Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו פרטנר 2010 ,לא לעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא 50 אלף,מדובר ב2010 מליסינג,הרכב ישמש לנסיעות פרטיות בלבד,כלומר ללא העמסה, בד"כ לאדם אחד.

מחיפוש פה בפורום נשמע שזה רכב טוב (היה לי פעם קנגו עם המון בעיות חשמל ומחשב).

יש שמישהו תובנות,כדאי לשלם גם יותר מ50?

תודה

פורסם

באמת למי שמחפש רכב דיזל חסכוני ונוח ממודל סביר במחיר נוח הפרטנר הוא אחת האופציות הבודדות.

החסרון הגדול שלו הוא מבחינת בטיחות, יש לו צמיגים קטנים, 2 כ"א, ציון בטיחות נמוך וחוסר במע' ESP, כל זאת מתוך הנחה שמדובר על על הפרטנר אוריג'ן, את הפרטנר החדש אינני מכיר.

פורסם

ראשית אני שואל בשביל אבא שלי.

הוא לא חיפש מסחרית דווקא,זה אוטו שהוא "נתקל" בו ורוצה לדעת אם זה דיל טוב,האמת שאין לו יותר מידי זמן וכח לחיפוש רציני.

זה שהאוטו מסחרי דווקא יתרון בעיניו,הוא לא מחפש נוחות,אבל עיניין הבטיחות מחייב חשיבה.

אני אומר לו לבדוק לגבי המגאן למרות שלי היתה התנסות רעה עם רנו,פעמיים הייתי צריך להחליף מחשב הצתה בגלל שנתתי כבלים לרכב תקוע,למזלי זה היה בתקופת האחריות.

פורסם

אם מדובר ב HDI, קרי טורבו, שים לב לרגישות הטורבו, הנטיה שלו למות בשלב מסויים ומחיר בתיקון.

אחרי עשרות אלפי ק"מ בברלינגו.

אחת המכוניות הנוחות לנהיגה, חסכוני מאוד, מנוע HDI מצויין, מזגן מעולה.

אמינות... סבירה, לא אחת הרכב חזר על למוסך וזאת בניגוד לרכבים יפנים שמעולם לא נתקעו לי.

אם אתה יכול לחיות עם זה. אופציה לא רעה.

עדיף לחפש אחת פרטית מפוארת.

אם בכל זאת אתה מחפש מליסינג רכוש ישירות מפריים-לייס. הרכבים שלהם מטופלים במוסך מורשה ותקבל אחריות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אמינות... סבירה, לא אחת הרכב חזר על למוסך וזאת בניגוד לרכבים יפנים שמעולם לא נתקעו לי.

שלי עם 194.000 ק"מ בשלוש וחצי שנים, נגררה בינתיים רק פעם אחת, עקב כבל קלאץ' שנקרע.

ומפגינה אמינות לא רעה בכלל, התקלה הרצינית היחידה הייתה סינכרון של הילוך 3/4, שתוקן באחריות.

יש מצב שהייתי קונה רכב כזה גם לשימוש פרטי נטו, אולי בגלל שבמשך השנים התרגלתי לנוחות ולמרווח וצפוף לי במכוניות רגילות.

למרות שמבחינה הגיונית זה די מיותר לאדם שנוסע לבד רוב הזמן.

צריכת הדלק שלהם גבוהה יחסית למכוניות דיזל פרטיות.

מצד שני, המבחר עצום ומחירים ברצפה. ועדיין, 1 ל 16-17 זו צריכת דלק מעולה.

קיים גם דגם בנזין 1.4, עלו על הכביש די הרבה כאלו בשנים 2009-2011, כולם עם סמל פיז'ו ולא סיטראן.

הוא משמעותית חלש יותר ופחות חסכוני. אבל גם נטול מכללים מכאניים יקרים שיש בדיזל. כך שלשימוש פרטי ונסועה שנתנית לא גבוהה אולי הוא עדיף.

פורסם

לי היה נסיון פחות מוצלח.

מצמד, ניחא... גם זה היה לי.

פיצוץ של משאבת הגה כוח תוך כדי נסיעה לא חוויה מרנינה.

ראש מנוע ברכב בן שנה ללא סיבה נראית לעין (הרכב השובת לשבוע).

בשני רכבים שונים, חדשים מטופלים ושמורים.

לא עניין של מה בכך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אגב, לא ציינת באיזה פרטנר מדובר.

בשנים 2008-2011 הפרטנר החדש והישן נמכרו במקביל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...