Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחברת הביטוח שלי הציעו לי (במסגרת ביטוח צד ג') - תיקון פנצ'רים בחינם.

משום מה, לנו הנשים ההטבה ניתנת חינם, אולם למבוטח גבר תעלה הטבה זו 80 ש"ח.

בחברת הביוח הנציגה לא כ"כ ידעה להסביר לי למה..

מישהו יודע מהו ההיגיון מאחורי זה.

מכיוון שזה נראה לי כמו אפליה מגדרית לטובת הנשים.

(ולא שאני מתלוננת, כן? :lol: )

תודה למשיבים,

שרונה.

פורסם

"הבחירה בשירות הספציפי שאנו מציעים לנשים נובעת אך ורק ממניעים עסקיים, שנובעים מהתחרות וממוצרים זהים ואף מורחבים, שאותם מציעות חברות הביטוח האחרות", אומרת עמית סנדיק, דוברת החברה. "ראוי לציין שבעולם מאוד מקובל להציע ביטוח ייעודי לנשים עם מסרים ממוקדים לטעמים הנשיים. מבדיקה שערכנו מתברר שנשים מייחסות ערך רב לשירות הזה, בניגוד לגברים, שפחות מחשיבים את ערך השירות הזה. אין זה אומר בשום צורה ואופן שאשה לא יכולה להחליף גלגל, אלא שיש יותר נשים מגברים שברגע שצריך את השירות הן חושבות שזה שווה. בביטוח ישיר, אגב, יותר מ-50 אחוז מהעובדים הן נשים, גם בהנהלה הבכירה".

נלקח מhttp://www.haaretz.co.il/misc/1.1165124

פורסם

המונח הנכון הוא "העדפה/הבחנה מתקנת" ולא אפליה מגדרית.

זה שיש שירות מיוחד לנשים לא אומר שיש קיפוח של הגברים.

הסיבה - בגלל הבדלים פיזיולוגיים נשים מתקשות לבצע החלפה של גלגל (פתיחת ברגים, הנפה של גלגל רזרבי, וכו')

נשים גם מקבלות הנחה בביטוח מכיוון שבאופן סטטיסטי הן פחות מעורבות בתאונות דרכים.

אילו חברות הביטוח היו מציעות לנשים שירות "חניה ברוורס" ולא מציעות שירות זהה לגברים, אפשר היה לטעון כי יש כאן אפליה מגדרית.

פורסם

בסיסי נתונים של כמות ופרופיל נסיעה ממוצעת,סוג וגיל רכב וצמיגים וכו' קובעים את מחיר הביטוח. כנראה שלנשים נהגות (שמספרן נמוך מגברים,נוהגות פחות)המחיר נמוך עד כדי ששוה להשקיע כסעיף גימיק שיווקי. לגברים לא.מניעת סיכון האשה בשהיה בכביש גם הוא אלמנט שיווקי . גברים בכביש נתפסים כטבעי.

פורסם

יש לציין שיש הבדל בין תיקון נקר ובין החלפת גלגל.

על שרות החלפת גלגל אני מוותר, אין לי צורך להמתין לרכב חילוץ בזמן שאני יכול לעשות את המלאכה בעצמי. אך למה תיקון נקר מיתן בחינם רק לנשים, זו כן אפליה.

פורסם
"הבחירה בשירות הספציפי שאנו מציעים לנשים נובעת אך ורק ממניעים עסקיים, שנובעים מהתחרות וממוצרים זהים ואף מורחבים, שאותם מציעות חברות הביטוח האחרות", אומרת עמית סנדיק, דוברת החברה. "ראוי לציין שבעולם מאוד מקובל להציע ביטוח ייעודי לנשים עם מסרים ממוקדים לטעמים הנשיים. מבדיקה שערכנו מתברר שנשים מייחסות ערך רב לשירות הזה, בניגוד לגברים, שפחות מחשיבים את ערך השירות הזה. אין זה אומר בשום צורה ואופן שאשה לא יכולה להחליף גלגל, אלא שיש יותר נשים מגברים שברגע שצריך את השירות הן חושבות שזה שווה. בביטוח ישיר, אגב, יותר מ-50 אחוז מהעובדים הן נשים, גם בהנהלה הבכירה".

נלקח מhttp://www.haaretz.co.il/misc/1.1165124

ביטוח ישיר הוא בכי דקרקעס שיש.

לעולם לא משלמים כשצריך.

והחמור מכל, מסרבים לבטח רכב אספנות!!!

לא רק במקיף, הם מסרבים לבטח גם חובה וצד ג' לקשישים שנוסעים אולי 1000 ק"מ בשנה ולא מסכנים אף אחד.

אז לא אכפת לי אם הם מחליפים גלגל לגברת או לא. הם לא רוצים לבטח רכב האספנות שלי ולכן אני וכל בני ביתי והעסק שלי סה"כ 17 כלי רכב רגילים לא נעשה ביטוח אצלם, אפילו אם יציעו לי החלפת גלגל לגברים בחינם

• תוכן חדש...