Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(לא, לא עם הקמארו)

שבת בלילה, אחרי סרט ("הכפר", לא משהו) בשבעת הכוכבים, עובר דרך ר"ג בדרך לחבר. רמזור אדום, אנך לרחוב ז'בוטינסקי, מולי רחוב ביאליק. האור מתחלף לירוק, כמו תמיד אני מביט ימינה שמאלה, רואה ששתי מכונית משמאל עצרו, אחת בנתיב הימני בז'בוטינסקי כבר מזמן עצה, מתקדם בצומת לעבר רחוב ביאליק.

מיד כשאני עובר את אותה מכונית שעמדה בז'בוטינסקי בנתיב הימני, משום מקום, אני רואה גוש מתכת ענק בצבע לבן מתקרב במהירות מטורפת. ישר זורק את הידית ל- L וסוחט בלמים, מה שלא ממש עוזר מכיוון שהמרחק ביני ובינה היה מטרים ספורים.

בום מטורף בצד הימני קדמי של הרכב, מכה שסובבה את הרכב במהירות מטורפת לספין, כל כך מהר שלאחר סיבוב שלם המכונית שלי היא זו שנתנה מכה נוספת למכונית שפגעה בי עם חלקה האחורי.

כמה שניות של שקט מוחלט, מסתכל ימינה שמאלה, מסתכל על הידיים שלי, על הרגליים שלי, רואה עשן מתחיל לצאת מכיוון תא המנוע, מוריד חגורה ובועט בדלת כדי שתפתח.

מולי ניצבת הסוזוקי בלנו 97 של אמא שלי, השאלתי אותה כדי לנסוע לסרט (הקמארו נמצאת בסדנא), ניסיתי למצוא פינה ברכב שלא נפגעה, זה לא היה קל, כל החלק הקדמי, שלדה, מנוע, כנפיים, מכסה וכו', זז 40 סנטימטר שמאלה, כלומר התעקם לגמרי..צריך לראות את זה כדי להאמין. הכנף האחורית התעקמה כולה, כל הדלתות נתקעו והמכונית עמדה על הכביש בזווית מוזרה..

מסתכל לכיוון הרכב שפגע בי, עוד קודם ראיתי שהנהג יצא החוצה לראות מה עם הרכב שלו ואני פתאום רואה אותו מוציא חולצה מהמושב האחורי, רץ לכיוון המספר האחורי שלו, שם את החולצה על המספר ורץ לכיוון תא הנהג! שמתי טיל לכיוון שלו בריצה אבל לא הספקתי, הוא הניע ונסע...

לצערו, החולצה נפלה ורשמתי את המספר. לצערי, עדי ראייה סיפרו שכבר ברמזור הקודם הם ראו אותו טס באדום. המשטרה שהגיעה תוך כמה דקות למקום ביררה יגילתה שזה רכב גנוב מסוג טרנספורטר , אשר דווח כבורח במהירות גבוהה בתוך העיר.

בוחן תנועה מצא כי מהירות הפגיעה הייתה 50-60 קמ"ש, זאת לאחר בלימה של 9 מטר! כלומר המהירות שלו בעיר הייתה קרובה ל-100.

בשלב מסויים אמבולנס פינה אותי לבי"ח, לא שמתי לב בכלל מה קורה איתי ומסתבר שקיבלתי כמה מקום, דופק 150 ולחץ אוויר פי כמה מהלחץ אוויר של הבלנו...

נח לי קצת בבית, שמח שזו לא הייתה הקמארו, כי אם כן, הייתי עושה שם GTA, מחרים רכב לידי ויוצא במרדף... :)

משהו טוב יצא מזה, אתמול קנינו לאמא שלי רכב קצת יותר טוב, כ"פיצוי", אימפזה שנת 2003.

שתהיה לכולם שנה טובה ובטוחה....ואל תשכחו, כל אחד מכם הוא הנהג הכי טוב על הכביש, בדוק, בטוח, ללא ספק (גם אם נתווכח תתעקשו שזה ככה :wink: ). המסוכן בכביש הוא הנהגים סביבכם, תחפשו אותם, עד כמה שאפשר, תתרחקו מהם, עד כמה שאפשר, למרות שכמו שקראתם למעלה, גם זה לא תמיד עוזר....

ליאור, שמרגיש הרבה יותר טוב.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

גם לי היה מקרה כזה פעם אחת..

רק שאני הספקתי לבלום.:shock:

עכשיו כבר יש לי את ההרגל של להסתכל לצדדים כשאני מתקרבת לצומת.

אולי עוד אזה מפגר יצוץ לי..

נעשיתי פרנואידית :?

פורסם
גם לי היה מקרה כזה פעם אחת..

רק שאני הספקתי לבלום.:shock:

עכשיו כבר יש לי את ההרגל של להסתכל לצדדים כשאני מתקרבת לצומת.

אולי עוד אזה מפגר יצוץ לי..

נעשיתי פרנואידית :?

לכולנו יש הרגלים (נקווה שטובים)... מעטים הם אילו שהם "חכמים לאחר מעשה"...

העיקר שמיישמים אותם...

זה קורה לי כמעט כל יום, ביציאה מהעבודה שלי יש צומת T, כל פעם יש איזה "גאון" שיוצא באדום...

המדינה הזו הפכה להיות כמו מישחק מחשב (קארמגדון/GTA וכו')

הפיתרון, לקנות נגמ"ש או נגמח"ון...

שנה טובה לכולם (חוץ מלדביל שניכנס בליאור)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כל - העיקר הבריאות!

דבר שני, תראה, יש דברים שלא תלויים בך - ולמרות שהיית זהיר מישהו אחר לא היה.

אני בטוח שזה היה אירוע מאוד לא נעים ואולי טראומטי!

תתחדשו על האוטו.

וכל שנותר לאחל לכולם שנה טובה ומתוקה!

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קודם כל מקווה שאתה מרגיש טוב יותר.

דבר השני, הרכב ? כולה חתיכת פח.

מקווה שיתפסו את העבריין. ישפטו אותו וישללו לו את הרישיון לכמה שנים טובות. ואולי מאסר ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

העיקר האתה בריא ושלם ומרגיש יותר טוב .

ברוך השם שזו לא הייתה הקמארו , אלא רק בלאנו ...

אתה גם יכול להסתכל על זה ככה שעשית הפתעה לאמא עם אימפרזה "חדשה" .

חג שמח .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
אז מה נסגר? תפסו אותו? מי משלם לביטוח? (טוטאל לוס=אובדן פרמיה, לא?)

לא תפסו אותו....למזלי אני הבעלים של סוכנות הביטוח...חח..אז לפחות הפרמיה לא תפגע אבל ההשתתפות העצמית, עליי....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...