Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!:wink:

מחר אני קונה רכב , יד שניה , בן 10 שנים.

הנהגת שנוהגת על האוטו כיום לא שטפה אוטו מאז ראש השנה שעבר!!

כל האוטו ג'יפה , הסלון מלא שיערות , ליכלוך על דשבורד וכתמים על המושבים.

אני מעוניין ישר אחרי הקניה להכניס את האוטו לשטיפה כללית הכוללית ניקוי מושבים , ודש בורד , וכל המסביב.

אני רוצה להחזיר לאוטו או לפחות לתת לו מראה יפה וחדשני , אני באמת רוצה להרגיש אווירה של חדשנות איך שאני מקבל את האוטו.

אז יש מישהו שיכול להמליץ מקום טוב ואמין שידאג לי לאוטו ויעשה את העבודה בלי חפארים למינהם!

אזור חולון בת-ים ראשון לציון!

תודה!:-D

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה אנשים מסריחים...

גם את הבית שלה היא לא שוטפת? ומה עם מקלחת בשביל עצמה?? :shock::roll:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
כל מוסך נורמלי היום שוטף את הרכב פנימי + חיצוני בסיום הטיפול... תבין לבד.

מעולם לא קרה אצלי.

קקטוסולר ידנית

פורסם

טוב שלא הגזמתם, תרגיעו.

יש אנשים שמעניין להם את הטוסיק הנקיון של הרכב שלהם וכל מה שעניין אותם זה שהוא ייבצע את מה שהוא צריך לעשות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

במוסך רון אפילו עשו לי ווקס.

אני לא אשכח כשקיבלתי את המפתחות של הרכב ופשוט התחלתי לחפש אותו, לא מצאתי את הרכב והלכתי לרון ושאלתי אותו "רון, איפה הרכב שלי?" והוא מצביע לי על הרכב, שמסתבר שהיה מול העיניים שלי כל הזמן, אך היה פשוט מצוחצח! עשו אפילו פוליש למגנזיום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מחיר טוב , מכנית הוא סביר , ברור שיש פה ושם דברים לתקן ולהחליף אבל גם המחיר בהתאם.

מישהו יכול להגיד משהו בנושא?

פורסם

למה לדעתך לא להציב לה את הניקיון כאחד מהתנאים.

לדעתי כשאר מוכרים רכב בן 10 כנראה רוצים להיפטר ממנו כמה שיותר מהר, כאשר תגיד לה שאתה ''מעוניין'' בניקוי מקיף לרכב אין לה ממש הרבה ברירות ...?!

פורסם

בגדול אני חייב להסכים שיש משהו שמקשר את רמת הניקיון של הרכב לאכפתיות של בעל הרכב גם ברמת האחזקה שלו אבל יש אנשים שפשוט לא מזיז להם איך נראה האוטו, ומוסרים אותו למוסך פעם בשנה לטיפול והכנה לטסט וככה הם נוסעים.

אני לא כזה, אבל לאחרונה רכשתי רכב כזה, גם בן 10 עם 83 אלף ק"מ שפשוט לא היה אכפת להם איך נראה הרכב.

פורסם

בחולון בדרך השבעה בין חולון לאזור יש תחנת דלק שומרון מאחור יש שטיפה ישראל תגש שם לישראל תן לו 150-200ש"ח כמה שעות ידנדשו לך את הרכב

עשיתי את זה לרכב של אחותי כולה הייתה מבסוטית

פורסם

אני מחזיק מכוניות משנת 96 והמקסימום שאני שוטף את הרכב זה פעם בשנה. ממש לא מעניין אותי אם הרכב נקי חיצונית או פנימית.

תחזוקה מכנית היא עניין שונה לחלוטין בעיניי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...