Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך למכור את הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

יש לנו מיצובישי סופר לנסר 95' עם טסט שנגמר בסוף החודש.

האוטו עצמו בעייתי.. ולהעביר אותו טסט יעלה 2,500 ש"ח בערך. (מחישוב שערכנו) האוטו נוסע.. אבל צריך לטפל בו.

אנחנו רוצים למכור אותו ולקנות אותו חדש. השאלה היא איך או למי אפשר למכור?

בפירוקיה הציעו לנו 1,000 ש"ח עליו.. יש אפשרות לקבל יותר? בכל זאת זה אוטו שנוסע..

פורסם
מודעה ביד 2, שלט גדול על האוטו, מוסכניק.

אל תצפה למחיר מדהים

אתה חושב שמישהו יקנה אוטו שהטסט עליו נגמר עוד חודש? והוא לא במצב 'מדהים?' (אבל בכל זאת נוסע)

יש טעם להתאמץ כלכך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוכרים את הרכב, לא ת'רכב.

(עריכה - הכותרת תוקנה)

האופציה של הפירוקיה נשמעת הכי טובה כדי להיפטר מהרכב במחיר סביר ובזמן קצר. אם אתה בכל זאת רוצה לנסות להרוויח טיפה יותר ואין לחץ למכור מהר פרסם ביד 2 וגם פה בפורום מכירה מודעה מפורטת שמסבירה מה צריך לעשות באוטו עם תמונה ואולי יגיע אליך מישהו שזה מתאים לו ויהיה מוכן לשלם לך קצת יותר מ1000 ש"ח עבור רכב נוסע אבל בלי טסט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי יד 2 אנשים מוכרים שם באזור ה 7,תוריד מזה טסט ואתה נשאר עם 4.5,השאלה אלו דברים צריך לסדר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה רכב שמבוקש במגזרים מסויימים, אני הייתי מנסה לפרסם ב3000 שקל, לך תדע אולי יקנו ממך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
כמה כסף תשקיע ברכב הבא?

האוטו הבא יהיה יותר מושקע.. אנחנו מתכננים לקנות רכב במחיר דיי זול במצב סביר (עם טסט חח) ולשפץ אותו לאט לאט כל פעם להוסיף לו עוד משהו.. מתכננים על אוטו לתקופה ארוכה.

בכל מקרה לא לחוץ למכור אבל חשבתי שככל שהאוטו עומד יותר זמן בלי טסט אז הערך שלו יורד לא?

ננסה להכין מודעה מפורטת ולפרסם גם כאן בפורום.

פורסם
זה רכב שמבוקש במגזרים מסויימים, אני הייתי מנסה לפרסם ב3000 שקל, לך תדע אולי יקנו ממך.

+1

מספיק שיש חובב לנסר שיש לו אחת שהוא מטפח, והוא בדיוק מחפש לה איזה גיר/מנוע/חלק אחר שברכב שלך הוא במצב טוב. הוא יראה בכל הרכב כעסקה טובה בשבילו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זה האוטו והמקום להעלות את השאלה למה לא ירים מישהו את הכפפה ויחיה מחדש את "שוק המכוניות" השבועי שהיה בימי ג' (ולפני כן פעמיים בשבוע, גם בימי ה') בגלילות ובדולפינריום.

מאז שהשכנים הפלשתינאים לא מורשים להיכנס סביר שלא יהיה חי וגדול כמו שהיה אבל בכל זאת נראה לי שיש לו זכות קיום למכוניות כמו שלך,למי שזקוק לפתרון זמני,עד מחיר הגריטה.

פורסם

שוק המכוניות זה משהו שמזמן עבר לאינטרנט, ושמו יד2.

אם אתה מתכוון לקנות את הרכב הבא בזול, אז למה שלא תתקן פשוט את שלך?

אני לא יודע מה אתה מגדיר "זול", אבל רכב בתקציב נמוך פירושו לא משהו שהמצב שלו בשמיים (נכון שקיימים רכבים ישנים ושמורים, אני בעצמי כמעט קניתי ניסן סאני 93 יד ראשונה מרוסי מבוגר, אבל 99% מהרכבים לא כאלה), והוא יביא איתו הוצאות ותקלות חדשות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סע לפרוקיה ותשאיר להם את הרכב .

כשיגמר לרכב הטסט הכל יהיה מסובך יותר , ואפילו האופציה של לסוע לפרוקיה תיהיה בעייתית יותר.

פורסם

בסה"כ הכללי מדובר באוטו סביר

לדעתי אם אתה הולך להשקיע מעט על אוטו אחר אין שום סיבה שלא תשים את זה על האוטו שלך שאתה כבר מכיר מאשר להמר על רכב אחר זול שככל הנראה יהיה עם מספיק צרות שיסתירו ממך ואולי עוד יעלה לך יותר בסוף

• תוכן חדש...