Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני משערת שהתכוונת לסרטון הזה:

http://www.facebook.com/photo.php?v=558886877474784&set=vb.411244765616994&type=2&theater

ל'

נכון. אומנם הסרטון מבויים, אבל אני חושב שהמסר שהוא מעביר חשוב ויפה.

הסרטון של ערוץ 1 פשוט מדהים :) לא טרחתי לראות אותו עד ההסבר של סלואורייד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

משהו מלפני כמה ימים. בקהילת גיימינג שאני שותף בה, למי שתורם כספית לקהילה מגיעות הטבות שונות. רוב הקהילה (החדשה מאוד) תרמה בזמן קצר וכך גם אני. בחור טוב מרומניה שיצא לי להכיר שם מצבו הכלכלי בלשון המעטה לא משהו ובמשך ימים הוא זרק פה ושם הערות על כמה זה מבאס אותו שהוא לא יכול לתת גם וכמובן גם לקבל. יצרתי קשר עם מנהל הקהילה ופשוט תרמתי בשמו של הבחור.

ההרגשה שלו וההפתעה שהייתה לו כשהיה לו סטטוס של תורם וכו׳ הייתה פשוט שווה את זה.

זה אמנם היה משהו קטן בשבילי אבל הרגשתי שזה עשה לו טוב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

היי, לא הרשיתי לעצמי להגיב כדי לא להסית השרשור הזה ממסלולו, אך כעת משנדחק לעמוד השני, אני בעצם עושה לו סוג של טובה.

ובכן, יש לי וידוי: מעולם לא עשיתי טובה לאיש ככל שזכור לי כרגע. פה ושם אני דווקא מנסה, אבל במקרה הטוב זה לא יוצא טוב, במקרה הרע יוצא רע. הנה דוגמאות:

בת משפחה שגרה בפריפריה ואוהבת חומוס. נסעתי ליפו, קניתי חומוס נחשב וכל המסביב. ישבנו, אכלנו קצת ואז היא אמרה שזה"נחמד", הוציאה חומוס צבר עם תוספת כלשהי והמשיכה אתו.

בחור מהפורום שהמלצתי לו על מסלול טיול לאירופה- חזר לארץ מלא בקנסות על נהיגה.

בחור אחר מהפורום שהמלצתי לו על מסלול טיול ראשון בחו"ל עם חברתו, חזר לארץ ונפרד מהחברה.

מישהי שנכנסה לפורום להתלונן על מוסך ואני שאלתי אותה על הספר"הנסיך הקטן".

אנשים שלא הצלחתי להזהיר אותם מרכישת אלפא רומיאו.

איש שנכנס לשרשור שלי על "גמישות החומר" והופתע למצוא שם את מופז, כעס עלי בצדק על בזבוז זמנו.

מוכר טלויזיות שפגשתי , נכנסתי להצצה ראשונית במכשירים, הוא פנה אלינו והציע עזרה. שאלתי מחירים והוא שאל אם אנו רציניים. אמרתי-" מבררים" למרות שהקדיש לנו שלוש דקות, שבהן קיטר על שאינו מוכר, לא קניתי ואמרתי שכנראה אחזור ואם ארכוש שם, אקפיד לחזור אליו אישית. הוא הביע ספק ואכזבה כה עמוקה שכעבור יומיים חזרתי והקפדתי לחפש רק אותו. אז בקשתי הנחה קטנה שהוא ניסה להסדיר ולא הצליח. חוסר ההצלחה הזה מול מנהליו הוכיח לי שהתנהלות המוכר אינה טקטיקת מכירות חדשה, הוא פשוט כזה. לא רכשתי אצלו וודאי גרמתי לו עוד עוגמת נפש, לאחר שהשקיע בי עוד שלוש דקות.

בטח אזכר בעוד דברים בהמשך.

להגנתי אגיד שיש גרועים ממני ו: אחד מחבריי כשלמד בתיכון ראה רכב של מורה שלו שאינו נעול. נעל אותו וסיפר למורה כדי שישמח, זה החליף צבעים והסביר שבכוונה לא נעל. המנעול מקולקל וכעת הוא תקוע מחוץ לאוטו. בהמשך השבוע עוד תלמידים חזרו על העניין, הפעם בכוונה. יש גרועים ממני.

עריכה: הוידוי הזה היה אמור לגרום לי להרגיש יותר טוב אבל אני מרגיש די גרוע. עוד פעם לא הצליח לי. חבל.

פורסם

פנדוב יש לך פטור גורף מלעזור לאנשים / לנסות לעזור/ או/ו לחשוב על עזרה.

:lol::wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פנדוב ,חייב להיות משהו חיובי , אני יודע ! תראה כמה עזרת לחתולי , אני בטוח שהוא מוקיר תודה .

טוב בעצם לא נראה לי , אבל חייב להיות משהו אחר .

Gn'f'R

• תוכן חדש...