Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לזוג צמיגים 195/65/15V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע מורכבים GOOD YEAR EFFICENT GRIP

75 אלף ק"מ לא שחוקים,לא בלויים,עשו את עבודתם נאמנה.

הדגש העיקרי שאני מעוניין בו הוא צמיגים יותר שקטים, הסיבה להחלפה? תקר בדופן :oops:

FALKEN ZE912

מישלין energy saver ?

או קלבר HP3 ?

כולם טריים,כולם מוצעים לי באותו מחיר.

בעל הפנצ'ריה טוען שהקלבר הכי נוחים והכי שקטים. אבל כמובן תמיד יש סיכוי שעליהם יש לו רווח הכי גדול/נתקעו במחסן וכן הלאה.

פורסם

אני רוצה להצטרף לאלו הממליצים על האחרים ולא על המישלין. ולו בגלל הסיבה שכאשר הם ניסו להחדיר לשוק את הצמיג אנרג'י שלהם, הם טענו שמרחק הבלימה שלהם קצר משמעותית מאשר המתחרים, ואני בטוח שזה לא נכון. הקונטיננטל שבאוקטביה שלי (הדגם efficient grip שלהם) הוא באותה קטגורייה בערך, ואין מצב שהבלימה של המישלין אנרג'י טובה יותר.

אני די מרוצה מהגודייר כמו שלך שעל הברלינגו שלי, אבל אם אתה אומר שזה מרעיש יחסית למתחרים, כנראה עם דיזל אטמוספרי זה לא עושה הבדל...

פורסם

היו לי שני סטים של פאלקן, ועכשיו מורכבים על הרכב זוג KLEBER HP3.

באותו המחיר ללא ספק אני מעדיף KLEBER.

פאלקן היו שקטים, נוחים, אבל גמרו את הקריירה יחסית מהר.

בקיצור, פאלקן קונים כתמורה טובה למחיר, אבל ברגע ש KLEBER\MICHELIN עולים אותו דבר, אין הצדקה לקנות פאלקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה בנוגע לקונטי ContiPremiumContact 2??

הם תמיד טריים, מעולים ומקסימום 400 ש"ח לצמיג כלל מע"מ ועבודה.

הם שקטים, אוחזים ונוחים- והם מורכבים על הקווליר קופה של אחי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה בנוגע לקונטי ContiPremiumContact 2??

הם תמיד טריים, מעולים ומקסימום 400 ש"ח לצמיג כלל מע"מ ועבודה.

אני התבלבלתי, זה גם הדגם שעל האוקטביה שלי.

אני לא יודע לגבי אורך החיים שלהם, אבל אני מקווה שגם הצמיג הבא שלי אני אקנה אותם.

לי הם עלו בערך 500 לצמיג, לא במקום יקר.

פורסם
אהלן,

כרגע מורכבים GOOD YEAR EFFICENT GRIP

75 אלף ק"מ לא שחוקים,לא בלויים,עשו את עבודתם נאמנה.

הדגש העיקרי שאני מעוניין בו הוא צמיגים יותר שקטים, הסיבה להחלפה? תקר בדופן :oops:

FALKEN ZE912

מישלין energy saver ?

או קלבר HP3 ?

כולם טריים,כולם מוצעים לי באותו מחיר.

בעל הפנצ'ריה טוען שהקלבר הכי נוחים והכי שקטים. אבל כמובן תמיד יש סיכוי שעליהם יש לו רווח הכי גדול/נתקעו במחסן וכן הלאה.

שלום וברכה,

במידה וכולם אכן הוצעו לך באותו המחיר, אזי איכויות המישלין עולות על שאר הצמיגים שציינת וגם אלה שלא.

אתה יכול גם לבדוק את הבריג'סטון והטויו

בהצלחה

• תוכן חדש...