה את התיבה Category ל-Local Business.

אם זאת האפשרות השנייה, עליך להמיר תחילה את העמוד לעמוד לייקים (Fan Page).

מצוין! זה בדיוק מה שרציתי.

השאלה איך אני מוסיף את הכתובת שלי לשם ? זה לא מוצא אותה דרך BING, ולא מוצא שם רחוב בישראל.

ומדוע לא מוצג בדף שלי "ALWAYS OPEN" ?

פורסם

לפעמים זה לא מוצא את הכתובת אבל אז תופיע מן מפה כזאת ותוכל לסמן ידנית איפה נמצא העסק שלך.

לגבי השעות - גם את זה צריך לעדכן. קצת מתחת למקום בו אתה מזין את הכתובת יש סעיף שבו אפשר להכניס את שעות הפתיחה. תלחץ שם על Always Open ויהיה בסדר.

פורסם
לפעמים זה לא מוצא את הכתובת אבל אז תופיע מן מפה כזאת ותוכל לסמן ידנית איפה נמצא העסק שלך.

לגבי השעות - גם את זה צריך לעדכן. קצת מתחת למקום בו אתה מזין את הכתובת יש סעיף שבו אפשר להכניס את שעות הפתיחה. תלחץ שם על Always Open ויהיה בסדר.

תוכל להסביר בבקשה איך אני מגדיר את הכתובת ?

אני למעלה משעה משחק עם BING ולא מוצא.

ראיתי בעמודים של מתחרים שממש נוסף להם TAB בשם MAP,

ולכן כל פעם שלוחצים להם שורת הכתובת זה מוביל אותם לעמוד של המפה.

פורסם

שלב 1: נכנס להגדרות ומשנה לסטטוס "Local Bussiness"

attachment.php?attachmentid=330438&stc=1&d=1364056878

שלב 2: מכניס כתובת כלשהיא לתיבת הטקסט הרלוונטית ולוחץ Save

attachment.php?attachmentid=330443&stc=1&d=1364057039

שלב 3: מופיעה הודעת שגיאה שמעניינת לך ת'תחת. תזיז את הבלון לאן שאתה רוצה ותעשה שמור. על הדרך תלחץ גם על Always Open כדי לסדר את עניין השעות.

attachment.php?attachmentid=330444&stc=1&d=1364057119

שלב 4: צילמתי אבל אני לא זוכר למה.

attachment.php?attachmentid=330441&stc=1&d=1364056878

שלב 5: הצליח לי!

attachment.php?attachmentid=330442&stc=1&d=1364056878

Capture1.JPG

Capture4.JPG

Capture5.JPG

Capture2.JPG

Capture3.JPG

פורסם

זה נכון חלקית,

בעמודים שאני מדבר עליהם, אם אתה לוחץ על הכתובת זה מפנה אותך לעמוד הזה:

https://www.facebook.com/***FACEBOOK-PAGE-NAME***/page_map

מה שאצלי זה לא עושה.

מעבר לזה, אצלהם יש TAB מיוחד בעמוד, כמו הטאב של הלייקים וכו', טאב שאם אתה לוחץ עליו מפנה אותך לשם.

פורסם

טוב, איכשהו גם אצלי נוסף TAB של מפה,

אבל אצלהם אם אני לוחץ על הכתובת, שלהם בפרטים, זה מפנה אותם לעמוד המפה, ואצלי זה שולח אותך ל BING שלא מוצא את הכתובת

• תוכן חדש...