Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
531 דווקא לקח אותי די מהר מעזריאלי לרחוב עם שם מגניב - עיר שמש.

הרחובות עם השמות הכי מגניבים בתל אביב-

פומבדיתא

בוקי בן יגלי

פאת השולחן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין דבר אחד בירושלים.

למה כל הקווים עוברים במרכז העיר?!

קוו 22 מתלפיות עובר דרך המלך ג'ורג'.

קווים 70-75 מתלפיות-גילה- הר חומה -

עוברים במרכז העיר.

אין כמעט קו אחד שלא עובר במרכז העיר.

למה לעזאל אין קו שנוסע מדרום העיר דרך דרך חברון \ מנהרת צה"ל ואז דוח לצפון?

המעבר במרכז העיר גורם לפקקי ענק ובחודש האחרון פעמיים כל התנועה נעצרה שם.

למה?

כי אוטובוס אחד ניתקע, זה מובן, זה קורה. אבל יש רק נתיב אחד! והוא נתקע! ועד שהגרר של אגד לא הגיע, לא יכלו לעקוף.

ויש עוד טימטום שם, שכל התחנות צמודות זו לזו, כך שכל אוטובוס מחכה לתורו להתקדם ולאסוף בתחנה שלו. תגדילו את הפער בין התחנות!

גילוי נאות: אבא שלי עובד באגד כבר 35 שנה בקו הכי גרוע של אגד: קו 18!!! בירושלים!

אבא אני מחזיק ממך.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
נמאס כבר לשמוע את אותה מנטרה. התחבורה בגושן דן ממש לא גרועה, אבל גם לא טובה. להגיד גרועה זה ממש נחרץ.

זה בסדר, לא רק לך נמאס לשמוע את זה - גם לחבר'ה במשרד התחבורה. מה עושים בנידון? לא יותר מדי.

פורסם

עוברים במרכז העיר.

למה?

כי אוטובוס אחד ניתקע, זה מובן, זה קורה. אבל יש רק נתיב אחד! והוא נתקע! ועד שהגרר של אגד לא הגיע, לא יכלו לעקוף.

ויש עוד טימטום שם, שכל התחנות צמודות זו לזו, כך שכל אוטובוס מחכה לתורו להתקדם ולאסוף בתחנה שלו. תגדילו את הפער בין התחנות!

גילוי נאות: אבא שלי עובד באגד כבר 35 שנה בקו הכי גרוע של אגד: קו 18!!! בירושלים!

אבא אני מחזיק ממך.

כדי להתנקז לרכבת הקלה.

פורסם

עוברים במרכז העיר.

למה?

אבא אני מחזיק ממך.

בתור ירושלמית לשעבר (לפני שהפעילו את הרכבת הקללה) אני זוכרת שבקווים האלה יש תחלופת נוסעים גדולה מאוד במרכז העיר.

כי תכלס מעטים שנוסעים מגילה לרמות וההפך.

האמת, שאני זוכרת שהייתי מאוד מרוצה מהקווים החדשים לגילה.

ואם כבר הזכרנו את התחבורה הציבורית בחיפה, אז לא היו לי תלונות אליה בשנה שגרתי בנווה שאנן.

אבל מאז המעבר לנשר הסיפור אחר לגמרי. אני עובדת בגרנד קניון (3-4 ק"מ ברכב מהבית) להגיע לעבודה בשעות הבוקר\צהריים הכל נהדר, קווים 77 ו 76 שנכנסים לטכניון ותוך רבע שעה אני שם. אבל אגד החליטו שאין אנשים שנוסעים מהקניון חזרה לנשר אחרי השעה 19:00 בערב.

ואז צריך לקחת אוטובוס ללב המפרץ (תוד רבה למנהרות הכרמל שמקצרות את התענוג) ומשם להמשיך לנשר, מה שהופך לסיפור של 50 דקות בכיף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...