Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים היה שטח ריק סמוך לבניין שלי שבו נבנה מרכז מסחרי.

אני לא יודע בוודאות אם לפני שקנינו את הדירה היה ידוע שהשטח סמוך לבניין יהיה למטרות מסחר, אמרו לי שכן אבל אני לא בדקתי לעומק.

החניה של המרכז המסחרי הזה נמצאת צמוד לבניין שלי ושם ספקים פורקים סחורות לחנויות עם משאיות ענקיות.

המשאיות צריכות להכנס ברוורס ולכן יש "טוו טווו טווווו" כשהן נוסעות רוורס והרעש מאוד חזק.

בנוסף לזה הנהלת המרכז המסחרי החליטה לנעול את הכניסה לחניה עם שער כדי שלא יכנסו ויחנו שם סתם רכבים.

אבל אין שם שומר שיושב קבוע ואחראי לפתוח להן את השער!!!

כשמגיעה משאית היא מתחילה לצפור במשך דקות ארוכות עד שמישהו יוצא ופותח לה את השער.

עכשיו צופר של משאית זה לא צחוק.

לפעמים היא חוסמת חצי כביש וכל מי שמאחוריה צופר!

כבר היו נזרקים עליהם (לא רק מהבניין שלי) אבנים, פירות, ירקות, שקיות עם מים, שקיות עם שתן ועוד ועוד...

אבל התופעה חוזרת על עצמה, כנראה זה נהגים שונים.

המשאיות מגיעות עד שעה 14:00 אבל יש אנשים כמוני שלפעמים בבית גם בבוקר ולא יוצאים לעבודה ב-6.

להגיד לעיריה שתשים תמרור בכניסה לרחוב שאסור לצפור? איך יאכפו דבר כזה? יהיה פקח צמוד למרכז המסחרי או מה?

מה עושים? אני מתחרפן :evil:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא צריך תמרור מיוחד. יש חוק כזה כבר, פשוט אף אחד לא טורח לאכוף אותו.

לצערי, אני חייב להיות ציני שכן אין באמת פיתרון לעניין. האופציה היחידה שלך לשקט ואיכות חיים היא לעבור דירה, ואם תרצה להיות בטוח שזה לא יקרה בדירה החדשה שלך רצוי לעבור למדינה אחרת. כאן, איכות חיים שכוללת שקט ואסטתיקה, זה ביטוי גס.

פורסם

הדרך היחידה שאני מכיר כדי למנוע מהבבונים לצפור, היא להתארגן על רובה צלפים ולחרוט על הקליעים "שקט בבקשה! זה לא מנומס לצפור".

פתרון פראקטי אין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הדרך היחידה שאתה יכול לפתור תעניין זה לדבר עם ההנהלה של המרכז המסחרי, להסביר את הבעיה

ולשים שלט קבוע עם מספר טלפון לבוטקה של השומר שפותח להם את השער

אם לא תאיימו בהפגנה מול המרכז המסחרי ותחסמו את הכבישים בכניסה

אם כל זה לא עוזר תשרוף אבל הבניין :twisted:

פורסם

אני גר במערב.

לא חסר לי בבניין שכנים חמומי מוח אבל לרדת למטה להסביר לנהגים לא מועיל כי מידי פעם יש נהגים אחרים.

היה לי שכן גורילה 2X2 והיינו חברים טובים, הוא היה פשוט מרסס עם רובה פיינטבול את כולם, גם ילדים שעושים רעש בלילה

אבל הוא עבר דירה ולא השאיר לי את הרובה למזכרת...

אין לי מה לעשות? עד כדי כך?

אולי להגיד להנהלת המרכז המסחרי שתשאיר את השער פתוח ומי שיחנה בפנים יקבל קנס.

לשים שלט זה רעיון טוב. אבל מה עושים עם הקולות רוורס של המשאיות?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לגבי הצפירות אתם צריכים להתארגן ולפנות להנהלת המרכז המסחרי. איך אומרים, בהתחלה בטוב,

ואם לא שמים עליכם, תאיימו בפניה לרשויות ובתביעה מולם. רוב הסיכויים שזה יזיז שם משהו.

לגבי הרברס, אין לך מה לעשות, זה לא משהו שניתן לשליטה, וזה גם לא חוקי לנסוע במשאית ללא

צופר רברס.

פורסם

עדכון,

יש שם שילוט עם מס' טלפון וגם על איסור חניה בתוך החניה, כנראה אנשים לא יודעים לקרוא, מה לעשות...

האחראי שם ערסוואת רציני כנראה שזה יגמר במכות עם שכנים שלי. חבל שזה החינוך פה.

בינתיים תפו"א אחד לתוך הראש = שעה של שקט.

אם לא יהיה פתרון עם ההנהלה אעדכן :?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

מקרר שמייצר קרח עוזר לעשות נזק שאף אחד לא ישכח.

רק לציין עובדה... :roll:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני גר במזרח ראשון ליד המגרש כדורגל איפה שהמגדלי העיר, לי יש את אותו הדבר רק בצריחות של ילדים מהמגרש כדורגל עצמו במיוחד בשישבת בבקרים כשיש משחקים...מבין לליבך

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...