Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השואב שלנו ישן, חלש ומזייף, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה.

אין לנו בבית שטיחים ו/או בעלי חיים (משירי שערות) ו/או ילדים שחושבים שזה משעשע להביא את ארגז החול שבחצר הביתה.

אז מחפשים שואב אמין, נוח לשימוש, למען שאיבה כאשר עושים קידוחים בבית ושאיבת מסילות תריסים או סתם אבק, שיידע לעשות עוגות, אין צורך בשואב אבק בעל עוצמה רבה שיכול לשאוב אוויר של כוכבי לכת:

http://www.youtube.com/watch?v=ZXOAc5yt218 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אך גם לא רוצים שואב שמשאיר את כל הליכלוך על הרצפה.

חיפשתי בזאפ המלצות של שואב אבק בטווח מחירים של 400-800 ש"ח, ולא הבנתי איך על אותו שואב יש המלצות גם של נקודה אחת וגם של חמש נקודות, הייתי מצפה שאם משהו דרק אזי כל הנקודות יהיו בסביבות אחת, שתיים מקסימום שלוש, וההפך אם משהו טוב רוב ההמלצות יהיו בטווח של חמש או ארבע נקודות או לכל הפחות שלוש.

אך לא כך הדבר, על כל שואב יש ניקוד מכל גווני הקשת ואני לא מבין איך משהו יכול להיות מצוין וגם זבל בן זמנית. אז אני פונה כאן לאנשים נאמנים וישרים שאני יודע שהם לא בעלי אינטרסנטים - אנא תנו המלצה.

נ.ב

מזל שנתתי לאמא לקרוא לפני שלחצתי על "פרסם נושא חדש" - כמובן שהשואב לא צריך לדעת לאפות, היא מבטיחה שאם אני אקנה לה שואב טוב היא תאפה והשואב מקסימום יצטרך לשאוב קצת קמח שייפול לרצפה.

תודה

פורסם

לפני כשנה קניתי שואב ציקלוני של Graetz באיזשהו דיל. אין לי שטיחים, אבל יש בנות והוא שואב היטב כל מה שמבקשים ממנו. העוצמה טובה, ויתרון חשוב נוסף הוא שאין לו שקית ולא צריך להתעסק בהחלפה המייאשת שלה - יש מיכל קל מאוד לפירוק, פשוט מרוקנים את תוכנו ומחזירים.

אני לא רואה כרגע ברשת את הדגם שלקחתי, אבל יש מקבילים לו בטווח מחירים שאתה מחפש. חשוב - בדוק את עוצמת היניקה שלו. היא נמדדת ב- WSP, על ערך נמוך מ- 40 כדאי לוותר לדעתי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני משתמש מזה מספר שנים ב-VAX מדגם Power 2, עושה את העבודה היטב - כולל לאחר ביקור של הספר. שואב ציקלוני ללא שקיות, מהסוג העומד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...