Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלת תם: נניח נכנסתי לטסט והם אומרים לי שאין לי פח ברכב או שטויות כאלה, אני יכול ללכת ולהבדק במכון אחר, כן? או שיש חובה אם התחלתי במקום אחד גם לחזור אליו ולסיים בו? :-)

אתה חייב לסיים את הטסט במכון שבו התחלת אותו, אבל אם מנסים להכשיל אותך על שטויות תדרוש לדבר עם הבוחן הראשי, ותנסה לשכנע אותו שיעביר את הרכב, מניסיון זה עוזר !.

ונדמה לי שיש אפשרות לבקש לסיים את הטסט במכון אחר אבל אני לא מכיר את הפרוצדורה.

פורסם
בשום טסט שעברתי בחיי לא דרשו לראות אפוד זוהר, פח, משולש, ורק פעם אחת בדקו תקינות גלגל הספייר.

משיחה עם איש העובד במכון טסטים , הוברר שהבדיקה מתבצעת בעיקר ביחס למצב הרכב.

אם הרכב יראה מוזנך / מפורק / הרוס , סביר להניח שיעבור בדיקות קפדניות יותר.

אם הרכב מלוקק , נראה שמור מאוד , לרוב לא ייבדק לרמת גלגל ספייר או כל הציוד הנלווה מכיוון שסומכים על בעל הרכב , שאם שומר על רכבו היטב - הוא שומר שכל הציוד יהיה זמין.

יש בזה משהו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
משיחה עם איש העובד במכון טסטים , הוברר שהבדיקה מתבצעת בעיקר ביחס למצב הרכב.

אם הרכב יראה מוזנך / מפורק / הרוס , סביר להניח שיעבור בדיקות קפדניות יותר.

אם הרכב מלוקק , נראה שמור מאוד , לרוב לא ייבדק לרמת גלגל ספייר או כל הציוד הנלווה מכיוון שסומכים על בעל הרכב , שאם שומר על רכבו היטב - הוא שומר שכל הציוד יהיה זמין.

יש בזה משהו.

אני שמעתי דברים הפוכים ממישהו שעבד כטסטר - הם דווקא נטפלים לרכבים המלוקקים יותר כי מהניסיון שלהם מי שיש לו את הכסף ואת הרצון להשקיע ברכב ואם ימצאו אצל אחד כזה ליקויים קטנים הוא לא יתחשבן על כמה שקלים לא יתווכח ויחליף אותם במקום בניגוד לרכב מוזנח שמצביע על זה שלבעלים אין הרבה כסף ולכן סביר שהוא יתווכח יותר על הרג'קטים ויילך לקנות במקומות זולים יותר גם אם זה ייקח לו יותר זמן.

אני יכול להעיד שהרכב שלי בן 14 נראה זוועה, כיפופים בפח שאשתי עשתה ופשוט נמאס לי לתקן, תיקוני צבע פרטציים שלי, וצבע שרוף ומתקלף, עובר לרוב חלק את הטסטים. לפני כמה שנים רצו לראות משולש אזהרה, השנה בדקו את דוושת הגז וזהו.

פורסם
אני שמעתי דברים הפוכים ממישהו שעבד כטסטר - הם דווקא נטפלים לרכבים המלוקקים יותר כי מהניסיון שלהם מי שיש לו את הכסף ואת הרצון להשקיע ברכב ואם ימצאו אצל אחד כזה ליקויים קטנים הוא לא יתחשבן על כמה שקלים לא יתווכח ויחליף אותם במקום בניגוד לרכב מוזנח שמצביע על זה שלבעלים אין הרבה כסף ולכן סביר שהוא יתווכח יותר על הרג'קטים ויילך לקנות במקומות זולים יותר גם אם זה ייקח לו יותר זמן.

אני יכול להעיד שהרכב שלי בן 14 נראה זוועה, כיפופים בפח שאשתי עשתה ופשוט נמאס לי לתקן, תיקוני צבע פרטציים שלי, וצבע שרוף ומתקלף, עובר לרוב חלק את הטסטים. לפני כמה שנים רצו לראות משולש אזהרה, השנה בדקו את דוושת הגז וזהו.

יכול להיות שזה משתנה מבוחן לבוחן.

במקרה שלי למשל , הטסט האחרון , למרות שהכל היה פיקס, בכניסה לטסט 2 מנורות הפסיקו לעבוד, קדמית ואחורית (קנונייה שכזאת יחדיו :lol: ) , הטסטר בדק, אמר לי ביציאה , יש לך מנורות שרופות תחליף והגיש לי את הטופס "עבר טסט בהצלחה".

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...