Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

אני כנראה מוכר את הקטנוע וחוזר לרכב.

אני רוצה להביא רכב חדש מהסוכנות , חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק.

ועכשיו ההתלבטות:

רציתי תחילה את הסיאט מיי שלכאורה פונה יותר לצעירים עם מרכב 3 דלתות (שמועדף עלי מאשר ה-5) אבל לצערי זאת לא מגיעה עם מחשב דרך ועם כל הפינוקים שיש בסקודה (בגירסאת אלג'נס).

ועכשיו אני די בקונפליקט, מצד אחד רוצה מרכב שלוש דלתות עם שישה רמקולים וכאלה , ומצד שני רוצה מחשב דרך עם צמיגים גדולים יותר ואת כל התוספות של הסקודה.

אגב, אשמח אם תוכלו לתת פה קישור לסיקור על הרכב.

ומעבר לזה רוצה לשמוע את חוות דעתכם האישית עליו כמובן ממי שהתנסה והכל :)

תודה!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

הסיטיגו אלגנס כבר לא נמכרת, קח את זה לתשומת לב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברים תודה רבה על ההתייחסות.

החלטתי לצאת מהדעה שלי ולשאול האם בתקציב של עד 70K ישנו רכב טוב יותר שאוכל להשיג ?

מה דעתכם ? איזה רכב תוכלו להמליץ לי עד סכום שכזה?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מתוך THE MARKER:

הבחירה הקטנה : מהי מכונית המיני החזקה, החסכונית והמאובזרת ביותר?

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.1901775

והמנצחת

שתי מכוניות הגיעו ראשונות לקו הגמר, סיאט מי וקיה פיקנטו. במי לבחור ביניהן? אם אתם זקוקים לרכב עירוני ומחפשים תמורה טובה לכסף מבחינת עיצוב ואבזור, קחו את קיה פיקנטו.

אבל אם תפריט הנסיעות שלכם כולל גם גיחות בין-עירוניות, ואם אתם דורשים מהרכב ביצועים, מצפים ממנו להנאת נהיגה ומוכנים להתפשר על עיצוב ואבזור - קחו את הסיאט מי, שהיא גם זולה יותר וגם חסכונית בדלק.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מה עם קליאו דור III? כמו זאת שיש לי? גם אופציה אפשרית ולדעתי היא במסגרת התקציב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עגלה בטירוף

כבעלים במשך שנה, אני יכול קצת להתווכח. :-)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל אם תפריט הנסיעות שלכם כולל גם גיחות בין-עירוניות, ואם אתם דורשים מהרכב ביצועים, מצפים ממנו להנאת נהיגה ומוכנים להתפשר על עיצוב ואבזור - קחו את הסיאט מי, שהיא גם זולה יותר וגם חסכונית בדלק.

וואי תודה! לא הכרתי את המבחן הזה :)

dorsht - אחי, מכל המבחנים שהיו תמיד נוצר רושם שזה רכב עגלה , אבל לא רק ... הבנתי שגם השיוט שלה על 100 הוא בסלד הגבוה ביותר ..

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לפי מה שהבנתי ניתן להשיג כרגע קליאו מהדגם היוצא במחירים נמוכים (בסביבות ה63-65 אש"ח).

שווה לשקול, אתה מקבל הרבה אוטו בקצת מחיר מה שנקרא.

בכ"מ אני הייתי הולך על הפאביה או האיביזה אבל אם אתה ממשיך להסתכל על על Mii או סיטיגו, הייתי הולך על הMii.

פורסם
לפי מה שהבנתי ניתן להשיג כרגע קליאו מהדגם היוצא במחירים נמוכים (בסביבות ה63-65 אש"ח).

שווה לשקול, אתה מקבל הרבה אוטו בקצת מחיר מה שנקרא.

הMii.

זה בשבילך פותח השרשור.

http://www.motodeal.co.il/deals/158/

קליאו 3 1.2 ידנית 00 מליסינג, 63500 ש"ח. יותר רכב מאשר המיני שהוזכרו למעלה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...