Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי אתמול משאבת דלק ברכבי(שברולט קמארו) ונאלצתי לחתוך "חלון" בפח הרכב ממש מעל הפתח של המשאבה ע"מ לנסות לשלוף אותה מלמעלה במקום להוריד לגמריי את הטנק לריצפה, בסוף לצערי העניין לא צלח בגלל הצינורות מתכת שהתפתלו לכמה כיוונים ולא יפשרו לי להרים את המשאבה כלפיי מעלה ולכן נאלצתי בסופו של דבר להוריד לגמריי את טנק הדלק לריצפה. עכשיו איך הדרך הטובה והבטוחה ביותר ע"מ לסגור בחזרה ולאטום את חתיכת הפח שחתכתי מעל המשאבה כדיי למנוע לחלוטין ריח חריף ואדיי דלק בתא הנוסעים?אשמח לשמוע רעיונות והצעות כיצד לעשות זאת בצורה הטובה ביותר ועם איזה חומרים מומלץ להשתמש לביצוע העבודה.

תודה רבה מראש למגיבים והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.

פורסם

טוב שלא חתכת את הרכב לשניים. :lol:

אני מציע שתיתן לפחח לבצע את העבודה ע"י פירוק המיכל וריתוך האיזור שחתכת, כי ממילא החלון הזה לא שימושי.

אפשרות אחרת היא לחתוך חתיכת פח קצת יותר גדולה ולסגור עם סיליקון וכמה ברגים ראש קודח.

הכל תלוי כמה תרצה שהעבודה תהיה מקצועית ואסטטית.

פורסם

ריתוך זו האופציה הטובה והמקצועית ביותר, בשילוב עם שיוף טוב וצביעה, יהיה קשה מאוד לראות את התיקון.

קח בחשבון שריתוך ברכב מחייב ניתוק המצבר (2 הקטבים) והצמדת קוטב הפלוס אל השלדה, והמהדרין מנתקים גם את המחשב והאלטרנטור.

ומיותר לציין שמכיוון שהריתוך מתבצע בסמיכות למיכל הדלק, יש להוריד אותו ולהרחיק אותו מהאיזור.

פורסם

אין לי ממש צורך בעבודה אסתטית מאחר והפתח ממוקם מאחוריי משענות המושבים האחוריים ובנוסף מכוסה ומוסתר לחלוטין ע"י שטיח הרכב, כל מה שאני מחפש זה אטימה טובה מפניי ריח אדיי הדלק שלא יחדור לתא הנוסעים, נראה לי שאני אלך בסופו של דבר על חתיכת פח עם שיכבה נדיבה של סיליקון מסביב ומהודקת הייטב בעזרת כמה ברגיי פח עם ראש קודח.

פורסם

תרסיס זפת, רעיון מצויין, איך לא חשבתי על זה קודם.

תודה רבה לכל המגיבים על כל הרעיונות המצויינים שנתנו, עכשיו מה שנותר לי זה ליישם.

היכן ניתן לרכוש תרסיס זפת? זה מגיע בכמות של ספריי רגיל?

פורסם

פעם, כשהיו ממגנים מכוניות עם ממסר על המשאבת דלק, היו מאבטחים את הכיסוי פלסטיק של המשאבה באמצעות כיסוי פח ייעודי + כמה ניטים.

מה שאתה יכול לעשות זה להשיג חתיכת פח ולאבטח אותה לרכב עם ברגי פח-פח או ניטים.

לפי שאתה סוגר אותה, אתה יכול למרוח מסביב חומר איטום ("סיליקון") מסוג מסטיק אקרילי או "סופר-7" (האחרון יקר יותר, אבל חזק מאוד).

***** עליך לשים לב: כל עבודה מעל מיכל הדלק שכרוכה ב: קידוח, הברגה וכיוצ"ב - עלולה לגרום לחור במיכל הדלק במידה ולא תיזהר מ-א-ו-ד בזמן ההברגה או הקידוח *****

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...