Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אז ככה שיפצתי את הראש מנוע

והשחיזו את המרימים לפני הטיפול לא היה רעש.

לאחר מכן ונסעתי כבר 10 אלף מאז יש רעש של תיקתוקים.

בין 50-65 מעלות לפני ואחרי אין המוסך אומר שזה תקין ולא ידע להגיד מה.

אז מה ניתן לעשות מה הגורם לתקתוקים? זה לפי הסל"ד גם לפי הגז, התקתוקים נהיים מהירים יותר

או איטיים יותר לפי כמות הגז שנותן. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה.

מה הכיוון ?

פורסם

אל תיקח את תגובתי בתור תגובה מנחה - אך בפעם האחרונה שהיו לי תקתוקים כאלו מהמנוע (שגם כן השתנו בהתאם לסל"ד), שפכתי אותו מטלטלים שחצו לי את הבלוק כמו כדורי תותח.

בכל אופן, הסיבות יכולות להיות כל כך מגוונות, באמת שאין תחליף למכונאי אמיתי שינהג ברכב ויווכח לרעש.

אם אחד לא מזהה את הרעש - לך למישהו אחר. אל תבזבז זמן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שזה אחד המזרקים כנראה העקמה הדיזה

כי אם זה מרימים תמיד יש את הץקץוקים וזה לא נעלם ויש טמפרטורה מסוימות שאין את התקתוקים

אז אם יש לכם מקום שמוכר מזרק לרכב שלי אני ישמח לדעת כי שיפוץ יעלה לי יקר יותר צריך ללכת למוסף לפרק לסוע לנצרת הלוך חזור 550 הלוך חזור ולשלם למוסך על העבודה וגם למשפץ מזרקים 600 על החלפת גומיות ודיזה (מחט)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתה כבר פותח מספר פעמים שרשור על אותו נושא ולפי מה שאני מבין אין לך עדיין פתרון.

לדעתי מה שאתה צריך זה לבקר במוסך מקצועי.

אני כבר המלצתי לך על מוסך הבא וממליץ עליהם שוב - מוסך מרצדס מקצועי ביותר באיזור הצפון: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3721748#post3721748

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...