Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה 16v - שיקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני מת שיהיה לי gtv ,אולי נתחלף ? :lol:

אני יודע שזה לא הגיוני/מטומטם אבל למרות שקניתי את ה V6 בידיעה שאני מוכר את ה TS, אני פשוט לא מסוגל...

אז (לפחות בנתיים) אני נשאר עם שתיהן.

אם ראיתי נכון הקופה שלך עם סאן רוף. לדעתי זה מאוד נדיר (בהנחה והוא מקורי), וזה בטוח מוסיף מאוד.

ב TS יש לי סאן רוף, ולמרות שהתא קטן וצפוף הוא נעים ומואר (ביום כמובן). בV6 אין וההבדל מורגש מאוד.

תהנה ובהצלחה!

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אם ראיתי נכון הקופה שלך עם סאן רוף. לדעתי זה מאוד נדיר (בהנחה והוא מקורי),

וזה בטוח מוסיף מאוד.

סאן רוף מקורי ... כיום צריך טיפול נגד חלודה והחלפת מנוע שהתעייף = יותרזול להביא מחו"ל ,אז אני מחקה לחבר שאמור לטוס לגרמניה...

רכב ניכנס למיכאל כדי לתפל בכל הנזילות שמן שהיו (הלך לי ליטר שמן בשבועיים ) ,אז אין כל כך מה לעדכן חוצ מי זה :

p2160195.jpg

p2160196.jpg

p2160197b.jpg

פורסם

מארק יא מלך כל הכבוד.

אני רואה שהלכת על KW, בחירה טובה, בדקת בפיאט קופה אנגליה לגבי הסט הזה על הרכב?

(זה דרור עם הקופה הצהובה)

בכל מקרה דבר איתי אם יש בעיות וכו'.

מיכאל בנאדם זהב - אני אמנם לא מטפל אצלו בגלל המרחק אבל אני מתייעץ איתו הרבה, הוא תמיד מוצא זמן לענות לי על שאלות ובחיבה אפילו שאני לא מטפל אצלו, מי יודע אולי אני יחליט שזה שווה את הנסיעות.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

כיף לראות כשרכב כזה עובר למישהו שמעריך אותו ומנצל אותו למטרה לשמה נוצר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ממשיחים ביישור קו : לא יכולתי לנסוע עם כל הנזילות שמן אז מהרכב פורק גיר ...

dsc05020yp.jpg

אחרי :

dsc05097wa.jpg

dsc05098z.jpg

בזמן שמיכאל סידר את הגיר אני הייתי חייב להיפרד מהצהוב המגעיל שמשהו רסס על המכסה שסתומים

לפני :

dsc05096f.jpg

אחרי :

dsc05106h.jpg

פורסם

איזה יופי! כיף לראות מישהו משקיע ככה על הרכב, ועוד על רכב מיוחד כמו פיאט קופה, מחכה לעוד תמונות מהמשך הפרוייקט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...