Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בהגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב היום ובכללי כשאני מזיז את ההגה יש רעש של גומי נמתח, לכל צד. קודם זה היה בצד שמאל אבל עכשיו זה לשני הצדדים. אולי זה גם היה קודם אבל בדר"כ אני נוסע עם מוזיקה ולא שמעתי.

ועל הדרך גם במוסך לפני שבוע אמרו שיש לי חופש בהגה וצריכים לטפל לי בזה. יש רעידות מעל 80 קמ"ש וחייב לטפל דחוף, אבל עכשיו אני מדבר על הרעש של הגומי.

מה קרה וכמה עולה לתקן את זה, מדובר בפיאסטה 97

עכשיו שוב ירדתי לבדוק, כל פעם שאני מזיז את ההגה שומעים גומי עושה רעשים.. מה יכולה להיות הבעיה פה?

אגב מדובר בהגה רגיל ולא הגה כוח!

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

אם הרעש נישמע רק שאתה עומד במקום אז בתור התחלה תבדוק שלא מדובר ברעש החיכוך של הצמיגים הקידמיים עם הכביש. אם זה לא משם תנסה לראות אוליי זה מגיע מכיוון כריות הבולמים. זה הבדיקות הראשוניות הפשוטות. משם נתקדם.

:)
פורסם

לאחר ששללת שהרעש מגיע מחיכוך הצמיגים,

רצוי להרים את הרכב (סוויץ פתוח ומנוע כבוי), לסובב ההגה מצד לצד באמצעות הגלגלים ולהקשיב למסרק ההגה.

אם הרעש לא נשמע, כנראה מדובר מרעש ממשאבת ההגה והרצועה.

רענן

פורסם
לאחר ששללת שהרעש מגיע מחיכוך הצמיגים,

רצוי להרים את הרכב (סוויץ פתוח ומנוע כבוי), לסובב ההגה מצד לצד באמצעות הגלגלים ולהקשיב למסרק ההגה.

אם הרעש לא נשמע, כנראה מדובר מרעש ממשאבת ההגה והרצועה.

רענן

רעש מהמשאבה או מהרצועה לא יכול להיות בגלל שאין לו הגה כוח,לגביי הרעשים זה יכול להיות:

גומיות אבק של מסרק ההגה,כריות בולמים וכו׳

גש למוסך ובדוק מהיכן הרעש מגיע ועל הדרך תתקן את החופש בהגה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
רעש מהמשאבה או מהרצועה לא יכול להיות בגלל שאין לו הגה כוח,לגביי הרעשים זה יכול להיות:

גומיות אבק של מסרק ההגה,כריות בולמים וכו׳

גש למוסך ובדוק מהיכן הרעש מגיע ועל הדרך תתקן את החופש בהגה.

אופס, אין הגה כוח ...

בכול מקרה, כריות בולמים במצב סטטי (כמו שהוא מתאר) לא מרעישות.

גרמושקות יבשות בציריות יכולות גם להרעיש במתיחה שלהן.

רענן

פורסם

תודה על התגובות חברה.

עכשיו, הרעש הוא 100 מההגה! זה רעש של חיכוך גומי בין ההגה לבין מה שמאחוריו, זה לא מהגלגלים ולא משום דבר, אלא מההגה.

החיכוך הוא בין החישוק עצמו (ההגה) לכל המערכת מאחורה.

הרעש נשמע גם בתנועה וגם בעמידה.

העלתי סרטון, צריך קצת להגביר בשביל לשמוע. שומעים את החיכוך טוב מאוד בהתחלה

WyboOZnrdDc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

• תוכן חדש...