Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על RFP4215 HE2 15 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

joker אתה מדבר מניסיון שהדיוק שלו יותר נמוך ?

או ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
joker אתה מדבר מניסיון שהדיוק שלו יותר נמוך ?

או ?

הדיוק זה תלוי בסאב.

סאב של 18 אינץ יכול להיות יותר מדוייק מסאב 10 אינץ.

כאשר הסליל הוא 2 אינץ לסאב 10 יחס של 1:5

ולסאב 18 יהיה לו סליל 3.6 יחס של 1:5

הדייוק שלהם יהיה זהה.

אבל אם הסאב ה18 עם סליל 2 אינץ הוא יהיה פחות מדוייק.

ואם הסאב הוא עם סליל 4 אינץ הוא יהיה יותר מדוייק.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

זה לא רק עניין של קוטר סליל ככה שלהכליל זה לא מדוייק. לADIRE AUDIO למשל יש טכנולוגיה בשם XBL^2 שעליה דובר פה כבר בעבר (וניתן לקרוא עליה באתר שלהם) שמאפשרת שימוש בסלילים קטנים יותר.

פורסם
זה לא רק עניין של קוטר סליל ככה שלהכליל זה לא מדוייק. לADIRE AUDIO למשל יש טכנולוגיה בשם XBL^2 שעליה דובר פה כבר בעבר (וניתן לקרוא עליה באתר שלהם) שמאפשרת שימוש בסלילים קטנים יותר.

אני מדבר על הסטנדרט אייל.

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אוקיי, תודה , אבל שורה תחתונה : האם הוא יהיה מדוייק או פחות מדוייק מאותו סאב אבל 12 אינץ ?

אני מבין שעוצמה גדולה יש בו (תקנו אותי אם אני טועה) 400 RMS / ו-800 WATT כלומר זה כמו שתיים של 200 RMS ....

מש"ק זרזור

פורסם

זה לא כמו 2 של 200

זה יותר כמו 2 של 150.... כי זה רק אלמנט אחד, ושניים, זה כפול +...

(נראה לי שטעיתי, משום שדיברתי על יחסי הכוחות, אם דיברת על השוואה של הממברנה, אז מה שכתבתי לא נכון...)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הסאב הזה אידיאלי לעבוד בתיבה אטומה,ומשום כך תצתרך מגבר מתאים על מנת לנער אותו כהוגן. אגב הוא מגיע עם שני סלילים של 2 אום או 4 אום?
לפי מה שזכור לי 2 סלילים של 4 אום ( 2 אום )

אבל אני לא בטוח ב 100 אחוז

• תוכן חדש...