Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שיש גם בהאצה, אבל אני תמיד שומע בהורדת הילוך/בלימה.

אבל לאחרונה לא שמעתי,

בעל אופן הוחלף חיישן טמפ׳ מים כי האוטו עישן,

כנראה שיש תערובת עשירה הפעם

לאחרונה לא שמעת, אז לא אתייחס. בכל אופן, נראה שאין דליפה באגזוז לפי הנתונים, ואולם, ה CO גבוה מדי ויש תערובת עשירה בסל"ד סרק. בסלד גבוה לכאורה ממיר לא מבצע פעולתו כראוי ו/או שלא היה חם דיו (וממילא אינו במיטבו אך יתכן וחימומו היטב היה מספק נתון טוב בסל"ד גבוה. יש להתייחס לסל"ד הנמוך. יתכן והתוצאה בסל"ד נמוך נגרמת כתוצאה מסל,ד נמוך יתר על המידה וזאת בתנאי שמכשיר הבדיקה בטסט לא מדוייק בקריאת הסל"ד. זאת כאמור עלולה להיות בעיה רק באם הסל"ד נמוך מ 600-650סל"ד .). יש לבדוק עם מיכשור מדוייק. כדאי לגשת למומחה מוכח. באם הסלד בסרק תקין, הרי שיש בעיה של תערובת עשירה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שמתי גם תוסף של WURTH מקווה שיעזור קצת,

אני חושב שהמכשיר שם תקין, כי הרכב שלי עבר טסט (אותו רכב בדיוק) עם תוצאה נורמלית,

במידה וזה אכן תערובת עשירה, במה להתחיל לבדוק ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

דניקס שלום רב !

במידה והתערובת עשירה, יש לבדוק נקיון מסנן אוויר, מזרק החשוד כדולף,לחץ דלק גבוה מדי,שסתום קניסטר לא אטום,או מחשב ניהול מנוע לא תקין, וגורם לזמן הזרקה ארוך מהרגיל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה,

אנסה להעביר אותו שוב טסט אחרי כמה ימים עם תוסף בתקווה ששינה משהו,

במידה ולא אעבור על הרשימה, תודה רבה !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כדי לדעת האם יש בעיית הצתה כלשהיא, יש לדעת את נתון ה HC שהיה קיים או קיים בבדיקת גזים. זהו נתון שאינו נרשם למיטב זכרוני בטופס הבדיקה. הנתון בין היתר מצביע על תקינות /כשלים במערכת ההצתה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...